tipsbilk.net

Hva er Crunchyroll-kontodeling?

Crunchyroll er en verdensomspennende nettbasert filmstrømningsplattform som spesifikt streamer asiatiske filmer og TV-serier i motsetning til andre nettsteder eller apper for filmstrømming, som Netflix, Amazon prime osv. Selv om det er et amerikansk selskap og har hovedkontor i California og San Francisco, tjenesten er distribusjon av asiatiske filmer, serier, anime osv. over hele verden. Det er et resultat av samarbeidet mellom Sony Pictures og Sony Music Japan. Det ligner på andre underholdningsplattformer på nettet og tilbyr visse budsjettvennlige abonnementsplaner mens du oppretter en konto på Crunchyroll. Crunchyroll rommer tusenvis av anime-serier, asiatiske filmer og mange flere. Den gir spennende funksjoner som Crunchyroll-kontodeling, slik at brukere kan dele Crunchyroll-kontoen sin med venner og familie og se Crunchyroll på flere enheter samtidig. Derfor, hvis du er en stor anime-fan og japansk filmelsker og ønsker å opprette en brukerkonto på Crunchyroll, har du kommet til rett sted! Denne artikkelen vil gi all informasjonen du bør gå gjennom før du får Crunchyroll-kontoen din og finne ut om du kan ha Crunchyroll flere brukerprofiler.

Hva er Crunchyroll-kontodeling?

Du vil få vite hva som er Crunchyroll-kontodeling videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hvordan få Crunchyroll-konto gratis?

Hvis du er en stor anime-fan og vil streame filmer på Crunchyroll gratis, følger du en av følgende metoder:

  BTFO Betydning: Hva betyr BTFO?

Metode 1: Bruk Crunchyroll gratisversjon

Du kan gjøre det ved å velge gratis versjon av Crunchyroll. Gratisversjonen tilbyr deg ikke reklamefrie filmer eller serier, og det er mange begrensninger. Derfor vil du ikke være kvalifisert til å se alle showene. Dessuten har denne gratisversjonen av Crunchyroll vært utdatert og fjernet i noen land siden våren 2022.

Metode 2: Få 14-dagers gratis prøveversjon

Du kan også velge den 14-dagers gratis prøveversjonen av Crunchyroll for å få en Crunchyroll-konto gratis. Crunchyroll sender et varsel 2 dager før slutten av prøveperioden. Derfor kan du kansellere abonnementet ditt og fjerne kortdetaljene dine for å unngå transaksjoner. Du kan følge de enkle trinnene for å få en 14-dagers gratis prøveperiode.

1. Besøk Crunchyroll påloggingsside i nettleseren din hvis du allerede har opprettet den.

2. Skriv inn din registrerte e-post-ID og passord og klikk på LOGG INN.

Merk: Klikk på OPPRETT EN for å opprette en ny konto hvis du ikke har en, og skriv inn e-post og passord for å opprette den.

3. Klikk på PRØV GRATIS PREMIUM fra topplinjen.

4. Klikk deretter på START 14-DAGERS GRATIS PRØVE for ønsket plan som også inkluderer Crunchyroll-kontodeling.

5. Skriv inn kredittkortopplysningene og postnummeret og klikk på Start gratis prøveversjon for umiddelbart å benytte den 14-dagers gratis prøveperioden.

Hvor mye er Crunchyroll per måned?

Crunchyroll er en verdensomspennende online plattform for streaming av animefilmer som tilbyr forskjellige abonnementsplaner, akkurat som andre filmstrømmeapper. Den har 3 typer abonnementsplaner, hvorav 2 er månedlige planer og 1 er en årlig plan. Prisen på abonnementsplanene for Crunchyroll India er forskjellig fra Crunchyroll USA.

Crunchyroll India-abonnementsplanene er som følger:

  • Crunchyroll tilbyr også en 14-dagers gratis prøveversjon, sammen med en av de månedlige abonnementsplanene når du oppretter en konto på plattformen.
  • FAN-abonnementet koster INR 79/måned.
  • MEGA FAN (1-måned)-abonnementet koster INR 99/måned. Den har noen tilleggsfunksjoner som ikke er tilgjengelige for FAN-abonnementet, for eksempel at du kan streame filmer på flere enheter samtidig.
  • MEGA FAN (12-måneders) abonnementet koster INR 999/år. Dette er den årlige abonnementsplanen og har enda flere tilleggsfunksjoner sammenlignet med megaplanen. Du vil få en spennende rabatt på 16 % på månedsprisen som faktureres årlig.
  Slik kansellerer du en betaling på PayPal

Kan jeg dele Crunchyroll-konto?

Ja, du kan dele Crunchyroll-kontoen din med vennene dine og kjente. Siden megafan-abonnementet lar deg streame filmer på 4 skjermer eller enheter samtidig, kan du dele Crunchyroll-kontoen din med 3 andre brukere.

Kan jeg aktivere Crunchyroll-kontodeling?

Ja, du kan aktivere Crunchyroll-kontoen din ved å bruke påloggingsinformasjonen til Crunchyroll-kontoen. Hvis du velger Mega-fan-abonnementsplanen, vil du ha fordelen av å dele kontoen din med andre brukere, eller med andre ord, du kan ha flere brukere for én Crunchyroll-konto, og du kan gjøre det ved å dele påloggingsinformasjonen din med alle brukerne du vil dele Crunchyroll-kontoen din med.

Hva er Crunchyroll-kontodeling?

Akkurat som alle andre nettbaserte filmstrømmeapper, som Netflix, fremmer Crunchyroll også kontodeling slik at du kan glede deg over å se filmer og serier samtidig med venner og kjære. Crunchyroll-kontodeling betyr å bruke én Crunchyroll-konto og dens påloggingsdetaljer blant flere brukere. Det lar oss se filmer på flere enheter samtidig.

Kan du se Crunchyroll på flere enheter samtidig?

Ja, du kan se Crunchyroll på flere enheter samtidig. Hvis du har MEGA FAN eller årsabonnementet, kan du se Crunchyroll på flere enheter samtidig. Men hvis du har gått for FAN-abonnementet, vil du ikke kunne spille Crunchyroll på flere enheter samtidig.

  Fiks 0x87de2712 Xbox One-feil

Kan du ha flere brukere på Crunchyroll?

Ja, du kan ha flere brukere for én Crunchyroll-konto, forutsatt at du ikke velger FAN-abonnementet. Som nevnt tidligere, hvis du går for megafanen eller den årlige abonnementsplanen, kan du dele Crunchyroll-kontoen din, og dermed ha flere brukere for én konto.

Kan jeg ha flere profiler på Crunchyroll? Kan jeg ha Crunchyroll flere brukerprofiler?

Nei, dessverre kan du ikke ha flere brukerprofiler på Crunchyroll-plattformen. Dette fraværet av flere profiler på Crunchyroll fører til at overvåkningslistene blir rotete.

Hvor mange enheter kan Crunchyroll?

Som nevnt tidligere, hvis du planlegger å velge MEGA FAN eller årsabonnement, er det maksimale antallet enheter som Crunchyroll kan operere samtidig på fire. Det er det maksimale antallet enheter som kan spilles av og kan ikke overskride denne grensen.

Hva er Crunchyroll MEGA FAN?

Som andre online streaming-apper tilbyr Crunchyroll deg tre typer abonnementsplaner. Crunchyroll MEGA FAN er en type månedlig abonnementsplan som har tilleggsfunksjoner sammenlignet med FAN-abonnementsplanen. Den koster 99 INR/måned og gir funksjoner som Crunchyroll-kontodeling, nedlasting av filmer for offline-visning osv. Denne planen kommer sammen med en 14-dagers gratis prøveperiode.

Hvor mye koster Crunchyroll Family Plan?

Crunchyroll Family-planen inkluderer MEGA FAN-planen, den ultimate FAN-planen og årsplanen. Crunchyroll-abonnementsprisene er forskjellige for USA og India.

I USA er kostnadene for familieabonnementsplanene som følger:

  • MEGA FAN-planen koster $7,99/måned
  • Ultimate Fan-planen koster $14,99/per måned

For den indiske Crunchyroll-appen inkluderer familieabonnementet MEGA FAN-abonnementet og det årlige MEGA FAN-abonnementet. Kostnadene er som følger:

  • MEGA FAN-planen koster INR 99/måned
  • En årlig MEGA FAN koster INR 999/år

***

Vi håper at denne artikkelen var til stor hjelp for deg og ga deg nødvendig informasjon før du opprettet en Crunchyroll-konto og om Crunchyroll-kontodeling og Crunchyrolls flere brukerprofiler. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

x