Hva er Area 51 IPTV og er det trygt å bruke?

IPTV-tjenester har eksistert en god stund nå, og de er i noe av en gråsone når det gjelder påliteligheten deres og hvorvidt tjenestene deres er lovlige eller ikke.

Area 51 IPTV er, som navnet antyder, en slik tjeneste som har som mål å levere TV-innhold (programmer, serier, filmer, nyheter, you name it) gjennom Internett-tilkoblingen din, i motsetning til å bruke satellitt eller kabel.

En av fordelene med å bruke IPTV er at du ikke trenger noe ekstra utstyr utover PC-en og en solid Internett-tilkobling. Videre tilbyr visse IPTV-leverandører tjenestene sine helt gratis, noe som ikke akkurat er lovlig, men det hindrer ikke brukere i å nyte dem.

Hva er Area 51 IPTV?

Tilbake til vårt interessepunkt: Area 51 IPTV. Ikke bare tilbyr Area 51 IPTV en app du kan laste ned og bruke på en hvilken som helst kompatibel enhet, men er også tilgjengelig som et tillegg for Kodi-brukere.

I motsetning til andre IPTV-tjenester, har ikke Area 51 en frittstående Windows-app, så hvis du planla å bruke den på din stasjonære PC, må du finne noen løsninger som å bruke en emulator eller bruke en ekstern mediespiller for spiller strømmene.

Dessuten er det ikke gratis. Du trenger ikke å bryte banken for å bruke den, men det er en avgift du må betale for å få tilgang til alt innholdet i Area 51s tilbud.

For tiden tilbyr Area 51 omtrent 15 600 kanaler fra mer enn 87 land over hele verden, i tillegg til 1500 sportskanaler og 24 800 VOD-filmer (Video on Demand), noe som er ganske imponerende når jeg tenker på det.

Den generelle konsensus rundt Area 51 er at det tar en ekstremt lav avgift hvis du vurderer den enorme mengden kanaler og VOD-innhold den gir til kundene sine. I tillegg sammenligner mange det med lignende tjenester som tilbød sammenlignbart innhold og ble fjernet på grunn av piratkopiering og krav om brudd på opphavsrett.

Det er ikke dermed sagt at område 51 faller i samme kategori, siden lovligheten ennå ikke er bestridt (som vi vet om), men du bør ta det med en klype salt og sørge for at du holder deg trygg og beskytter personvernet ditt mens bruker det.

Merk at vi ikke tolererer eller fremmer piratkopiering eller brudd på opphavsrett, og heller ikke bruker noen metode for å få tilgang til piratkopiert eller opphavsrettsbeskyttet materiale, som inkluderer streaming av video eller lydinnhold fra tvilsomme IPTV-kilder.

Er det trygt å bruke Area 51 IPTV?

AVSLUTNING: wdzwdz tolererer eller oppfordrer ikke til brudd på opphavsrettsbegrensninger. Vurder loven, ofrene og risikoen for piratkopiering før du bruker en app som Area 51.

Som du kanskje forventer, er det ingen offisiell Area 51-app i Googles Play Store du kan laste ned til Android-enheten din. Du kan kanskje finne en på et tidspunkt, men merk at mange andre lastet ned falske Area 51-apper på enhetene deres og kompromitterte sikkerheten mens de gjorde det.

  PC vil ikke koble til TV HDMI (fast)

Hvis du bestemmer deg for å bruke Area 51, må du registrere en konto og enten registrere deg for prøveversjonen (hvis tilbudet fortsatt gjelder) eller betale en avgift for å begynne å bruke den. På dette tidspunktet vil du sannsynligvis få en APK du kan installere på Android-enhetene dine etter å ha registrert deg for en konto og betalt avgiften.

Siden det ikke er noen offisiell kilde for APK-filen, må du kanskje finne den selv. Nå er det her ting blir vanskelige: et enkelt Google-søk vil returnere mange resultater for APK-filen, og det er rett og slett ingen måte for deg å vite hvilken som er den virkelige avtalen og hvilke du ikke bør stole på.

Du kan også hoppe over APK-delen og installere Area 51 på Kodi ved å bruke tillegget. På den annen side kan installasjon av Kodi-tillegget gjøres gjennom et usignert tredjepartslager, noe som bringer oss tilbake til utgangspunktet: det er ingen måte å vite om det er trygt, så du må bare gå gjennom.

Du må også bytte alternativet «Ukjente kilder» på Kodi, som mange råder mot, og finne et fungerende depot for å laste ned tillegget.

Så, er det trygt å bruke Area 51? Det er mange tvilsomme ting du må gjøre for å få tilgang til Area 51s tjenester, noe som får oss til å tenke på lyssky forretninger i en mørk bakgate, så vi lar deg bedømme det.

Når sant skal sies, vil du være bedre å velge en annen IPTV-leverandør, en som er pålitelig, gjennomsiktig, og som ikke bare sender deg på et oppdrag for å finne en APK eller depot på egen hånd, utstyrt med en søkemotor, sunn fornuft (forhåpentligvis) og krysset fingrene.

Bruk en VPN med Area 51

Hvis du bestemmer deg for å prøve Area 51 IPTV, kan vi ikke gjøre mye for å stoppe deg. Vi forstår det, du må betale en liten avgift og kan plutselig se tusenvis av kanaler fra flere land over hele verden, og det appellerer til deg.

Imidlertid kan entusiasmen din få deg til å overse et viktig aspekt: ​​Internett-leverandøren din kan se alt du gjør på nettet. Fra å få tilgang til din favoritt sosiale plattform til å bruke Area 51 IPTV for å se sport på Android TV, din ISP kan vite alt ved å trykke på en knapp.

Derfor kan det være en god idé å dekke sporene dine før du engasjerer deg i slike aktiviteter, tror du ikke? Heldigvis for deg kan en solid VPN-tjeneste ta seg av alt dette for deg ved å kryptere tilkoblingen din og omdirigere trafikken din, så alt Internett-leverandøren din ser er krypterte data.

Selvfølgelig er Internett-leverandøren din ikke den eneste du bør unnvike i personvernkappløpet. Det er også hackere som kanskje ønsker å få tak i hvor du befinner deg på nettet av ulike grunner, og en VPN hjelper deg også å beskytte deg mot dem.

  Lag GIF-er fra videoer og legg til tekst med den nye Imgur GIF-skaperen

Sist, men ikke minst, hvis Internett-leverandøren din har en dårlig vane med å begrense forbindelsen din, kan en VPN oppheve disse urettferdige begrensningene, og ikke bare når du ser på Area 51 heller. Du vil dra nytte av høyere hastighet, mindre buffering, lavere ping og færre tapte pakker.

NordVPN er, etter vår mening, den beste VPN-tjenesten på markedet som kan hjelpe deg med å frigjøre potensialet til Internett-tilkoblingen din, skjule deg fra Internett-leverandørens alt-seende øye og dekke sporene dine på nettet uansett hvor du virtuelt kan streife rundt.

Denne VPN-en tilbyr lynraske tilkoblingshastigheter, kryptering av militærkvalitet, en streng nullloggingspolicy og tilleggsfunksjoner som kan forbedre tilkoblingens sikkerhet, for eksempel dobbel VPN (spretter tilkoblingen din to ganger) eller CyberSec (ad- og malware-domeneblokkering).

Derfor, hvis du er bekymret for at personvernet ditt blir eksponert mens du streamer IPTV-innhold på enheten din, ønsker å omgå geo-restriksjoner, eller føler at Internett-leverandøren din begrenser hastigheten til tilkoblingen din, kan NordVPN hjelpe deg med å løse alle disse problemene på et øyeblikk et øye.

Les hele vår NordVPN-anmeldelse.

Fordeler
SPESIALTILBUD: 2-års plan (68 % rabatt – link nedenfor)
De fleste VPN-servere med forskjellige IP-adresser
256-bit AES-kryptering med perfekt videresendingshemmelighold
Ekstra sikker dobbel VPN for datakryptering
Retningslinjer for pengene-tilbake-garanti.

Ulemper
Automatisk servervalg kan være upålitelig
Refusjonsbehandlingen kan ta opptil 30 dager.

Merk: Leserne våre får et spesialtilbud som kan hjelpe dem å spare opptil 68 % av planens fulle pris, samt ekstra servicetid lagt til automatisk etter kjøp av en NordVPN-abonnementsplan.

Område 51 IPTV-alternativer

Hvis du ikke er helt sikker på at du vil risikere alt for tusenvis av kanaler til en nesten urettferdig pris, men ideen om å se på TV uten parabol eller kabel vekker interessen din, det finnes mange 100 % lovlige alternativer.

Men som du kanskje forventer, kommer disse tjenestene til en høyere pris. På den lyse siden har de alle offisielle apper og kilder, så du vil ikke risikere å kompromittere personvernet og sikkerheten mens du bruker dem.

1. Sling TV

Sling TV er en USA-basert IPTV-tjeneste som lar deg nyte direktesendt TV-innhold til en overkommelig pris. Prisen du må betale for Sling TV varierer avhengig av innholdet du vil ha tilgang til. For eksempel koster den billigste planen, Sling Orange, $ 35 per måned og tilbyr 32 kanaler, hvorav noen inkluderer CNN, AMC, Food Network og ESPN.

Den dyreste Sling TV-planen tilbyr 53 kanaler, koster $50 per måned, og gir deg tilgang til NFL Network, Comedy Central, History Channel og andre. Denne planen inkluderer også alt som den billigste planen gjør, siden den bare er en kombinasjon av lav- og mellomnivå. Hvis du føler deg eksentrisk, kan du ta en sjanse på tilleggspakkene, som lett kan bringe din månedlige totalsum på over 100 dollar.

Sling TV lar deg også prøve tjenestene ved å gi deg en 3-dagers gratis prøveperiode. Sist, men ikke minst, har den en tjeneste som er helt gratis, kalt Sling Free, som inneholder mer enn 5000 gratis filmer og TV-serier.

  Mestre hurtiglesing raskt med Readsy Web App

Sling Free krever ikke kredittkortinformasjonen eller e-postadressen din, men krever, akkurat som Sling TV, at du er i USA for å få tilgang til den. På minussiden kan det hende du ser flere annonser mens du prøver å nyte en film eller TV-serie, men hei, det er i det minste gratis!

2. FuboTV

FuboTV pleide å være mer en nisjetjeneste, ettersom den imøtekom behovene til sportsfans. For en stund tilbake ville du ikke ha vært i stand til å finne noen av dine favoritt sitcoms eller matlagingsprogrammer på FuboTV, men det har endret seg de siste årene.

Denne tjenesten fokuserer fortsatt på kanaler der du kan se live sportsbegivenheter, inkludert, men ikke begrenset til, NBA, NHL, MLB, NFL og internasjonal fotball. Det er imidlertid en god sjanse for at du kan slappe av og nyte litt fritidsinnhold som ikke er sportslig.

FuboTV kjøpte visse Disney-nettverk og la dem til i serien i august 2020, noe som gjorde det mulig å streame innhold fra Disney Channel, ABC, SEC Network, ESPN og FX, hvis du føler for det. Takket være prøveversjonen er det mulig å bruke FuboTV i opptil 7 dager uten å betale en krone.

Dette alternativet til Area 51 gjør det mulig for deg å strømme innhold på Android-enheter, men også på Chromecast, Roku, Xbox, smart-TV-er eller iOS-enheter og Apple TV-er. På minussiden kan den billigste planens DVR-funksjon bare romme opptil 250 timer med innhold. Hvis du vil oppgradere til 1000 timer, må du betale en månedlig avgift, som ikke er akkurat lav.

3. XUMO

Hvis du leter etter et billigere alternativ til Area 51, kan XUMO være akkurat det du trenger. Det er en gratis tjeneste som genererer strømmekanaler ved å hente nettsteder for videoinnholdsnettverk. For øyeblikket er det over 180 kanaler du kan se gratis på XUMO. Noen av dem inkluderer MSNBC, CBSN, NBC News NOW, CBC, Bloomberg, FOX Sports og BNC GO.

Du kan bruke XUMO på forskjellige enheter som smart-TV, Roku, Android TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, PC (nettstrømming) og LG TV-er gjennom LG-kanaler. Vær imidlertid oppmerksom på at avhengig av regionen du bor i, kan det hende du ikke kan streame visst innhold.

På den lyse siden kan du investere i en pålitelig VPN som vil hjelpe deg å oppheve blokkeringen av geo-restriksjoner ved å forfalske din fysiske plassering og erstatte den med en du velger.

Område 51 IPTV – KONKLUSJON

Alt tatt i betraktning, hvis du nylig har hørt om Area 51 og bestemt deg for å prøve det, bør du kanskje prøve å lære mer om det før du hopper med hodet først. Dens lovlighet er et sted i en gråsone, så hvis du er bekymret for å bryte loven, ville vi ikke rørt den i ditt sted.

Så er det bekymringen med sikkerhetsproblemer, som er noe som er noe med tanke på at du må fiske etter en fungerende APK eller et usignert depot på hele nettet for å få Area 51 på enheten din.

Poenget er at Area 51 kan være trygt å bruke, men vi ville ikke satset på legitimiteten, spesielt når innsatsen involverer bøter eller rettssaler.