Hvor mange mennesker har Netflix?

Netflix er en internasjonal strømmetjeneste med over 13 000 titler tilgjengelig for å se. Deres brede samling av filmer og TV-serier varierer fra land til land, og det er forskjellige kategorier, inkludert komedie, dokumentarer og animasjoner. De fleste nye TV-er har Netflix forhåndsinstallert, men du kan også laste ned appen til nettbrettet eller smarttelefonen.

Det er forskjellige planer tilgjengelig på Netflix avhengig av dine seerbehov. Grunnplanen er $8,99 per måned, og dette lar deg bare se Netflix på én skjerm om gangen. Den er ideell for personer som bor på egen hånd. Den neste planen er $12,99 per måned og lar deg se Netflix på to skjermer og se Netflix på fire skjermer og koster $15,99 per måned. Når du registrerer deg på Netflix, registrerer du deg med et passord og logger på for å få tilgang. Det er ikke meningen at du skal dele detaljene med noen i husstanden din, men Netflix har ingen strenge kontroller på dette. Ikke ennå i alle fall!

Netflix-abonnenter

hvor mange mennesker har Netflix jorden rundt? Det er 203,6 millioner Netflix-abonnenter på kloden, med en betydelig vekst registrert i 2020, totalt 37 millioner medlemmer i fjor! Netflix står bak YouTube, som har over 2 milliarder brukere pålogget hver måned. Netflix har forøvrig også en kanal på YouTube som har 19,1 millioner abonnenter. Netflixs nettoresultat i 2019 var 1,9 milliarder dollar.

  Slik ser du hvilke apper som sporer posisjonen din på iPhone

De fleste av abonnentene er basert i USA, med over 60 millioner. Europa, Midtøsten og Afrika har over 29 millioner, Latin-Amerika har over 21 millioner, og Asia-Stillehavet har 7 millioner. Forventningene ble overgått i 2020, på grunn av den globale pandemien, med flere mennesker enn noen gang som satt fast innendørs og så på strømmetjenesten. The Queen’s Gambit var bare ett program som innkapslet publikum, og trakk inn 62 millioner husstander. Det er spådd at Netflix vil ha over 300 millioner abonnenter innen 2023.

Økt konkurranse

Netflix opplever større konkurranse enn noen gang før, med en relativt ny strømmetjeneste kalt Disney+ som trekker inn 86 millioner abonnenter. Amazon Prime Video har også vokst og ligger på 10,1 millioner. Netflix fokuserer nå på å øke abonnementene sine i andre land som India midt i denne økningen i konkurransen. Fremtiden ser fortsatt bra ut for Netflix, siden den eksepsjonelle veksten i 2020 antyder at de ikke har mye å bekymre seg for ennå.

  Hva er kravene til Valorant bærbar PC?

Populære Netflix-titler

De mest populære Netflix-titlene til enhver tid har en tendens til å falle sammen med verdensbegivenheter. Gjennom hele 2020, året alle var innesperret på grunn av koronaviruset, var de mest populære kategoriene komedier, dramaer og bakeshow. Noen av de mest populære titlene i løpet av 2020, inkludert:

Tiger King – 64 millioner husstander
Kjærlighet er blind – 30 millioner husstander
The Christmas Chronicles – 20 millioner husstander
Dronningens Gambit – 62 millioner husstander
Bridgerton – 63 millioner husstander

Gjennom 2021 vil det bli lagt til forskjellige nye titler på Netflix som seerne kan forutse. Disse inkluderer noen populære filmer som Batman Begins, Jason X, I Am Legend, Rain Man og Two Weeks» Notice.

  Hvordan generere en filsjekksum

Netflix har sin egen originale serie, så seerne kan forvente nye serier og sesonger som inkluderer Sex Education (sesong 3), Yes Day, Moxie og Blonde. Netflix legger kontinuerlig til nye titler til katalogen sin på tvers av en rekke kategorier, slik at abonnenter kan videresende til mye nytt innhold gjennom 2021, med ferske sesonger tilgjengelig fra noen av de mest populære titlene.