Hva er Google Scholar-knappen og hvordan kan du bruke utvidelsen?

Som forsker er det viktig å finne måter å forbedre forskningsprosessen på. Å undersøke kan være en kjedelig, tidkrevende prosess, og det eneste du trenger for å gjøre denne prosessen enklere er muligheten til å få tilgang til informasjon enkelt.

Det er her Google Scholar-knappen kommer inn. Her hjelper vi deg å lære om utvidelsen og hvordan du bruker den for å forbedre Google Scholar-opplevelsen din.

Hva er Google Scholar-knappen?

Google Scholar-knappen er en effektiv nettleserutvidelse som lar deg få tilgang til og søke gjennom Google Scholar mens du surfer.

  Hvordan bestemme hvilken Nintendo Switch som passer for deg

Med dette verktøyet trenger du ikke å bekymre deg for å åpne flere faner, siden det er spesielt nyttig når du undersøker et emne og ikke vil forlate nettsiden du er på.

Google Scholar-knappen inneholder funksjoner som lar deg enkelt slå opp vitenskapelige artikler. En av disse unike funksjonene lar deg fremheve tekst på siden du leser. Du kan fremheve emneoverskrifter og sitater for å søke direkte gjennom Google Scholar, uten å måtte kopiere og lime inn.

Slik bruker du Google Scholar-knappen

Hvis du vil søke i Google Scholar som en proff, lar Google Scholar-knappen deg gjøre nettopp det. Det er enkelt å bruke denne utvidelsen, alt du trenger å gjøre er å installere den, og du kan begynne å søke umiddelbart.

  Hvordan overvåke den globale ytelsen til nettstedet med Grafana worldPing?
 • Drar mot Chrome Nettmarked og installer Google Scholar-knappen.
 • For å utføre et søk med uthevet tekst, åpne en hvilken som helst nettside, marker teksten og klikk på Google Scholar-knappikonet for å utføre et søk.
 • For å utføre et enkelt søk mens du surfer, klikk ganske enkelt på utvidelsens ikon og skriv inn søket.
 • Google Scholar-knappen lar deg også utforske andre raske funksjoner mens du surfer, for eksempel lagring av artikler og visning av sitater.

  Forbedre Google Scholar-opplevelsen din

  Nå som du vet hvordan du bruker Google Scholar-knappen, trenger du ikke lenger å søke gjennom kopier og lime-metoder eller unødvendig åpne en Google Scholar-fane.

    13 andre nettsteder for netthandel enn Amazon for å handle smart og spare stort

  Det slutter ikke der, hvis du vil fortsette å forbedre Google Scholar-opplevelsen din, er det mange andre måter å gjøre det på.