tipsbilk.net

Hva er Binances nye Web3-lommebok og er den verdt å bruke?

Viktige takeaways

  • Binances Web3 Wallet er en ikke-depotbasert kryptovaluta-lommebok integrert i Binance-appen, noe som gjør desentralisert finans (DeFi) mer tilgjengelig.
  • Nøkkelfunksjoner inkluderer enkelt oppsett, sikker sikkerhetskopiering til skyen, selvforvaring, støtte for flere kjeder, token-bytte, mobilvennlig grensesnitt og kompatibilitet med andre Binance-tjenester.
  • Selv om det ville vært fint om Web3-lommeboken ikke var knyttet til Binance og kunne brukes uavhengig, er den et praktisk og overbevisende valg for Binance-brukere som leter etter en kryptovaluta-lommebok.

Den 8. november 2023 ga Binance ut sin Web3-lommebok, som gir sikker og strømlinjeformet tilgang til den desentraliserte blokkjedeverdenen, og holder administrasjonen av Web3-eiendelene dine direkte i Binance.

Binance-brukere har lenge etterspurt bedre Web3-administrasjon, så nå er den her, la oss dykke ned i Binances Web3-lommebok og se om den er verdt å bruke.

Hva er Binances Web3-lommebok?

Binances Web3 Wallet er en ikke-depotbasert (også kjent som selvdepot) kryptovaluta-lommebok som lar deg lagre, sende, motta og bytte tokens på tvers av flere blokkjeder. Den integrerer Web3-funksjoner i Binance-appen, noe som gjør desentralisert finans (DeFi) mer tilgjengelig for brukerne.

  Hva betyr "IANAL", og hvordan bruker du det?

Noen nøkkelfunksjoner og fordeler med Binances Web3 Wallet inkluderer:

  • Enkelt oppsett: Du kan lage en Web3-lommebok i Binance-appen uten problemer med frøfraser eller private nøkler.
  • Sikker sikkerhetskopiering: Du kan sikkerhetskopiere Web3-lommeboken din til skyen (iCloud eller Google Drive) kryptert med et passord. Dette tillater gjenoppretting i tilfelle du mister enheten.
  • Selvforvaring: Du har full kontroll over dine private nøkler, som er sikret ved hjelp av multi-party computation (MPC) teknologi. Binance har ikke tilgang til midlene dine.
  • Flerkjedestøtte: Lagre og handle med kryptoaktiva på tvers av forskjellige blokkkjeder som Ethereum, BNB Chain, Polygon, etc.
  • Tokenswaps: Bytt mellom tokens effektivt ved å samle likviditet fra desentraliserte børser (DEX) og sentraliserte børser (CEX).
  • Mobilsentrisk: Som en del av Binance-appen er Web3 Wallet mobilvennlig, og gir et brukervennlig grensesnitt for DeFi.
  • Kompatibilitet: Fungerer sømløst med andre Binance-tjenester som Binance Bridge og WalletConnect.

Samlet sett fremmer Binances Web3-lommebok adopsjonen av DeFi- og Web3-tjenester ved å gi deg en brukervennlig lommebokopplevelse.

Er Binances Web3-lommebok verdt å bruke?

Hvis du allerede bruker Binance regelmessig, vil jeg si at det er verdt å sjekke ut Web3-lommeboken. Integrasjonen med Binance-appen (du får ikke tilgang til Web3-lommeboken i Binance-webversjonen) gjør det ganske enkelt å overføre penger mellom vekslingskontoen din og lommeboken. Jeg liker hvordan jeg kan få tilgang til Web3-lommeboken min direkte i Binance-appen uten å laste ned en egen app eller utvidelse.

  Slik bruker du iPhone mens du er i en telefonsamtale

Oppsettprosessen var rask og smertefri. Sikkerhetskopiering av Binances Web3 Wallet til iCloud eller Google Drive gir litt ekstra sikkerhet (selv om du bare bør gjøre dette hvis du er sikker på at skykontoene dine er like sikre!). Lommebokens nødeksportfunksjon, som lar deg gjenvinne tilgang til eiendeler uavhengig hvis du ikke lenger får tilgang til Binance-kontoen din, er også verdt et spesifikt rop. Det er ikke en funksjon jeg har sett på noen annen Web3-lommebok.

Selvfølgelig er sikkerhet alltid et problem når du arbeider med kryptolommebøker. Binances Web3-lommebok bruker multi-party computation (MPC) for å dele den private nøkkelen i delinger på tvers av enheten din, skylagringen og Binances servere. Med to av de tre i din kontroll, bør det gi deg trygghet.

Binances Web3 Wallet støtter ulike mynter og tokens på tvers av blokkjeder som Ethereum, BNB Chain, Polygon, etc. Du kan bruke den til å holde og handle med ulike kryptovalutaer – selv utover det som er oppført på Binance. Det intuitive grensesnittet gjør det også enkelt å sende, motta og bytte tokens.

  Kjenn til det grunnleggende om informasjonsarkitektur i design [+4 Tools]

En av favorittfunksjonene mine er den innebygde byttetjenesten. Den finner de beste prisene ved å samle priser på tvers av flere DEX-er og CEX-er. Sett fra tingenes utseende vil du sannsynligvis få mye bedre bytterenter enn å bruke individuelle desentraliserte børser direkte. Byttet skal også være øyeblikkelig og sømløst siden den bruker Binance Bridge under panseret.

Når det er sagt, skulle jeg ønske at Web3 Wallet var mer plattformagnostisk i stedet for å være knyttet til Binance. Det ville vært fint om jeg kunne bruke Binances Web3 Wallet uavhengig uten en Binance-konto. Men for Binance-brukere er det et problemfritt valg for en kryptovaluta-lommebok.

Samlet sett er Binances nye Web3 Wallet ryddig og verdt å sjekke ut. Bekvemmeligheten, de flotte funksjonene og den tette integrasjonen gjør den til en overbevisende kryptolommebok.

Binances Web3-lommebok fortjener et spinn

Binances nye Web3 Wallet bringer noen søte fordeler til bordet. Så hvis du allerede er på teamet Binance, kan du også gi den nye Web3 Wallet en prøvetur. Det kan bli din favoritt for alt innen krypto og desentralisert finans.

x