tipsbilk.net

Google I/O 2023 SquareX for Security Twinr App Creator

Hei alle sammen! 🙋Vi har følgende produktoppdateringer til deg i dag! 📣

Google I/O 2023 avsluttet-liste over alt kunngjort

Google kom med flere kunngjøringer under sin utviklerkonferanse, inkludert «Immersive View for Routes»-funksjonen på Google Maps som samler informasjon om trafikksimuleringer, sykkelfelt, parkering, komplekse veikryss og andre detaljer på ett sted.

AI-drevet «Magic Editor» for ĂĄ redigere spesifikke bildedeler som forgrunn eller bakgrunn, fylle hull og flytte motivet for et bedre bilde med mer komplekse verktøy og «Magic Compose» for ĂĄ omskrive tekster i ulike stiler med bruk av meldinger og samtaler.

Lanseringen av den nye sprĂĄkmodellen «PaLM 2» og utvidelsen av chat-verktøyet «Bard» for ĂĄ støtte japansk og koreansk. PaLM 2 vil være Googles oppdaterte Bard chat-verktøy og kjernemodellen for de fleste av de nye AI-funksjonene. Det inkluderer ogsĂĄ bedre kodeskriving og feilsøkingsstøtte.

Workspace-pakken vil ogsĂĄ motta nye AI-drevne funksjoner, inkludert automatisk tabellgenerering og bildeoppretting.

  Hva er den svarte prikken pĂĄ telefonskjermen din?

Google introduserte «MusicLM», et eksperimentelt AI-verktøy som gjør tekst til musikk og samtalemodus.

Google lanserte sin ML Hub, en ressurs for utviklere som søker veiledning om opplæring og distribusjon av ML-modeller, uavhengig av AI-erfaringsnivå.

Google vil legge til det nye «Perspektiver»-filteret for ĂĄ fremheve søkeresultater som kan dra nytte av brukeropplevelser, for eksempel innlegg pĂĄ diskusjonsforum, spørsmĂĄl og svar-sider og sosiale medieplattformer, inkludert videoer.

Google lanserer Codey, et AI-basert kodefullførings- og generasjonsverktøy for håndtering av kodingsrelaterte spørringer.

Google slår seg sammen med Cisco, Microsoft og Zoom for å bringe konferanser til Android Auto, slik at sjåfører kan bruke WebEx, Teams og Zoom gjennom kjøretøyets midtdisplay. Lydkonferansefunksjonen ble annonsert på Googles I/O-konferanse og er en del av selskapets fremstøt for bilmarkedet.

Google Cloud – En ny virtuell A3 superdatamaskin med Nvidias H100 GPU gir datakraft, høy gjennomstrømning og lav ventetid til en rimelig pris.

Google Vertex AI-tjenesten fĂĄr ogsĂĄ nye AI-modeller, inkludert Imagen, en tekst-til-bilde-modell som kan endre bilder og skrive bildetekster.

  Hvordan bruke Microsoft Teams dokumentsamarbeidsverktøy

Google annonserte nye AI-modeller for sin fullt administrerte tjeneste Vertex AI, inkludert Imagen. Denne tekst-til-bilde-modellen kan generere og redigere bilder og skrive bildetekster for eksisterende bilder.

Google lanserte forbedringer til Finn My Device-nettverket, som muliggjør proaktive varsler om ukjente sporere og støtter tilkobling med andre Bluetooth-sporere.

Til slutt avduket Google «Sidekick», et nytt AI-verktøy som gir kontekstuelle forslag mens brukere skriver pĂĄ Google Docs, og «Codey», et nytt kodefullførings- og kodegenereringsverktøy.

Oppstart SquareX beskytter nettbrukere med engangsnettlesere

SquareX, en Singapore-basert cybersecurity-oppstart, har samlet inn 6 millioner dollar i startfinansiering fra Sequoia Capital Sørøst-Asia. Selskapet har som mål å bekjempe nettleserbaserte sikkerhetstrusler med sitt skreddersydde cybersikkerhetsprodukt som lar brukere åpne lenker og filer i midlertidige containersandkasser.

SquareXs hodeløse nettlesere kjører i datasentrene og sikrer at personlig informasjon ikke utsettes for sikkerhetstrusler.

Nettlesere brukes til mange aktiviteter som e-post, shopping eller banktjenester. Den avslører imidlertid sikkerhetstrusler som identitetstyveri og øktkapring. Tradisjonelle cybersikkerhetsverktøy ble ikke designet for disse truslene og fokuserte hovedsakelig på virus, ormer og nettverksangrep. I et slikt scenario vil SquareX vise seg å være et effektivt verktøy.

  11 gode læringsressurser for smidig sertifisering

SquareX tilbyr engangsnettlesere som et alternativ til tradisjonelle endepunktsikkerhetsløsninger som VPN og antivirusprogramvare. Disse nettleserne tillater anonym surfing fra ethvert sted og blir umiddelbart ødelagt, noe som sikrer at en brukers identitet og data er sikre og ikke kan spores av nettstedsporere.

Twinr

Twinr er en kodefri app-skaper som fungerer med alle nettstedsteknologier som Shopify, WooCommerce, BigCommerce, Squarespace osv. Den lar brukere lage produksjonsklar native programvare pĂĄ sekunder.

Den tilbyr modifikasjoner for ĂĄ konfigurere tillegg, forhĂĄndsvise og teste appen og publisere den til Apple- og Google Play-butikkene.

Personlig tilpassede push-varsler, forlatte push-varsler, Google AdMob, app onboarding, kjøp i apper og flerspråklig støtte er alle tilgjengelige.

Den hevder 100 % app-godkjenning, den raskeste tiden til markedsføring, en brukervennlig appbygger og kundestøtte langs ruten.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.

x