Hva dette betyr for abonnenter

Spotify er en robust og pålitelig musikkstrømmeplattform som har hatt mange års popularitet. Du kan lytte til praktisk talt hvilken som helst melodi som noen gang er laget, lage spillelister og oppdage nye artister som ligner på musikken du allerede hører på.

En musikkstrømmetjeneste som denne er uvurderlig, eller det er i det minste det Spotify vet. Det er derfor selskapet annonserte at det øker prisen på premiumplanene sine over hele verden.

Spotify annonserte en prisøkning

Spotify kunngjorde i et blogginnlegg at det øker prisene, noe selskapet ikke hadde gjort siden lanseringen i 2008.

  Bli menneskelig tilgjengelig på Xbox?

Du er sannsynligvis vant til prisøkninger fra tjenester du betaler for, Netflix er et åpenbart eksempel. Men siden dette er første gang Spotify hever prisene, vil du sannsynligvis vite hva dette betyr for abonnementet ditt.

Hva Spotify-prisøkningen betyr for deg

Ingenting om planen din vil endres bortsett fra beløpet du betaler. Spotify kunngjorde at de vil tilby brukere en utsettelsesperiode på én måned. Hvis du er en nåværende abonnent, bør du allerede ha mottatt en e-post om prisøkningen på planen din.

Hvis du bruker en gratis prøveperiode, får du én måned til den opprinnelige prisen rett etter at prøveperioden er over. Etterpå trer den nye prisen i kraft. Hvis du ikke støtter prisøkningen til Spotify, bør du gjennomgå forskjellene mellom Spotifys gratis- og premiumplaner før du bestemmer deg for om du vil beholde abonnementet ditt.

  Slik legger du til musikk i Tik Tok-innlegget ditt

Spotify ble akkurat dyrere

Spotify er en plattform full av funksjoner, har tilgang til stort sett alle musikkstykker du kan tenke deg, og har eksistert for alltid. Prisøkninger kan fortsatt være bekymringsverdige, så det er helt naturlig at du og andre kan stille spørsmål ved om det i det hele tatt er verdt å bruke Spotify.

Det finnes andre måter å få musikk på enhetene dine uten en prislapp, og hvis du ikke bryr deg om å få foreslått ny musikk eller se på lytteverdiene dine, kan du vurdere alternative plattformer.

  7 katalogprogramvare for å sette opp ditt eget nettsted for nisjeoppføringer