Hodesettmeny legger til en appbyttemeny når headsettet er koblet til [Android]

Musikkapper, så mange som de er, vil tilby et nytt grensesnitt, en ny måte å få tilgang til musikkbiblioteket på, kanskje noen nye funksjoner, smartere søk og mer. Det få apper tenker på er det viktigste tilbehøret vi bruker når vi hører på musikk, altså hodetelefonene våre. Headset Menu er en Android-applikasjon som tar hensyn til hodetelefonene dine. Appen utløses kun når du kobler hodetelefonene til. Dette gjelder både for vanlige øreplugger og Bluetooth-hodesett. Appen lar deg få tilgang til apper fra varslingsområdet, og mens du kan legge til hvilken som helst app til den, er det mer fornuftig å legge til musikkapper kun.

  Hvordan overføre musikk fra iTunes til Android

Start appen og velg hvilke du vil se i varslingsområdet. Du vil velge apper som kan spille musikk; nettleseren din kan åpnes i den hvis du åpner Soundcloud eller Grooveshark. Hvis du har Soundcloud- eller Spotify-appene installert, kan du legge til disse i stedet eller en lydbokleser. Ved å trykke på appen i varslingsområdet vil den starte. Det fungerer også fra låseskjermen siden du kan få tilgang til varslingsområdet fra den.

Fra appens innstillinger kan du få appen til å ignorere Bluetooth-headset, og hvis du ikke vil koble til hodetelefoner hver gang du ønsker å kunne bytte mellom musikkapper, kan du la appen vise widgetene som standard.

  Automatiser veksling mellom egendefinerte profiler på Android med TF-profil

Headset Menu er en appbytter. Siden den primære utløseren er hodesettet, får det oss til å lene oss mot musikkapper mer enn noen annen type apper, men det har mangler. Der du kan bruke den til å bytte mellom musikkappene dine, kan du ikke kontrollere musikken som faktisk spilles, og det er en stor skuffelse.

Når jeg gikk inn på dette, så jeg for meg at appen ville la brukere bytte hvilken app du spilte musikk fra uten å måtte åpne selve appen. Jeg antok at kontrollen ville overføres til den. Selv om appen ikke er som jeg håpet den var, liker jeg den for headset-utløseren og det faktum at den støtter Bluetooth-headset også. Appen er ny, så det er rom for forbedringer, slik at vi kan se frem til flere funksjoner. Foreløpig er den kun tilgjengelig for nedlasting på XDA-utviklerfora, men utvikleren har til hensikt å sende den til Google Play Store.

  Skriv notater og synkroniser dem til Dropbox eller Google Disk [Android]

Installer hodesettmenyen fra XDA Developers Forum