Hvordan aktivere privat modus på LinkedIn for å se profiler anonymt

Lær å aktivere privat modus på Linkedin og se profiler anonymt.

Linkedin er en av de mest populære sosiale medieplattformene spesielt utviklet for profesjonelle. Det hjelper å få kontakt med mange fagfolk fra hele verden.

Den lar deg registrere deg på denne plattformen og vise frem dine profesjonelle prestasjoner, erfaringer, kvalifikasjoner og flere detaljer.

Linkedin hjelper fagfolk med å lære om ulike nye muligheter rundt om i verden i store organisasjoner. Det hjelper også rekrutterere med å finne de beste kampene for deres ledige stillinger.

Den lar deg også se profiler til andre profesjonelle medlemmer av Linkedin. Ved å se de andre fagpersonenes profiler kan du utforske deres arbeidserfaringer, yrkesfelt og mer.

Men når du ser på profilene til andre medlemmer, gir Linkedin informasjon om deg til disse medlemmene. Men det kan være tilfeller der du ikke vil at andre skal vite når du ser profilen deres.

Så, er det noen løsning på dette? Heldigvis, ja. Du kan gjøre dette ved å se profilen i privat modus. Linkedin tilbyr et spesielt alternativ for å slå på privat modus, som hjelper deg å se profiler anonymt.

  Hvordan sette opp et Zoom-møte i Outlook

Vi vil dele detaljerte trinn for å aktivere denne private modusen på Linkedin. Men la oss først forstå hvorfor du trenger å gjøre dette og hvilke andre profilsynlighetsalternativer LinkedIn tilbyr.

Hvorfor aktivere privat modus på Linkedin?

  • For å få en ide om hvordan noen har vist frem sin erfaring, spesielt noen med en profesjonell bakgrunn som din.
  • For å finne ut detaljer om personene som kan intervjue deg.
  • For å sjekke hva andre med erfaringer, kvalifikasjoner og ferdigheter som din gjør.
  • For å finne ut hvem som jobber med en bestemt bedrift eller organisasjon.
  • For å finne ut om tidligere klassekamerater eller kolleger.

Ulike profilsynlighetsalternativer på LinkedIn

Du kan velge mellom tre forskjellige profilsynlighetsalternativer på LinkedIn. Som standard er profilen din åpen; derfor kan alle se navnet ditt, overskriften og annen tilknyttet informasjon.

  Slik feilsøker du nettsider som ikke vil lastes

Det andre alternativet har semi-private profilegenskaper. Hvis du velger dette alternativet, vil kun de tilknyttede egenskapene til profilen vises. Anta for eksempel at du har en LinkedIn-profil med navnet ABC og en stillingstittel som Senior Manager hos XYZ. Da kan den andre personen se detaljene dine som «noen som seniorleder hos XYZ». Det betyr at de ikke vil kunne se opplysningene dine som navn osv.

Det tredje alternativet er Privat modus som viser «Denne personen ser på profilen i privat modus» til den andre personen. Dette privatiserer fullstendig identiteten din fra personen hvis profil du ser på.

Trinn for å slå på privat modus på LinkedIn

Trinn 1: Logg på LinkedIn-profilen din.

Trinn 2: På LinkedIn-dashbordet ditt vil du se et «Meg»-ikon øverst på siden. Dette ikonet vil vise tittelprofilbildet ditt. Klikk på den.

Trinn 3: En rullegardinmeny vises når du klikker på dette ikonet. Velg alternativet «Innstillinger og personvern».

Trinn 4: På den nye siden vil flere alternativer være tilgjengelige på venstre side av vinduet under overskriften Innstillinger. Du må klikke på «Synlighet».

  Hvordan kan Internett-leverandøren min fortelle at jeg bruker BitTorrent?

Trinn 5: Klikk på pilen ved siden av alternativet «Profilvisningsalternativer».

Trinn 6: Velg «privat modus» blant de tre synlighetsmodusene. Og det er alt.

Nå er profilen din i privat modus. Så du kan trygt se profilene til de andre LinkedIn-medlemmene som anonyme.

Konklusjon

Dette er den ideelle løsningen hvis du ønsker å utforske ulike LinkedIn-profiler uten å bli identifisert av profileierne. Følg trinnene ovenfor, siden det tar bare noen få minutter å sette profilen din i privat modus.

Det kan også være lurt å utforske de beste verktøyene for å finne noens e-postadresse umiddelbart.

Likte du å lese artikkelen? Hva med å dele med verden?

x