tipsbilk.net

Hvor går FaceTime-bilder? Slik finner du FaceTime-bildene dine

Du har kanskje lagt merke til kameraets utløserknapp under FaceTime-samtaler, men har du lurt på hvor disse FaceTime-bildene er lagret? Enten du vil ta FaceTime-bilder, finne posisjonen deres eller har problemer med å få funksjonen til å fungere, har vi dekket deg.

Hvor blir FaceTime Live-bilder av?

Det er vel og bra å ta et bilde mens du bruker FaceTime, men du må vite hvor disse bildene går for å nyte dem etter samtalen. Svaret er ganske enkelt: FaceTime-bilder lagres direkte i Bilder-appen på enheten din.

For å se FaceTime-bildene dine, åpne Bilder-appen og gå til Bibliotek-fanen nederst, og velg deretter Alle bilder-visningen for å sikre at enheten din ikke filtrerer dem ut. Rull til datoen og klokkeslettet du tok et bilde for å finne det.

Du kan forenkle saker ved å se bare Live Photos. For å gjøre dette, gå til Album-fanen og se etter Live Photos-albumet. Din iPhone, iPad eller Mac oppretter dette albumet automatisk så snart du legger til et Live Photo i biblioteket ditt.

Lag et smart album for alle FaceTime Live-bildene dine

Hvis du vil ha alle FaceTime Live-bildene dine på samme sted, kan du lage et smart album for å automatisk ta dem alle. Du må bruke en Mac for å lage et smart album i Bilder-appen. Dessverre kan du ikke lage smarte album fra Bilder-appen på en iPhone eller iPad.

  Ble du rammet av Duolingo-databruddet? Her er hva du skal gjøre videre

Klikk på pluss-knappen (+) som vises når du holder musepekeren over Mine album i sidefeltet og velger Smart Album fra popup-vinduet. Gi smartalbumet ditt et navn, og konfigurer deretter følgende filter ved hjelp av rullegardinmenyene: Objektivet inkluderer FaceTime.

Du må skrive «FaceTime» i den tredje boksen manuelt siden det ikke er et alternativ i rullegardinmenyen.

Klikk OK for å lage ditt Smart Album. Bilder skal fylle albumet med alle Live Photos du har tatt under FaceTime-samtaler. Eventuelle nye FaceTime-bilder du tar bør også vises i albumet automatisk.

Hvis du synkroniserer bilder over iCloud, blir dette smartalbumet tilgjengelig fra Album-fanen på de andre enhetene dine også.

Hvordan ta bilder under FaceTime-samtaler

Du kan ta et levende bilde under en FaceTime-samtale ved å bruke utløserknappen. Dette vises når du trykker på skjermen på en iPhone, iPad eller iPod touch, eller når du holder musen over FaceTime-vinduet på en Mac. Det ser ut som to hvite sirkler, den ene inni den andre.

Hvis du er i en FaceTime-gruppesamtale på iPhone, velg personens flis du vil ta et bilde av, og trykk deretter på Fullskjerm-knappen for å vise utløserknappen. Men hvis du bruker en Mac under en gruppesamtale, dobbeltklikker du på personen du vil fotografere, og deretter klikker du på utløserknappen.

Et Live Photo er bedre enn å ta et skjermbilde fordi det ikke fanger opp FaceTime-brukergrensesnittet. Den sparer også et par sekunder med video og lyd fra rett før og etter du tar bildet. I fremtiden kan du til og med gjøre om Live Photos til videoer.

Hvordan ta et FaceTime-bilde uten å fortelle den andre personen

Når du tar et bilde av noen som bruker FaceTime, sender det et varsel til enheten deres for å fortelle dem at du tok et bilde. Det er ingen måte å unngå å sende dette varselet når du tar et bilde, men du kan komme deg rundt det ved å ta et skjermbilde i stedet.

  Kan du få slettet IMVU-konto tilbake?

For å gjøre det, trykk på Volum opp sammen med sideknappen på iPhone eller iPad (eller trykk på Hjem-knappen med sideknappen hvis enheten din har en Hjem-knapp). På en Mac, trykk Cmd + Shift + 5, og klikk deretter på FaceTime-vinduet.

Alternativt, trykk Cmd + Shift + 3 for å ta et skjermbilde av hele skjermen. Bortsett fra disse to alternativene, er det andre måter å ta skjermbilder på din Mac.

Slik aktiverer du Live Photos i FaceTime-innstillingene dine

Før du kan ta et Live Photo i FaceTime, må både du og personen du tar et bilde av aktivere Live Photos i FaceTime-innstillingene dine. Så hvis du ikke vil at andre skal ta bilder av deg under FaceTime-samtaler, bør du deaktivere dette alternativet. Husk at andre mennesker fortsatt vil kunne ta et skjermbilde.

På en iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > FaceTime. Rull ned og slå på FaceTime Live Photos.

På en Mac åpner du FaceTime og går til FaceTime > Innstillinger fra menylinjen. I kategorien Innstillinger slår du på alternativet for å tillate at levende bilder tas under videosamtaler.

Feilsøking av FaceTime Photo-problemer

Det er mange problemer som kan hindre deg i å kunne ta et Live Photo under FaceTime-samtalene dine. Hvis du ikke finner utløserknappen, FaceTime lagrer ikke bildene dine, eller du har problemer med å finne FaceTime-bilder etter at du har tatt dem, kan du prøve disse feilsøkingstipsene for å fikse det.

1. Aktiver FaceTime Live Photos på begge enhetene

For å ta et bilde av noen under en FaceTime-samtale, må alle i samtalen slå på FaceTime Live Photos fra enhetsinnstillingene. Gå til Innstillinger > FaceTime for å gjøre dette. Sørg for at personen du tar et bilde av også sjekker innstillingene sine.

  Hva er PII i Cyber ​​Security?

2. Åpne Bilder-appen på enheten din

Når du tar Live Photos i FaceTime, lagrer den automatisk disse bildene til Photos-appen på enheten din. Hvis du ikke har brukt Bilder før, åpne den på enheten din for å initialisere appen før FaceTime kan lagre bilder.

3. Oppdater til det nyeste operativsystemet

I noen eldre versjoner av iOS fjernet Apple midlertidig muligheten til å ta Live Photos på FaceTime. Dette var antagelig på grunn av en FaceTime-sikkerhetsfeil. FaceTime-bilder er tilgjengelig nå, men du må oppdatere enheten til den nyeste programvaren for å bruke dem. Personen du tar et bilde av må også oppdatere enheten sin til den nyeste programvaren.

På en iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > Generelt > Programvareoppdatering. På en Mac går du til Systeminnstillinger > Generelt > Programvareoppdatering.

Installer eventuelle oppdateringer som er tilgjengelige der ved å klikke på Oppdater nå.

4. Start enheten på nytt

Uansett hvilket FaceTime-problem du støter på, bør du alltid prøve å fikse det ved å starte enheten på nytt. Dette er et bemerkelsesverdig effektivt feilsøkingstrinn som bare tar et øyeblikk å prøve ut. Slå av iPhone, iPad eller Mac som du pleier, og vent deretter 30 sekunder før du starter den på nytt.

5. Start FaceTime på nytt på enheten din

Til slutt, prøv å slå FaceTime av og på i enhetsinnstillingene. Du må kanskje logge på Apple ID-kontoen din igjen når du gjør dette.

På en iPhone eller iPad går du til Innstillinger > FaceTime og bytter på FaceTime-knappen øverst på skjermen.

På en Mac åpner du FaceTime-appen og går til FaceTime > Innstillinger fra menylinjen. I kategorien Innstillinger fjerner du merket for Aktiver denne kontoen, og merker deretter av igjen for å aktivere FaceTime på nytt.

Gå tilbake til FaceTime-bildene dine på iPhone, iPad og Mac

Alle FaceTime Live-bildene du tar under en samtale, lagres permanent på enheten din. Enten du bruker en iPhone, iPad eller Mac, lagres FaceTime Live Photos automatisk i Bilder-appen.

Hvis du har iCloud-bilder aktivert, vil du kunne se disse bildene på alle enhetene dine – til og med Windows-PCen. Hvis du møter problemer, for eksempel at FaceTime-bilder ikke lagres, må du gå gjennom feilsøkingstrinnene ovenfor.

x