tipsbilk.net

Hvordan det riktige spilleutstyret kan hjelpe deg å «bli god»

Viktige takeaways

  • Godt spillutstyr er avgjørende for å nå ditt fulle potensial som spiller. Billig utstyr av lav kvalitet kan hindre ytelsen din og bremse fremgangen din.
  • Riktig spillmus er avgjørende for nøyaktig sikte og presise innganger. Ulike typer spill kan kreve ulike typer mus, så velg et som passer din spillestil.
  • Oppgradering til en spillmonitor med høy oppdateringshastighet kan forbedre spillopplevelsen din betraktelig. En god skjerm utfyller en god spillmus for optimal hånd-øye-koordinasjon.

Det du bruker til å spille spillene dine kan hindre deg i å nå ditt fulle potensial. Vi er her for å vise deg hvilket spillutstyr du trenger for å bli god i spillene dine.

Hvordan spillutstyr påvirker spillytelsen din

Bildekreditt: Jhet Borja

Å ha godt utstyr gjør deg ikke til en god spiller. Men hvis du er en god spiller med dårlig utstyr, kan maskinvaren holde deg tilbake.

Billig utstyr som ikke reagerer og forferdelig kvalitetsutstyr kan alvorlig hindre ytelsen din og bremse fremgangen din mot å bli den beste du kan være. Det kan være verdt å bruke litt mer penger på ting som vil vare lenger og hjelpe deg å nå ditt fulle potensial.

Spillemus: Oversett bevegelsene dine i den virkelige verden bedre

Bildekreditt: Jhet Borja

En god spillmus er ekstremt viktig, siden det er din direkte forbindelse til spillet ditt. Du vil at bevegelsene dine i det virkelige liv skal oversettes til spillet så nøyaktig som mulig for å sikre at målet ditt går dit du vil ha det.

  Topp 8 brukeradministrasjonsplugins for WordPress

Det handler imidlertid ikke bare om en god spillmus. Det handler om å skaffe seg den rette spillmusen. Den riktige spillmusen for en FPS-spiller kan være annerledes for en MOBA- eller MMORPG-spiller. Tingene du trenger å se etter i en FPS-mus vil gjelde for de fleste andre spill, men du vil kanskje ha flere knapper i tillegg til det for spill som MMORPG-er for enklere tilgang til mange innganger.

Hvis du ikke har en god mus, hindrer du ytelsen på alvor ved å ha upresise inndata, noe som kan føre til at du går glipp av viktige klikk på et brøkdelsekund. Enten det er å lande en ferdighet i en MOBA eller sette opp et headshot i en FPS, vil du at musebevegelsen din skal gå dit du vil at den skal gå.

Spillskjermer: Forbedre ytelsen med mer visuell informasjon

Bildekreditt: Jhet Borja

Hvis du fortsatt kjører en 60Hz-skjerm mens PC-en kjører ut mer enn 100 bilder per sekund, går du glipp av mye informasjon som datamaskinen din ønsker å gi deg. Selv om det blir ganske dyrt å få en 360Hz-skjerm for å se hver enkelt ramme PC-en din churner ut, vil det å få minst en 144Hz-skjerm gjøre en stor forskjell for opplevelsen din.

Vi foreslår imidlertid å sjekke ut noen av de beste 165Hz-skjermene. 144Hz-skjermer er i ferd med å bli en saga blott, og den nye spillbaselinjen er 165Hz.

I tillegg til oppdateringsfrekvensen til skjermen din, bør du også være oppmerksom på responstidene. Du bør sikte på en skjerm med minst 5 ms eller mindre responstid. Hvis responstiden til skjermen din er treg til tross for høy oppdateringsfrekvens, vil du ende opp med mange spøkelsesbilder og uskarpe bilder som vil skade nøyaktigheten din.

  Hvordan sette opp en smart garasje

En god spillmonitor går hånd i hånd med en god spillmus på grunn av hånd-øye-koordinasjon. Jo før du ser noe på skjermen, jo raskere kan hånden din reagere og treffe de riktige målene.

En god spillkontroller: presise innganger og tilgjengelighet

Selv på PC spilles noen spill best på en kontroller eller gamepad. Kampspill, souls-likes, racingspill, konsollporterte spill og en haug mer kan ha nytte av kontrollerbruk. Noen Apex Legends-spillere foretrekker til og med å spille på en kontroller fremfor en mus og et tastatur på PC.

Hvis du er en kontroller eller gamepad-spiller, vet du allerede at inngangene dine går gjennom den ene enheten. Dette gjør en god kontroller utrolig viktig, og den rette kan avhenge av spillestilen din og spillene du spiller.

De to viktigste tingene å ha på en kontroller er en hall-effekt analog pinne og ekstra tilbakeknapper. En hall-effektsensor har mindre sannsynlighet for å ha pinnedrift, noe som kan føre til unødvendige analoge pinnebevegelser når presisjon er det du trenger.

Pinnedrift kan være irriterende for racingspill som Forza Motorsport eller Gran Turismo, der det å ha pinnedrift betyr at du må øke dødsonen og redusere det brukbare inngangsområdet. Å ha ekstra knapper vil også gjøre ring- og langfingeren mer nyttige i stedet for å bruke noe som et klogrep, som kan være anstrengende på hendene.

Gode ​​hodetelefoner: Hør de riktige detaljene

Bildekreditt: Jhet Borja

Når det kommer til hodetelefoner, fraråder vi alle spillmerkede. Du kan kjøpe hodetelefoner med fantastisk lyd mens du fortsatt har nok penger til å kjøpe en god mikrofon. Selskaper øker vanligvis prisene med unødvendige spillfunksjoner som du sannsynligvis ikke en gang kommer til å bruke.

  Hvordan erstatte farge i GIMP

Bildekreditt: Jhet Borja

Du kan få mye bedre alternativer til spillhodetelefoner som in-ear monitorer (IEM), åpne hodetelefoner eller bare gode lukkede hodetelefoner. Open-backs og IEM-er er noen av de beste spillalternativene siden de er lette. Spesielt åpne rygger kan brukes for lange økter og fanger ikke varme som hodetelefoner med lukket rygg.

Du trenger ikke spesiell «gamer»-lydinnstilling på hodetelefonene dine. Faktisk, hvis lydsignaturen er relativt flat, vil du få mer nøyaktig lyd enn bassforsterkede spillhodetelefoner.

Spilltastaturer: Forbedre responsen

Bildekreditt: Jhet Borja

For de fleste spill er tastaturer ofte det minst avgjørende utstyret. Du vil finne at spillere bare kjøper et mekanisk tastatur og kaller det en dag. Imidlertid har det vært store spillfokuserte innovasjoner for tastaturer, som supergrunne aktiveringspunkter og hall-effekt analoge sensorer.

Et godt tastatur er avgjørende for spill som krever millisekunders presisjon for bevegelsesinnganger. Hall-effekt-tastaturer er derimot et beist for seg selv. Selv om du ikke kan dra nytte av analoge innganger for hvert spill, kan tastaturer som Wooting 60HE gi deg kontrollerbevegelse mens du fortsatt har presis musesikt.

Hev taket ditt ved å ha riktig spillutstyr

Hvis du har spilt bra med spillutstyr som ikke er på toppnivå, tenk deg hvor mye bedre du kan bli med riktig utstyr. Ferdighetstaket ditt avgjøres av noen få faktorer som din personlige kapasitet, spillets begrensninger og utstyrets begrensninger.

Å maksimere din personlige kapasitet bør være målet ditt hvis du ønsker å bli god. Å få det riktige spillutstyret vil gi deg plass til å forbedre deg lettere.

x