Hva er Deeper Connect Pico og hvordan forbedrer det sikkerheten din?

Å sikre personlige og profesjonelle data er en formidabel utfordring. Deeper Networks håper å ta tak i denne oppgaven med en innovativ bærbar løsning: Deeper Connect Pico.

Hvis du ennå ikke er kjent med Deeper Connect Pico, er det en enhet som legger opp til de tre vitale funksjonene i cybersikkerhet: en sikker gateway, en annonseblokkering og en desentralisert VPN (dVPN). Formålet er å sikre at din nettopplevelse forblir både sikker og privat.

Så hvordan oppnår den dette? Enheten har en dobbel rolle – både som klient og server. Den ruter internettforespørsler via andre nettverksmedlemmer, og desentraliserer dataflyten. Denne peer-to-peer-tilnærmingen legger til et ekstra lag med sikkerhet, og styrker beskyttelsen av din digitale tilstedeværelse.

Pico bringer sikkerhet på farten

Bildekreditt: Dypere nettverk

Med tanke på egenskapene kan du kanskje argumentere for at Deeper Connect Pico ligner en tradisjonell VPN. Den skiller seg imidlertid ut gjennom et desentralisert nettverk av noder i stedet for sentrale servere for å unngå potensielle ondsinnede angrep og datainnbrudd.

  9 Topp Survey Maker-apper for å få tilbakemelding/utforske

I virkeligheten kan du utnytte det best hvis du ofte bruker usikre offentlige Wi-Fi-nettverk; du kan beskytte dataene dine mot potensiell snoking, og det beste er at det er reisevennlig. Du kan bruke den som en sikker gateway mellom hjemmenettverket og det bredere internett. Den gransker hver byte med data som strømmer inn og ut, og avverger cybertrusler som skadelig programvare, phishing og andre angrep som kan kompromittere personlige data.

Og som en VPN kan du omgå geografiske begrensninger, noe som kan være nyttig for å få tilgang til innhold som bare er tilgjengelig i visse regioner.

I tillegg, hvis du er interessert i kryptogruvedrift, kan du tjene belønninger gjennom Deeper Networks Proof of Credit (PoCr) konsensusalgoritme ved å dele ubrukt internettbåndbredde.

  13 beste AI-verktøy for å forbedre produktiviteten for travle profesjonelle

Bortsett fra disse kan du videre utføre generiske handlinger som å blokkere annonser og sette strømbegrensninger, noe som kommer godt med hvis du har barn eller ønsker å holde deg unna spesifikt innhold på nettet.

Potensielle utfordringer og alternative løsninger

Deeper Connect Pico er spesielt verdifull hvis du håndterer mange sensitive data og ofte bruker forskjellige offentlige Wi-Fi-nettverk. Den adresserer behovet for personvern og cybersikkerhet på en brukervennlig måte, og appellerer til teknologientusiaster og de som er mindre kjent med cybersikkerhet.

Ja, Deeper Connect Pico forbedrer sikkerheten og personvernet gjennom dVPN-rammeverket. Realiteten er imidlertid at i områder med færre aktive noder, kan konsistensen av forbindelsen lide. Gitt sin rolle som en gateway for hjemmenettverk, kan enhver funksjonsfeil eller feil i enheten forstyrre hele nettverkets internettforbindelse.

I slike tilfeller er Firewalla Purple et levedyktig alternativ. Den gir brannmurfunksjonalitet, dyp pakkeinspeksjon, annonseblokkering og VPN-funksjoner, alt innenfor en kompakt enhet, og uten behov for et dVPN-rammeverk.

  Hvordan ta opp samtale på iPhone uten app gratis

Men hvis du ikke er interessert i å kjøpe en maskinvareenhet for nettsikkerhet som Firewalla Purple eller Deeper Connect Pico, sjekk ut Unifi-produkter eller programvare som pfSense, OpnSense, ipFire eller Untangle. Hvis ingen av disse fungerer, kan konvensjonelle VPN-er være riktige for deg i stedet.

Er Deeper Connect Pico verdt å prøve?

Deeper Connect Pico er spesielt godt egnet for forretningsfolk eller daglige internettbrukere som ofte håndterer sensitiv informasjon og kobler til offentlige Wi-Fi-nettverk. Den brukervennlige tilnærmingen til personvern og cybersikkerhet er attraktiv for både teknologientusiaster og enkeltpersoner som er mindre kjent med slike teknologier.

Til tross for potensialet som et overbevisende alternativ til tradisjonelle VPN-er, er Deeper Connect Pico kanskje ikke i tråd med alles preferanser på grunn av den høyere prislappen og avhengigheten av omfattende fellesskapsbasert nettverk.

Deeper Connect Pico føles ideell for alle som aktivt ønsker å investere i forbedret personvern og sikkerhet, men andre alternativer kan mer effektivt imøtekomme spesifikke behov og budsjett.