10 beste automatiske kattematere for kattepelsbabyen din

Som kjæledyrforeldre vet vi at våre lodne venner bringer glede og selskap til livene våre. Spesielt katter har en spesiell plass i våre hjerter.

Våre kattevenner fortjener den beste omsorgen og kjærligheten vi kan gi dem. Men hvis du er en travel kjæledyrforelder, blir det vanskelig å gi dem riktig kjærlighet og ernæring.

Vel, frykt ikke mer fordi vi har den perfekte løsningen for deg – automatiske kattematere! Disse automatiske kattematerne gjør fôringstiden til en lek for deg og din lodne venn.

Enten du planlegger en helgetur eller bare ønsker å strømlinjeforme din daglige rutine, vil disse automatiske kattematerne gjøre livet ditt enklere. Så la oss dykke inn og oppdage den ideelle passformen for din elskede kattedyr!

Automatiske kattematere – hva er det, og hvordan fungerer det?

Som kjæledyrseier finner jeg at automatiske kattematere er livreddere mens jeg er borte fra hjemmet. Disse materne er tilgjengelige i forskjellige stiler og størrelser. De har vanligvis en matoppbevaringsbeholder, en programmerbar timer og en dispenseringsmekanisme.

Det er enkelt å sette opp materen. Jeg fyller beholderen med kattens foretrukne mat, programmerer timeren til å ta ut riktig mengde mat til bestemte tider på dagen, og jeg er klar.

Når det er fôringstid, gir materen riktig mengde mat i en bolle eller et brett som katten min kan spise. Noen matere har til og med en stemmeopptaksfunksjon som lar dem ta opp en melding til katten sin, slik at de vet at det er på tide å spise. Dette er spesielt nyttig når du er borte i en lengre periode.

Alt i alt er automatiske kattematere en praktisk og pålitelig måte å sikre at katten får mat i tide, selv når du ikke er i nærheten. Å velge en kvalitetsmater og overvåke kattens matvaner er avgjørende for å sikre at den får nok mat.

Fordeler med å bruke en automatisk kattemater

Arbeid sent på kvelden og stress kan hindre alle i å våkne om morgenen, men kattebarnet ditt er kanskje tidlig opp. Hva ville du gjort når kjæledyret ditt sulter av sult, da? Disse enhetene sikrer at dette ikke er tilfelle.

For å utvide den ovennevnte ideen, la oss diskutere hvorfor du bør bruke en automatisk kattemater i huset ditt.

 • Ved å gi kjæledyret ditt den nødvendige porsjonsfôringen, hjelper automatiske matere med å opprettholde riktig vekt.
 • En mikrochipdeteksjonsenhet finnes i mange mekaniske kattematere, som sikrer at bare katten du planlegger å mate legger leppene sine rundt den.
 • I mange tilfeller tilfører disse enhetene medisinsk verdi til maten til kattungene og kattene dine ettersom den er satt opp under tilsyn og anbefaling av veterinærer.

Derfor er det mange fordeler ved å implementere en automatisk kattemater i ditt kjæledyrs fôringsregime.

Nedenfor er de beste automatiske kattematerne du kan vurdere å ta med hjem til kattepelsbabyen din.

  Legg til animerte GIF-mønstre til bildene og videoene dine

WOPET

Kontroller kjæledyrets måltid med letthet ved å bruke WOPET kjæledyrmater.

Egenskaper:

 • Den lar deg planlegge og kontrollere opptil 15 måltider eksternt via smarttelefonen din, både på Android og iOS.
 • Du kan sikre 1-50 porsjoner per måltid, noe som bidrar til å etablere sunne matvaner og kroppsvektkontroll.
 • Ta opp en talemelding som skal spilles av under servering av måltider. Den forhåndsinnspilte meldingen spilles av når du er borte. Dette gir komfort og sikkerhet til kjæledyret ditt og forbinder stemmen din med måltid.
 • Den kan være veggdrevet eller batteridrevet, og i tilfelle strømbrudd vil WiFi-kattemateren fortsette å fungere.

Kunder er glade for dens tilpassbare funksjoner og brukervennlighet. Ikke vent lenger med å gjøre måltidene stressfri og hyggelig for deg og din pelskledde venn!

PETLIBRO

Lokk kjæledyret ditt med friskheten i hver bit fra PETLIBRO-automaten for kattemater. Dens patenterte rotor og trippelforseglingslås sikrer at kjæledyrets mat forblir fersk og sprø.

Egenskaper:

 • Den er enkel å sette opp og programmere, med 1-6 måltider daglig og opptil 50 porsjoner per måltid. Tilt LED-panelet er lett å lese og overvåke batteristrøm.
 • Den kan overvåkes gjennom et gjennomsiktig vindu, og materen kan drives av USB-C- eller 3D-batterier.
 • Den lar deg ta opp en 10-sekunders melding for å holde deg nær kjæledyret ditt selv når du er borte. Still inn antall ganger meldingen skal spilles av og unngå forstyrrelser om natten.

For kjæledyrets sikkerhet er PETLIBRO katteautomater BPA-frie og enkle å rengjøre med et avtakbart tanklokk, base og matskål.

YMIKO

Vi introduserer Ymikos automatiske kjæledyrmater som sikrer friskheten til kjæledyrets mat med sin kapasitet på 3L/12,7 kopper. Basert på tusen tester i laboratoriet deres, kan den mate en voksen katt i 15 dager på rad og en liten voksen hund i 7 dager.

Egenskaper:

 • Den har LCD-skjerm og 4 programmerbare matetider. Den dispenserer opptil 9 porsjoner mat.
 • Den lar deg spille inn et personlig 10s stemmeklipp for kjæledyrene dine. Knyt deg til dine lodne venner og minn dem på å spise.
 • Den har en dobbel strømforsyning – en 5V DC-adapter og 3 D-cellebatterier. Den har også en anti-tilstopping design for å sikre en konstant matforsyning.
 • Det er enkelt å sette opp og rengjøre den automatiske materen.

Få en automatisk kjæledyrmater fra YMIKO; du vet at kjæledyret ditt er godt mett og lykkelig hele dagen.

VOLUAS

Sørg for at kjæledyret ditt aldri blir sulten med VOLUAS automatiske kjæledyrmater. Sett opp til 4 måltider om dagen med opptil 40 porsjonsvalg for å tilpasse kjæledyrets diett.

Egenskaper:

 • Med muligheten til å angi 1-4 måltider og 0-40 porsjonsstørrelser, tillater den et personlig kosthold for kjæledyret ditt.
 • Den har en fast kablet tilkobling ved hjelp av 5V adapter USB strømkabel eller en bærbar 3 D-celle batteridrevet fôringsstasjon. Dette kan sikre at kjæledyret ditt ikke blir sulten under strømbrudd.
 • Med muligheten til å ta opp opptil 10 sekunder med lyd, kan kjæledyret ditt høre stemmen din kalle dem til måltid.
 • Betjeningen er brukervennlig, med en brukervennlig LCD-skjerm for enkel oppsett og programmering.
 • Med en 4L/16,9 kopp (1 kopp = 48 ts) matoppbevaring kan du holde kjæledyret komfortabelt matet i flere dager.
  8 beste verktøy for å skape moderne fellesskap og medlemsvirksomhet

VOLUAS automatiske kjæledyrmatere gir deg derfor trygghet under lange helger og korte forretningsreiser.

WHDPETS

WHDETS automatisk kattemater tilbyr smarttelefonprogrammering, slik at du kan kontrollere kjæledyrets måltid fra hvor som helst. Du kan programmere opptil 10 måltider på kjæledyrets timeplan, med 1-12 porsjoner per måltid, noe som tilsvarer ca. 7-9g per porsjon.

Egenskaper:

 • Administrer kjæledyrets fôringsplan eksternt med smarttelefonen din.
 • Inkluderer to materhevere i 1-tommers og 2-tommers størrelser for å heve mateskålen. Å heve matskålen kan redusere ledd- og beinbelastning, noe som gjør den til et utmerket valg.
 • Maten holder seg fersk og sprø med det trippellåsende oppbevaringssystemet. Matskåler i rustfritt stål er solide, trygge å spise og kan rengjøres i oppvaskmaskinen.
 • Hold kontakten med din pelskledde venn selv når du er borte fra hjemmet med den oppgraderte opptaksfunksjonen.
 • Den kan drives av en stikkontakt eller 3 batterier i D-størrelse ved strømbrudd.

Du kan også ta opp en personlig måltidssamtale ved å bruke de oppgraderte opptaksinnstillingene. Når det er på tide å mate, kan du spille inn en 10-sekunders talemelding som spilles av, og minner kjæledyret ditt på å spise regelmessig.

PETORY

Denne automatiske kjæledyrmateren fra Petory tillater tilpassbare fôringsplaner med opptil 6 måltider daglig og 1-50 porsjoner per måltid.

Egenskaper:

 • Den har lufttett oppbevaring med en patentert struktur som hindrer kjæledyret ditt i å få tilgang til ekstra mat.
 • Den leveres med batteribackup, som kan ta ut mat selv under strømbrudd.
 • Den har en stor kapasitet på 16,9 kopper for tørr mat, med småbiter under 0,7 tommer i diameter og frysetørket korn.
 • Den medfølgende tørkeposen hjelper til med å holde maten fersk.

En BPA-fri plastbeholder og bolle og matere i rustfritt stål gjør dette til et godt valg for kjæledyret ditt.

ONEISALL

Oneisall Automatic Cat Feeders er en praktisk og effektiv måte å sikre at kjæledyr mates regelmessig. Den store kapasiteten på 4L/17 kopper er imponerende og tillater lengre perioder uten å fylle på materen.

Egenskaper:

 • Det er enkelt å programmere med bruksanvisningen. Den er ideell for å mate kattene og hundene dine mens du er borte på en helgetur.
 • Hver porsjon er omtrent 8 gram, og du kan sette en liten porsjon for et enkelt måltid for å hjelpe kattene dine med å gå ned i vekt.
 • Dispenseren støtter opptil 6 måltider per dag, med 50 porsjoner per måltid.
 • Den har en tørkepose i mattanken som holder maten fersk i lengre perioder.
 • Lokkets lås låser mattanken sikkert for å forhindre at katter får tilgang til ekstra mat og overspiser.

Til slutt, 10s stemmeopptakeren er en fin detalj som kan hjelpe kjæledyr å assosiere måltider med eierens stemme. Dette gjør fôringsopplevelsen mer personlig og hyggelig.

PAPIFEED

Vi introduserer PAPIFEED – den ultimate løsningen for kjæledyrfôring! Med Smart Life-appen kan du nå mate kjæledyret ditt når som helst og hvor som helst.

Egenskaper:

 • «Smart Life»-appen lar deg mate kjæledyret ditt eksternt med den automatiske kattemateren koblet til et 2,4 GHz-nettverk. På denne måten kan du sikre at kjæledyret ditt får mat når du er borte.
 • Det lar oss tilpasse fôringsscenarier for kjæledyrene våre. Den automatiske kattemateren kan automatisk justere fôringsplanen sin basert på skiftende omstendigheter.
 • For å forhindre oppblåsthet tillater «Feed»-knappen i «Smart Life»-appen manuell fôring i et sunnere tempo.
 • Tørkemiddelposene inne i beholderen holder maten fersk og forhindrer fuktighet.
 • Med en stor kapasitet på 3,5L kan denne automatiske materen gi mat i flere uker.
 • Rengjøring av Oneisall kattetørrmatdispenser er uanstrengt, takket være den avtakbare skålen i rustfritt stål.
 • Den er utstyrt med to strømforsyningssystemer.
 • Du kan nå bruke Amazon Echo-enheten til å mate kjæledyret ditt uten å bruke hendene.
  Bygg ditt nettstedskart med disse 9 beste verktøyene

I tillegg har PAPIFEED ett års garanti og alltid-på-service for en stressfri kjøpsopplevelse. Skaff deg PAPIFEED nå og lette pleiebyrden for kjæledyret ditt!

WANSVIEW

Er du bekymret for kjæledyrets helse og velvære? Se ikke lenger enn Wansviews automatiske kattemater! Med Wansview Cloud-appen kan du kontrollere porsjoner og fôringstider.

Egenskaper:

 • Med sin evne til å mate katter og hunder, er dette et allsidig valg for kjæledyreiere med flere kjæledyr.
 • Materens innebygde kamera og 2-veis lyd gjør det enkelt å overvåke og samhandle med alle dine pelskledde venner.
 • Med 2K-kameraet til den automatiske kjæledyrmateren kan du fjernovervåke kjæledyrene dine dag og natt.
 • Den har bevegelsesdeteksjon, varsler deg når kjæledyret ditt mater og sender varsler gjennom appen for å holde deg informert.
 • Du kan spille inn en personlig talemelding for å spille hver gang et måltid serveres, slik at kjæledyret ditt føler seg hjemme selv når du er borte. I tillegg støtter materens kamera videoopptak og lagring. Den kommer med muligheten til å lagre opptak på et TF-kort eller abonnere på skylagring for lengre videoer.
 • Den kommer med et brukervennlig design og en enkel programmeringsprosess via appen.

Den energieffektive designen sikrer minimalt strømforbruk, og det er også rimelig! Få trygghet og hold kjæledyret ditt fornøyd med den automatiske kattemateren Wansview.

VEKEN

Vi introduserer Veken automatisk kattemater! Denne materen lar deg tilpasse kjæledyrets fôringsplan med en digital timer.

Egenskaper:

 • Du kan dispensere opptil 5 måltider per dag, med en kapasitet på 3L, for å sikre at kjæledyret ditt aldri går glipp av et måltid.
 • Den har et batteribackup-system for å sikre at din pelskledde venn blir matet selv under strømbrudd.
 • Antibitt-strømledningen til kattematdispenseren beskytter kjæledyret ditt mot skade.
 • Den har en gjennomsiktig beholder som lar deg vite når du skal fylle på. Den holder maten frisk med et tørkemiddel i lokket og forhindrer tilstopping for kontinuerlige måltider.
 • Vis omsorg ved å tilpasse fôringsopplevelsen deres med vår automatiske kattematers stemmeopptaksfunksjon.

Med enkle måltidsinnstillinger og rengjøring er bekymringsfri pleie av kjæledyret ditt bare et trykk unna med denne materen!

Siste ord

Å finne den beste automatiske kattemateren for kattepelsbabyen din kan være skremmende. Men med vår liste over toppvalg finner du den perfekte passformen. Fra tilpassbare fôringsplaner til stemmeopptaksfunksjoner, disse automatiske kattematerne tilbyr en rekke funksjoner.

Enten du leter etter en mater med stor kapasitet eller en bolle i rustfritt stål, er det et alternativ på denne listen for alle behov og budsjett. Invester i en av disse automatiske kattematerne for å gi deg selv trygghet og din pelskledde venn et lykkelig og sunt liv.

Deretter kan du sjekke ut de beste appene/spillene for å engasjere katten din.