Gjør det morsomt å lære språk for barn med Mondly

Bruk barnets hjerne til god bruk ved å la dem lære flere språk på et tidlig stadium av utvikling og vekst. Barns sosiale, kognitive og akademiske ferdigheter blir skarpere når du lar dem lære fremmedspråk på Mondly Kids.

Med veksten av internett og informasjonsteknologi har verden blitt en global landsby. Her samles mennesker fra forskjellige språk for å tjene til livets opphold. Fjernarbeid akselererer også blandingen av mennesker fra flere kulturer og språk.

Derfor er foreldre villige til å lære barna sine i fremtredende fremmedspråk slik at barn kan bryte regionale grenser. Mondly Kids får det til uten å klemme barnet ditt.

Hvorfor trenger barn å lære flere språk?

Enestående kognitiv ferdighet

Utdannings- og barneutviklingsforskere har slått fast gjennom mange oppdagelser og artikler at to- eller flerspråklige barn er bedre på kognitive ferdigheter når de sammenlignes med enspråklige jevnaldrende.

Bedre fokus

Fokus hjelper barnet ditt å lære ting raskere. Når du lar dem lære flere språk mellom 6 måneder og 3 år, står de overfor utfordringen med å fokusere. Når de lærer to eller flere språk og bruker dem riktig, kan barnet ditt fokusere bedre enn andre barn.

Kreativitet og out-of-the-box tenkning

Vitenskapelig forskning viser at flerspråklige barn er gode på kreativitet, vitenskap og idédugnad.

Problemløsning og aritmetiske ferdigheter

Årvåkenhet er nøkkelen til å lære mer enn ett språk. Årvåkenhet hjelper også en person med resonnement, aritmetikk og problemløsning.

Bruk hjernen til god bruk

I stedet for å oppmuntre barn til å bruke internett og smarttelefon for videoer og spill, la dem lære nye språk på en gamifisert plattform som Mondly Kids. Barnet ditt vil sette pris på smartheten din på et senere tidspunkt.

Bedre ordforråd og språkferdigheter

To- eller flerspråklige barn får intensiv trening i ulike tider, lyder og ordbøker. Derfor er deres vokabular og språkevner bedre enn enspråklige.

Raskere respons

Flerspråklig trening gjør barnet ditt vant til raskere kognitive funksjoner. Derfor kan barnet ditt reagere på trusler, frykt og andre følelsesmessige situasjoner raskere enn andre.

Kommunikasjons ferdigheter

For ikke å nevne, barna dine kan enkelt kommunisere med både internasjonale og regionale publikum.

Bedre sosialt liv

Flerspråklige barn kan blande seg og blande seg med et samfunn som omfavner mennesker fra forskjellige land, kulturer og dialekter.

Hvordan hjelper Mondly med å lære nye språk uten problemer?

Spillifisering

Mondly gamifiserer hele språklæringsreisen. Barna dine føler en indre sult etter å fullføre flere nivåer av læring akkurat som de spiller favorittspillet sitt på smarttelefonen. Her vil barna utvikle fremmedspråkferdigheter i stedet for å lære ubrukelige ferdigheter.

  (FIKSET) Google Meet-mikrofon fungerer ikke, "Av på grunn av størrelsen på samtalen"

Lær med moro

Siden appen passer for barn under ett år til tenåringer, er morofaktoren en viktig faktor. Når innholdet er kjedelig og seriøst, føler barna presset av formell undervisning på skolen eller høyskolen.

Men når de går inn i Mondly Kids-miljøet, glemmer de utfordringen med å få gode poengsum eller bestå eksamener. Her trenger barna bare å lære nye ting som er spesielt bra.

Familievennlig innhold

Utvikleren og innholdsskaperen av Mondly Kids-appen utfører flere undersøkelser for å sikre at læringsinnholdet passer for det myke sinnet til barna og tenåringselevene.

Mindre tilsyn fra foreldre

Det er ingen obligatoriske krav for foreldre å hjelpe barnet under læring på Mondly Kids. Derfor kan barna dine bli mer selvhjulpne. Læring i eget tempo er også den nye normalen for den digitale tidsalderen.

Uanstrengt læring

Appen tvinger ikke barn til å lære språk i noen forhåndsinnstilte tidsplaner. Når barnet ditt føler at de trenger en pause fra den vanlige timeplanen din, kan de begynne å lære på denne appen.

Avanserte læringsteknologier

Mondly introduserer de siste IT-innovasjonene som utvidet virkelighet (AR) og virtuell virkelighet (VR) innen språklæring. Derfor føler barna seg mer knyttet til innholdet i den digitale tidsalderen.

Så du kan spørre hva denne appen er. Finn 360°-informasjon nedenfor om Mondly Kids-appen.

Hva er Mondly?

Mondly er en on-demand språkopplæringsprogramvare. Den er tilgjengelig via nettlesere, mobilapper og nettbrettapper. For øyeblikket lar standardappen deg lære opptil 41 språk.

Den tilbyr en dedikert app bare for ungdom. La oss lære om det nedenfor:

Mondly Kids

Mondly Kids er en spesialisering av Mondly-appen. Læringsdelene og innholdet er i henhold til den nyeste vitenskapelige kunnskapen om barneopplæring og psykologi. Derfor kan barnet ditt enkelt begynne å lære nye språk nesten umiddelbart.

Appen presenterer læringsinnhold foran barnet ditt i et lekent og interessant appmiljø. Dermed føler ikke barn at de går gjennom opplæring i et nytt språk. De har mer lyst til å spille spill. Men i dette spillet tilegner de seg språkkunnskaper.

Last ned: Mondly Kids for Android | iOS

Last ned: Mondly for Android | iOS

Toppfunksjoner til Mondly Kids

App brukergrensesnitt

Mondly Kids kommer med et attraktivt brukergrensesnitt. Følgende er funksjonene som gjør appen feilfri:

Kreativt design og illustrasjoner

Appens brukergrensesnitt er fargerik og livlig. Barn lærer om deres nærmiljø, som landsbyer, elver, dyr, byer, skoler, veier, fornøyelsesparker osv.

Dessuten passer læringsemnene perfekt med illustrasjonene på hjemmesiden.

Dra og slipp UI

Appen krever ikke at brukeren skriver mye. Barn kan bare dra og slippe de riktige svarene på riktig boks.

Fullstendig berøringsbasert

Barn i den digitale tidsalderen liker gadgets som er fullstendig berøringsskjerm. Det er observert at barn lærer på nettbrett og smarttelefoner raskere enn på bærbare/stasjonære.

Dermed hjelper bedre berøringskompatibilitet til appen barna med å navigere i kursinnholdet uten noen barrierer.

Foreldretilgang

Foreldre kan opprette en konto på appen og skrive inn fødselsåret for å fortsette til betalinger. De kan legge inn kreditt- eller debetkort for sikre betalinger.

Datavern

Appen sikrer data under transport og hvile gjennom de tøffeste protokollene og krypteringsprogramvaren. Dataene dine kan derfor ikke nå noen tredjepart. Dessuten kan du be om sletting av dataene dine fra serveren ved behov.

Brukeropplevelsesfunksjoner

Følgende er funksjonene som definerer brukeropplevelsen på denne appen:

  11 beste Keto-apper og diettsporere i 2021

Real-Life Emner

Språklæringsveien inneholder 11 emner som dyr, frukt og mat, familie, yrker, skoler og mer.

Barna dine går gjennom 200+ interaktive leksjoner og lærer 500 setninger og ord. Det er mer! Barnets læringsreise inkluderer 365 leksjoner i løpet av et år.

Spillbasert læring

Læringsinnholdet er designet og levert som spill som barn elsker. Det er også populære tegneseriefigurer som motiverer barna dine.

Spennende bakgrunnsmusikk

Appens startskjerm, innholdsside, spørrekonkurranser, flashcards, etc., kommer med spennende og unik bakgrunnsmusikk som barna elsker.

Appen inkluderer også profesjonelle voiceovers og innfødt uttale for fremmedspråk.

Aktiviteter

Det er to forskjellige aktiviteter i Mondly Kids-appen. Dette er daglige leksjoner og ukentlig quiz.

Daglige læringstimer oppmuntrer barnet til å gå inn i appen daglig for å lære nytt innhold og tjene poeng. Og den ukentlige quizen hjelper deg og barnet ditt å vurdere fremgangen deres ofte.

Lagdelt innhold

Innholdet er tilgjengelig på en organisert måte. For eksempel:

 • Først får barna tilgang til leksjoner om et emne.
 • Deretter låser de opp spennende og interessante samtaler.
 • Til slutt er det innhold som hjelper barn med å utvikle et sterkt ordforråd.

Fordeler med å bruke Mondly Kids

Mondly utviklingsteam har laget denne appen kun for barn og tenåringer. Fordelene er uendelige, men følgende er så åpenbare:

 • Barnet ditt får nesten fullstendig læringsinnhold som barn fra denne appen. Du trenger ikke å investere i tillegg i en veileder for det spesifikke språket.
 • Du kan lære som en hel familie. Dette øker engasjementet mellom foreldre og barn.
 • Mondly Kids er gratis, forutsatt at du abonnerer på Mondly-appen. Derfor sparer du også penger.
 • Et team av eksperter har laget læringsveier og innhold. Derfor kan du være trygg på innhold av høy kvalitet levert uten problemer.
 • Barn tjener poeng på topplisten ved å fullføre leksjoner. Derfor får de en følelse av sunn og positiv konkurranse på et tidlig stadium av hjernens utvikling.
 • Barn blir vant til virkelige situasjoner, samtaler og ting.
 • Du investerer i ditt barns karriereutvikling ved å gjøre dem flerspråklige. Fordi to- og flerspråklige fagfolk nå dominerer den globale økonomien gjennom lederroller.

Språk å lære ved å bruke Mondly Kids

Mondly Kids er den ultimate appen for å lære ulike språk i bite-sized innhold. I skrivende stund lar appen deg lære barnet ditt opptil 33 språk, inkludert svært forretningsorienterte språk som engelsk, spansk, fransk, tysk, hebraisk, nederlandsk, dansk, etc.

Så langt har over 100 millioner brukere brukt Mondly for fremmedspråklæring og ferdighetsutvikling. Dette har vært mulig på grunn av så mange språk som er dekket i læringsinnholdet til Mondly og Mondly Kids-appene.

Mondly Kids-priser

Den vanlige kostnaden for Mondly Kids er $9,99 per språk per måned. Du kan imidlertid få det gratis hvis du bare registrerer deg for noen av Mondly premium-pakkene nevnt nedenfor:

 • $9,99/måned/språk
 • $47,99 for 12 måneder for ett språk

Noen ganger kjører Mondly et spesialtilbud som vil gi deg mer enn 33 språk per måned i 12 måneder til $47,99.

Mondly Kids premium-tilgang vil være den samme som Mondly premium-pakken. I tillegg får du også avansert innhold som Mondly AR og VR-basert språklæring.

Alle 12-månederspakkene er årlige forpliktelsesavtaler. Det betyr at Mondly-appen belaster Google Play- eller App Store-kontoen din på forhånd i 12 måneder. Derfor, for å hjelpe deg med å bestemme om du vil binde deg for hele året eller ikke, kan du først få den månedlige pakken.

  5 beste Microsoft Teams-treningskurs for teamadministratorer

Mondly kan også tilby deg 7-dagers ubegrenset tilgang til alt premiuminnholdet. Det er en personlig avtale. Hvis du er kvalifisert, vil du se dette på Mondly- eller Mondly Kids-appen.

Mondly Kids Alternative

Det er lettere å hevde at en app er den beste på sitt domene uten å sammenligne den med sine verdige konkurrenter. Vi er ikke her for å gjøre det! Vi er her for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning basert på vår grundige forskning. Derfor må du se på følgende alternativer for å forstå hvor kraftig Mondly Kids er:

Busuu av Chegg

Busuu hjelper barnet ditt å lære flere språk til førstespråket gratis gjennom YouTube-videoer og smarttelefonapper. Den tilbyr språk som engelsk, tysk, spansk, fransk, nederlandsk, italiensk og 8 andre som er populære over hele verden.

Appen er mer praktisk enn YouTube-videoer. Imidlertid mangler appen smarte og teknologistyrte læringsmetoder som flashcards, gamifisert innhold osv. Barnet ditt vil trenge din hjelp når de trenger å lære fremmedspråk fra Busuu.

Gus på farten

Gus on the Go er en annen populær app for å hjelpe barn med å bli to- eller flerspråklige. Den kommer med en historiebasert læringsvei. Derfor får barn mer interesse for fremmedspråklæring.

For øyeblikket tilbyr appen 30 språk fra regioner som Nord-Amerika, Sør-Amerika, Europa, Afrika, Midtøsten og Asia. Det er også en seksjon for sårbare språk som Ingush.

Mobil- og nettbrettappen for Gus on the Go er tilgjengelig for Android, iOS og Amazon Fire OS.

Hvorfor anbefaler vi Mondly Kids?

Vi har undersøkt ulike alternativer under søket etter en avansert, kostnadseffektiv og effektiv mobilapp som hjelper barn å lære flere språk via morsomme leksjoner; vi har funnet Mondly Kids mer effektive fordi:

 • Det er en moderne app med intuitivt innhold.
 • Mondly Kids introduserer barna til den nyeste teknologien, som AR og VR.
 • Det krever ikke for mye foreldreintervensjon for læring.
 • Innholdet er familievennlig og berører lett hodet til barna dine.

Siste ord

Så langt har du forstått at Mondly Kids er en virkelig intuitiv app som lar barna dine lære flere språk på et tidlig stadium av utviklingen. Du trenger bare å sette den opp i begynnelsen, og barna dine vil plukke den opp uavhengig.

Ja, så enkelt er det! Du trenger ikke å investere ekstra penger i separate kurs for fremmedspråk. Barn lærer også ved å leke mens de også kan fokusere på andre fag.

Du kan laste ned appen nå og komme i gang med dens gratis premium prøveversjon i 7 dager. Hvis du liker det, må du gå videre med et betalt abonnement for å nyte fordelene for barna dine. Det er tross alt dine barns fremtid!

Du kan også være interessert i de beste appene for foreldrekontroll for barnesikkerhet og gadgets for foreldrekontroll for å spore barn i vekst.

x