Hva er WHOOP Band?

I nyere tid er det å holde oversikt over kondisjon og helse en av de største bekymringene, spesielt etter Covid-19-pandemien. Og for å holde styr på kondisjons- og helserelaterte beregninger har vi wearables og treningsbånd tilgjengelig på markedet som hjelper deg med å overvåke kondisjonsmålingene dine og holder deg oppdatert om velvære og kondisjonsnivåer i kroppen din. Slik er WHOOP, et treningssporingsbånd eller wearable, og en app som hjelper deg med å overvåke treningsmålingene dine døgnet rundt gir deg all informasjon om kondisjon og nivåer og hjelper deg med å forbedre treningen og kondisjonen. Så for å vite mer om hva som er WHOOP-band, hva er WHOOP-appen og mer om WHOOP, gir vi deg denne artikkelen for å gi deg detaljert informasjon om WHOOP.

Hva er WHOOP Band?

WHOOP er et bærbart teknologiselskap som spesialiserer seg på å lage treningsbånd som lar deg overvåke treningsmålingene dine og gi deg all informasjon gjennom WHOOP-appen. Med all data om kondisjonsnivåene til kroppen din ved hjelp av denne WHOOP, kan du forbedre treningsøktene dine og holde en konstant sjekk på helsen og velværet. WHOOP-bandet er populært blant idrettsutøvere og til og med blant vanlige forbrukere. Ettersom helse- og treningsrelaterte saker er i ferd med å bli en av de største bekymringene i dag, viser WHOOP seg å være et fremvoksende bærbart teknologiselskap. WHOOP 1.0-bandet ble først utgitt i 2015, og siden den gang har WHOOP vært på vei oppover med senere modeller som har gitt ut og bringe WHOOP til å bli et anerkjent verdensomspennende merke eller selskap for bærbar teknologi.

Hva er WHOOP-band?

 • WHOOP-båndet er hovedproduktet til WHOOP-bærbare teknologiselskapet.
 • Det er et trenings- og helsesporingsbånd med innebygde sensorer for å overvåke et bredt spekter av treningsmålinger og gi deg innsikt i fysiologien din på WHOOP-appen.
 • Som andre treningssporere på markedet har ikke WHOOP en skjerm, den kommer i forskjellige fargerike stropper.
 • WHOOP-sporede beregninger kan kategoriseres i tre hovedaspekter, og de er kondisjon, søvn og restitusjon.
 • Og av alt som skiller seg ut er WHOOP-ene søvnsporing evne som unektelig er en av de beste som finnes.
 • Jo mer du bruker WHOOP-båndet, desto mer nøyaktig og konsekvent innsikt vil det gi på WHOOP-appen.
 • WHOOP-båndet beregner belastningsnivået ditt, et målenivå for å vite hvor mye arbeid eller aktivitet du har utført på en dag.
 • Andre beregninger som måles av WHOOP-båndet inkluderer timer med søvn, respirasjonsfrekvens, blodtrykk, hjertefrekvens og mange flere.
 • Med WHOOP-båndet kan du holde en konstant sjekk på kroppen din og dens kondisjonsnivåer uansett hva du gjør det kan spore og måle alle aktivitetene du gjør i løpet av dagen og gi deg disse forskjellige innsiktene i fysiologien din som er tilgjengelig til deg på WHOOP-appen.
  Slik lytter du til podcaster på din Mac

Hva er WHOOP-appen?

Du vet allerede hva WHOOP-sporingsbåndet gjør, og det er å spore treningsmålene dine som hjertefrekvens, timer med søvn, oksygennivåer og mer. For å se alle disse treningsberegningene og innsiktene kommer WHOOP-appen i bruk.

 • WHOOP-appen sporer så mye mer enn dine daglige aktiviteter, med all den innsikten som appen hjelper deg med å holde deg oppmerksom på dine fysiologiske tilstander og gir veiledning om hvordan du kan forbedre kondisjonsnivåene dine.
 • Når du laster ned WHOOP-appen er det første du vil legge merke til det intuitive og enkle brukergrensesnittet.
 • Og WHOOP-appen er tilgjengelig på både Android- og iOS-plattformer.
 • WHOOP-appen gir dyptgående søvninnsikt, appen viser også belastningspoengsummen din som måles på en skala fra 0-21.
 • Belastning er et mål på hvor mye press du legger på kroppen din både fysisk og mentalt. Jo hardere du jobber, jo høyere vil belastningspoengsummen din være.
 • Beregningene appen gir hjelper deg å være sunn og holde dine daglige aktiviteter målt, slik at du får veiledning for å forbedre kondisjonsnivåene dine.

Er WHOOP verdt det?

I 2022 kan en treningsmåler være et flott verktøy for å holde deg motivert og holde deg oppmerksom på helsen din. Med så mange treningsmålere på markedet, kan WHOOP være en av de beste på markedet når det kommer til detaljert dybdeovervåking av treningsmålinger sammenlignet med andre treningsmålere. Men spørsmålet er, er WHOOP verdt det? Svaret vil avhenge av om du har seriøse treningsmål og er villig til å forplikte deg til den abonnementsbaserte modellen til WHOOP. WHOOP tilbyr tre abonnementsalternativer:

  9 Java EE Frameworks for å bygge bedriftsapplikasjoner
 • Månedlig medlemskap – $30 per måned (minimum 12 måneder)
 • Årlig medlemskap – $20 per måned
 • 24 måneders medlemskap – $16 per måned
 • Merk: WHOOP-bandet og WHOOP-appen vil være inkludert i alle planene.

  Så å se slike priser og funksjonene som WHOOP tilbyr, er det verdt det bare hvis du er en idrettsutøver, for som en vanlig forbruker er det forskjellige andre alternativer på markedet som tilbyr nesten de samme funksjonene og treningsinnsikten til mye lavere priser. Derfor vil svaret være nei, men hvis du er en idrettsutøver eller seriøst med treningsmålene dine, er WHOOP noe for deg.

  Hva er WHOOP 4.0?

  WHOOP lanserte sin nyeste treningsbærbare WHOOP 4.0 i september 2021. Den helt nye WHOOP 4.0 er smartere, mindre og designet med ny biometrisk sporing sammenlignet med forgjengeren WHOOP 3.0. WHOOP 4.0 er en treningsmåler som hjelper deg med å overvåke og måle dine stressnivåer, hjertefrekvens, hudtemperatur, blodtrykk og mange flere treningsverdier. Det hjelper å holde deg oppdatert om kroppens kondisjonsnivåer. WHOOP 4.0-funksjoner inkluderer:

  • Vanntett opptil 10 meter.
  • 5 lysdioder og 4 fotodioder for å fange dataene dine kontinuerlig.
  • 33 % mindre enn WHOOP 3.0
  • Flerdagers batterilevetid.
  • Overvåk oksygen i blodet, hudtemperaturen, timer med søvn og mer.
  • Haptisk alarm.
  • Nye komfortable SuperKnit-bånd.

  WHOOP 4.0 vs WHOOP 3.0

  La oss se på hovedforskjellene mellom de to versjonene av WHOOP-bandet:

  WHOOP 3.0
  WHOOP 4.0
  Kroppsstørrelse
  Større
  33 % mindre
  Batteritid
  5 dager
  5 dager
  LED-er
  2
  5
  Hudtemperatur
  Nei
  Ja
  Pulsoksymeter
  Nei
  Ja
  Blod oksygen
  Nei
  Ja
  Haptisk varsling
  Nei
  Ja

  Whoop 4.0 Prissammenligning

  Det er en stund siden WHOOP 4.0 ble lansert og WHOOP lover at den nyeste 4.0-modellen er overlegen forgjengeren WHOOP 3.0 og gir mye mer nøyaktig innsikt i treningsmålene dine. Men når det kommer til prisen på WHOOP 4.0, er det en abonnementsbasert modell.

  Planene starter på $16 per måned i 24 måneder til en $30 per måned medlemskapsplan (men i minimum 12 måneder) der du får WHOOP 4.0-båndet og tilgang til WHOOP-appen. Sammenligner WHOOPs prislapp med en annen treningssporer eller smartklokke som gjør samme jobben. For eksempel sporer eller kan Apple Watch også overvåke treningsmålene som WHOOP 4.0 eller enda mer, og har også en skjerm som WHOOP 4.0 mangler, men Apple Watch kommer med en prislapp på rundt $399 til $799, mens WHOOPs $16 til $30 månedlig synes litt verdt det. Den eneste ulempen er imidlertid skjermen, og det er også bare for enkelte forbrukere. Hvis du er seriøs når det gjelder kondisjon og helse og du egentlig ikke leter etter en smartklokke, er WHOOP 4.0 med denne prisen et godt alternativ for deg.

    Hvordan lage terrakotta i Minecraft

  Ofte stilte spørsmål (FAQs)

  Q1. Kan jeg kjøpe WHOOP-stroppen min direkte?

  Ans. Nei, du kan ikke kjøpe en WHOOP-rem direkte fordi den følger med et abonnement.

  Q2. Hva er inkludert i min månedlige abonnementskostnad?

  Ans. I din månedlige medlemskapskostnad får du WHOOP 4.0 gratis og tilgang til WHOOP-appen. Og WHOOP legger kontinuerlig til ny funksjonalitet og funksjoner i appen for å forbedre opplevelsen din uten å måtte kjøpe ny maskinvare.

  Q3. Kan du bruke WHOOP-stropp i dusjen?

  Ans. Ja, du kan bruke WHOOP-stroppen i dusjen da WHOOP er helt vanntett i opptil 10 meter. Du kan til og med svømme, skinne i regnet osv mens du har på deg WHOOP.

  ***

  Så med denne artikkelen om hva som er WHOOP-band, og alt relatert til WHOOP, fra prisene til hvor mye det er verdt å kjøpe, håper vi at du ved å lese denne artikkelen kan få informasjonen du lette etter angående WHOOP. Dessuten kan WHOOP 4.0 være et flott alternativ for deg hvis du leter etter en treningsmåler for å holde styr på treningsnivåene dine og hvis du vil forplikte deg fullt ut til treningsmålene dine med bandets avanserte dybdemålinger som vil hjelpe deg med nå treningsmålene dine mye mer effektivt.

  x