Hvordan administrere Outlook App-kalendervarsler

Outlook er et av de mest brukte e-postprogrammene i verden. Programmet er utviklet av Microsoft og lar brukere administrere sine personlige og offisielle tidsplaner. Outlook er tilgjengelig på Android, iOS og stasjonære datamaskiner som en nettapplikasjon. Outlook er et nyttig verktøy som hjelper deg med å lage en skikkelig gjøremålsliste med funksjoner som skrivebordsvarsler Outlook-nettapp og push-varsler på Android og iPhone. Brukere kan administrere Outlook-appkalendervarsler ved å velge spesifikke Outlook-varsler for å få varsler for spesifikke hendelser.

Hvordan administrere Outlook App-kalendervarsler

Outlook inneholder funksjoner som e-post og en kalender for å hjelpe deg med å holde oversikten og holde oversikt over kommende oppgaver. I den følgende veiledningen vil vi diskutere forskjellige måter å administrere Outlook-push-varsler på iPhone, Android og skrivebordsnettappen.

Hva er Outlook-kalender?

Outlook-kalenderen er et verktøy som hjelper deg med å lage den perfekte tidsplanen ved hjelp av kalendervarsler for Outlook-appen. Outlook-kalenderen kan hjelpe deg med å planlegge dager, uker, måneder og til og med år. Outlook-kalenderen holder deg informert om kommende varsler og hendelser, og sikrer at du aldri går glipp av avtaler eller møter. Du kan tilpasse kalendervarslene dine for å prioritere viktige hendelser i dagen din. For mange fagfolk er Outlook-kalenderen et viktig verktøy for å planlegge og planlegge sine daglige aktiviteter. I de neste avsnittene vil vi diskutere Outlook-push-varsler Android, iPhone og skrivebordsnettappen.

  Slik fikser du skjeve iPhone-bilder automatisk

Hvordan administrere Outlook-varsler på Android

Outlook er tilgjengelig for installasjon på Android-enheter. Android-applikasjonen gir Outlook-brukere enkel tilgang til e-poster og profesjonelle tidsplaner. Brukere kan administrere e-poster, møter og oppgaver ved hjelp av Outlook Android-mobilappen. Det er enkelt å administrere Outlook-varsler. Du kan administrere Outlook-varslene på Android ved å navigere til telefoninnstillingene eller fra Outlook-appen. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du administrerer skrivebordsvarsler i Outlook-nettappen. Du kan administrere og kontrollere kalendervarslene for Outlook-appen fra Android-enheten din ved å navigere til telefoninnstillingene. Du kan bruke disse enkle trinnene for å administrere Outlook-push-varsler. Fortsett også å lese for å finne fremgangsmåten for å administrere Outlook push-varslinger iPhone.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene og de varierer fra produsent til produsent, må du derfor dobbeltsjekke at de er riktige før du endrer noen innstillinger. Følgende metoder er fra Moto G60-smarttelefonen.

1. Åpne Innstillinger fra telefonmenyen.

2. Finn og trykk på Apper.

3. Trykk nå på Se alle apper. Finn og trykk deretter på Outlook.

4. Her velger du Varsler.

5. Finn alternativet Alle Outlook-varsler her, og slå bryteren På eller Av.

Merk: Du kan også slå av brytere for spesifikke varsler i henhold til kravene dine for alle Outlook-kontoene dine.

Hvordan administrere Outlook-varsler fra Outlook Android-appen

Brukere kan også administrere kalendervarslene for Outlook-appen fra Outlook Android-applikasjonen. Bruk disse enkle trinnene for å administrere Outlook-push-varsler for Android med Android-appen.

1. Åpne Outlook-applikasjonen fra telefonmenyen.

2. Trykk på e-postikonet øverst til venstre på skjermen.

3. Finn og trykk på Innstillinger-ikonet, og velg deretter Varsler.

4. Naviger til kategorien Kalender.

5. Trykk på Hendelser, og velg ett av alternativene.

  Slik laster du opp flere filer til Dropbox samtidig ved å bruke en iPhone eller iPad

6. Trykk nå på Heldagshendelser, og velg ett av de tilgjengelige alternativene.

Hvordan administrere Outlook-varsler på iPhone

Hvis du bruker Outlook-applikasjonen på iPhone, kan du administrere Outlook-varsler fra iPhone-innstillingene. Følg disse enkle trinnene for å administrere Outlook-varsler på iPhone. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du administrerer skrivebordsvarsler i Outlook-nettappen.

1. Åpne Innstillinger fra iPhone-menyen.

2. Her, finn og trykk på Varsler.

3. Finn og trykk på Outlook-appikonet.

4. Her finner du alternativet Tillat varsler og slår bryteren på eller av.

Slik administrerer du Outlook-varsler på iPhone fra iOS-appen

Du kan også administrere Outlook push-varslinger iPhone ved å bruke Outlook-applikasjonen for iPhone. Du kan administrere Outlook-varsler fra appen ved å følge disse enkle trinnene.

1. Åpne Outlook-applikasjonen på iPhone.

2. Trykk på profilikonet øverst til venstre på skjermen.

3. Trykk nå på Innstillinger-ikonet.

4. Finn og trykk på Varsler her.

5. Til slutt kan du velge ett av følgende alternativer for å administrere Outlook-varsler på din iPhone.

  • Fokuserte og andre innbokser
  • Fokusert innboks
  • Favoritt mennesker
  • Ingen

Hvordan administrere Outlook-varslinger på skrivebordswebapp

Du kan også få tilgang til Outlook fra nettleseren din, Outlook-nettappen er enkel å bruke og tilgjengelig fra alle nettlesere. Akkurat som Outlook-push-varslene Android, kan du enkelt endre skrivebordsvarslene dine for Outlook ved å endre innstillingene for nettappen. Følg disse enkle trinnene for å administrere skrivebordsvarsler i Outlook-nettappen.

1. Åpne nettleseren og åpne Outlook-websiden.

2. Logg på Outlook-kontoen din.

3. Finn og klikk på tannhjulikonet for å åpne innstillingspanelet.

4. Klikk nå på Vis alle Outlook-innstillinger.

5. Naviger til fanen Generelt fra panelet på venstre side.

6. Naviger nå til varslingsdelen.

  Fiks Forza Horizon 4 Kan ikke bli med i økten på Xbox One eller PC

7. Finn og slå på eller av Send meg skrivebordsvarsler.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan kan jeg bruke Outlook-kalenderen?

Ans. Outlook-kalender er et viktig verktøy som kan brukes til å planlegge dine daglige hendelser og oppgaver. Du kan angi påminnelser for viktige hendelser med Outlook-kalenderen.

Q2. Hvordan stopper jeg Outlook-kalendervarsler?

Ans. Du kan stoppe Outlook-kalendervarsler på en Android-enhet enten ved å gå til telefoninnstillingene eller Android-appens innstillinger.

Q3. Kan jeg stoppe Outlook-varsler på iPhone?

Ans. Ja, hvis du bruker Outlook på en iPhone, kan du deaktivere varslene fra iOS-innstillingene.

Q4. Kan jeg bruke Outlook fra nettleseren min?

Ans. Ja, du kan bruke Outlook-skrivebordsnettappen fra nettleseren din. Nettappen fungerer akkurat som Outlook og lar deg få tilgang til Outlook-kalenderen.

Q5. Kan jeg slå av skrivebordsvarsler for Outlook?

Ans. Ja, du kan endre innstillingene i Outlook-nettappen for å aktivere eller deaktivere push-varslene på skrivebordet for Outlook.

Anbefalt

Vi håper denne veiledningen var nyttig for deg og at du klarte å finne ut hvordan du administrerer kalendervarsler for Outlook-appen på enheten din. Fortell oss hvilken metode som fungerte for deg. Hvis du har noen forslag eller spørsmål til oss, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.

x