Hva er Life Time Fitness Founders-medlemskap?

Personene som har et Life Time Fitness Founders-medlemskap får besøke treningssenteret når de måtte ønske det gratis. Det kan også inkludere andre fordeler, som besparelser på visse tjenester eller produkter. Hvis du er en treningsfreak og lurer på hva er Life Time Fitness Founders-medlemskap? Eller hva er kodegrønn på Life Time fitness, og hva betyr MVP på Life Time? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Life Time Fitness, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle spørsmålene dine, for eksempel nivåene på Life Time-medlemskap.

Hva er Life Time Fitness Founders-medlemskap?

Et velkjent treningsstudio i USA er Life Time Fitness. Det er kjent for sitt betydelige senter og livstidsmedlemskap. I 1992 åpnet kjedens første lokasjon i Minnesota, et populært reisemål for kjente kroppsbyggere. Rundt i USA er det 121 franchisesteder. Siden hvert sted er åpent hele døgnet, inkludert på helligdager, går medlemmene aldri glipp av en treningsøkt. Du trenger et Life Time Health-abonnement for å nyte alle premier.

Hva er Life Time Fitness Founders-medlemskap?

Livstid Fitness Founders-medlemskap gir ulike tjenester, inkludert svømmebassenger, vektrom og gruppetreningsprogrammer, fra Lifetime Fitness-serien til treningssentre. Alle fasilitetene på ethvert Life Time Fitness-sted er tilgjengelig for et grunnleggende medlem. Å aldri måtte betale en månedlig avgift, invitere en gjest gratis og ha tilgang til spesielle arrangementer er bare noen få fordeler ved å ha et Life Time Fitness Founders-medlemskap.

  Hvordan lage et Google-skjema med forgreningslogikk

Hvor gammel må du være for å trene på Life Time Fitness?

Life Time Fitness-medlemmer må være minst 18 år for å delta i deres treningsprogrammer. Seniormedlemmer er aldri tillatt i treningsstudioets vektrom, tøyningsområder eller kondisjonstreningsområder. Anlegget er åpent for de over 18 år, men det må alltid være en medarbeider på vakt som er minst 16 år for å overvåke hvert utstyr. Med mindre de er i følge med en voksen, har ikke tenåringer mellom 13 og 17 år lov til å delta i gruppetreningsprogrammer.

Hva er Code Green på Life Time Fitness?

Code Green på Life Time Fitness er et varsel som indikerer en slags nødsituasjon som vanligvis krever at medlemmer og ansatte forlater anlegget umiddelbart, flytter til et annet område eller evakuerer bygningen. Som svar på problemet erklærte den klubben en nødsituasjon og slo på Code Green. Kode grønn etterfølges vanligvis av brannalarmen og evakuering av bygningen fordi det praktisk talt alltid er forbundet med tilstedeværelsen av en brann.

Hva er fordelene med Life Time Fitness?

Noen Lifetime Fitness-fasiliteter tilbyr utendørsbassenger, tennisbaner og fjellklatrevegger i tillegg til vanlig kvalitetsutstyr og frivekter.

Hva er nivåene for livstidsmedlemskap?

Det er forskjellige nivåer av Life Time Fitness Founders-medlemskap tilgjengelig, inkludert:

  • Individuell
  • Maksimal familie
  • Virksomhet
  • Samboer

Avhengig av hvor mange som bor i boligen din og hva slags arbeid du gjør, er det prisforskjell på medlemskapene. Et enkeltpersonsmedlemskap starter på $72, mens et maksimalt familiemedlemskap starter på $142. Firma- og partnermedlemskap er begge kvalifisert for prisbesparelser, så vel som ekstra fordeler som kun er tilgjengelige for deres respektive nivåer av livstidsmedlemskap.

  Velg hvilket bilde som skal vises når du tweeter en lenke

Kan Life Time-medlemmer bruke andre klubber?

Ja, du kan øke ditt Life Time Fitness Founders-medlemskap for å få tilgang til flere klubber. Ved oppgradering betales et engangsservicegebyr og tilleggsgebyrer.

Kan livstidsmedlemmer ta med gjester?

Ja, du får et gratis gjestepass hver måned hvis du har et Life Time Fitness Founders-medlemskap. Du kan kun bruke ett gjestepass per person for måneden. Bilde-ID og gjesteregistrering er nødvendig. Bruken av utendørsbassengene og basketballbanene er kanskje ikke tillatt av passet, som er underlagt klubbrestriksjoner, og kan være begrenset til utenfor rushtiden. Medlemmer som betaler månedlig kontingent har ikke lov til å invitere gjester.

Hva betyr MVP i løpet av livet?

MVP betyr Member Point of View på Life Time Fitness.

Kan du sette ditt livstidsmedlemskap på pause?

Ja, et Lifetime Fitness Work-medlem kan sette medlemskapet på pause med 30 dagers varsel i minimum to måneder i en rullende 12-måneders periode. Ved å gjøre dette vil du kunne fortsette å bruke Life Time Fitness-fasilitetene og nyte fordelene med medlemskapet ditt selv mens det er suspendert. For mer informasjon, vennligst ta kontakt med din Life Time Work-serviceagent.

Hvorfor er levetiden så dyr?

Generelt er Life Time Fitness et kostbart treningsstudio. Det har imidlertid noen fordeler som kan gjøre kostnadene verdt. Gitt at Lifetime Fitness kan forebygge, kurere og beskytte mot smerte, er det et kostbart supplement. 100 millioner voksne i USA alene lider av kroniske smerter, som koster økonomien 100 milliarder dollar i året i tapt produktivitet. Life Time sies å forbedre leddkomfort, redusere betennelse, øke styrke og forbedre bevegelighet.

  6 Virtual Reality-brukstilfeller alle bedrifter bør kjenne til

Kan du forhandle pris på Life Time Fitness?

Nei, Life Time Fitness forhandler ikke gebyrer, men det gir insentiver hele året. Til slutt, ikke vær redd for å spørre vennene dine som allerede går på treningssenteret du ønsker å bli med på hvor mye de betaler hver måned og om de må betale medlemsavgift.

Hva er Life Time Diamond-medlem?

Alle nettstedsentre og lokasjoner over hele landet er tilgjengelige for Diamond Life Time Fitness-medlemmer. Et familieabonnement på Greenway kan koste $400 per måned, mens et Life Time Greenway-abonnement er $199 for en person. Med en Life Time Health Diamond-klubb kan du bruke dyre fasiliteter, kvalifiserte instruktører og eksklusivt treningsmedlemskap. Inkludert er hjemmetrening, Apple Fitness+ og andre ting.

***

Vi håper at du har lært om hva som er Life Time Fitness-grunnleggermedlemskap og hva betyr MVP på Life Time. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x