Nettsted- og appspesifikke søk med kjørbare apphandlinger [iOS]

Spotlight er en av de mer populære funksjonene til iOS og OS X. I motsetning til Spotlight i OS X, er det ingen søkeklassifiseringer eller filtre i Spotlight i iOS. Searchr er en iOS-app som gjør det Spotlight gjør, men med filtre for hvilke apper informasjonen du vil søke etter. Det er en gratis, annonsestøttet app som lar deg starte andre apper og søke i en rekke andre. Resultatene er filtrert etter app, slik at hvis du leter etter f.eks. fil i Google Disk, kan du rulle ned til alle samsvarende resultater fra Google Disk. En oppgradering på $2,99 lar deg fjerne annonser.

  Slik sender du direkte på Facebook fra iOS og Android

Appen er delt inn i fire faner. Søkefanen er ikke noe mer enn en søkefelt øverst på en tom side som vil fylles med søkeresultatene. Tjenester-fanen er der alle handlinger du kan utføre og appene som er indeksert i søket, er oppført. Nedlastinger-fanen er reservert for bilder og videoer importert fra enheten din, og fanen Innstillinger lar deg oppgradere for å fjerne annonser.

Du vil finne nyttige tjenester som en ordbok og oversettelse som du kan legge til i Searchrs indeks. Tjenestene du ønsker å bruke må velges individuelt. I tillegg til å søke i apper, kan du også velge søkemotorer eller nettsteder som skal søkes. Dette inkluderer App Store og nettsteder som eBay, IMDb, Reddit og mer. Søkeresultatene er oppført i samme rekkefølge som de vises i listen, og du kan omorganisere dem slik at de gjenspeiles i søkeresultatene.

  Wallpaper Plus er en komplett bilderedigeringsapp for iOS [Jailbreak]

Bortsett fra å søke i apper og nettsteder, kan Searchr også utføre handlinger fra søkesiden. Noen handlinger er forhåndskonfigurerte, men du kan legge til dine egne. De forhåndskonfigurerte handlingene lar deg lage notater med apper som SimpleNote og Evernote, forutsatt at de er installert på enheten din.

Searchr emulerer ikke Spotlight i OS X og dets filtre, men den har mer appspesifikke søkeevner. Det den ikke gjør, er å la deg fortelle appen, rett på hånden, hvilken app du vil søke etter. Det kan ha vært mer effektivt om en bruker kunne skrive inn et filter før søket, for eksempel «Bilder», slik at appen vet å søke kun etter bilder eller bare kamerarullen. Det jeg liker med appen er dens evne til å ikke bare åpne en app, men å utføre en handling når appen startes.

  Tilpass iOS 7-varslingssenteret til din smak med BetterNC7

Last ned Searchr fra App Store

[via Lifehacker]