Hvordan arkivere eller avarkivere innlegg på Instagram

Arkivering eller avarkivering av innlegg på Instagram er en personlig ting, da det i noen tilfeller er veldig nyttig. Alle brukerne på Instagram har arkivalternativet tilgjengelig på kontoen deres på Instagram-appen. Men arkivdelen er kun tilgjengelig på mobilappen, ikke på Instagram-nettet. Arkivdelen kan brukes til å skjule innlegg, historier eller hjul som du ikke vil fjerne permanent fra Instagram, men ikke vil vise til alle. Brukere trenger ikke å aktivere dette alternativet, da det som standard er aktivert på Instagram-appen. Alle innleggene, historiene og hjulene dine kan flyttes til arkivet, og når du flytter dem til arkivet, vil de bli fjernet fra profilen din. På denne måten vil ingen kunne se dem igjen, ikke engang ved å besøke profilen din. Bare du kan kontrollere dine arkiverte innlegg; hvis du vil, kan du også dearkivere dem ganske enkelt. Hvis du er noen som leter etter litt hjelp til å vite hvordan du arkiverer eller avarkiverer innlegg på Instagram, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Den vil veilede deg i trinn for hvordan du kan dearkivere et innlegg og hvordan du arkiverer innlegg på Instagram.

Hvordan arkivere eller avarkivere innlegg på Instagram

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du arkiverer eller avarkiverer innlegg på Instagram i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  Slik endrer du passordet ditt på Instagram

Hvordan arkivere Instagram-innlegg?

For å vite hvordan du arkiverer innlegg på Instagram, følg trinnene nedenfor:

Merk: Sørg for at du er logget på Instagram-kontoen din på appen.

1. Start Instagram-applikasjonen på din Android og iOS enheter.

2. Trykk på Profil-fanen nederst til høyre på skjermen.

3. Trykk på ønsket innlegg som du vil arkivere.

4. Trykk på ikonet med tre prikker fra øverste høyre hjørne av innlegget.

5. Trykk på Arkiv-alternativet fra hurtigmenyen for å legge til et innlegg i arkivet.

Slik arkiverer du innlegg på Instagram.

Hvordan avarkivere Instagram-innlegg?

Følg disse trinnene for å vite hvordan du fjerner arkivering av et innlegg på Instagram:

1. Åpne Instagram-appen på enheten din.

2. Trykk på fanen Profil > hamburgerikon.

3. Fra hurtigmenyen for innstillinger klikker du på alternativet Arkiv.

4. Trykk på ønsket innlegg som du vil legge ut på nytt på profilen din.

5. Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre i innlegget ditt.

6. Trykk deretter på Vis på profil-alternativet fra den påfølgende popup-vinduet.

7. Fra popup-vinduet for bekreftelse trykker du på Vis på profil-alternativet for å avarkivere et innlegg.

Slik avarkiverer du et innlegg på Instagram.

Hvordan fjerner jeg alle innleggene mine på Instagram?

Du kan dearkivere alle innleggene dine på Instagram ved hjelp av følgende trinn:

1. Åpne Instagram-appen på enheten din.

2. Trykk på fanen Profil > hamburgerikon.

3. Trykk deretter på Arkiv-alternativet fra hurtigmenyen som dukket opp på skjermen.

4. Trykk på ønsket arkivert innlegg.

5. Trykk deretter på ikonet med tre prikker > Vis på profil > Vis på profil for å flytte innlegget ditt fra arkivet til profilen din.

Følg trinn 4 og 5 for alle de ønskede innleggene for å avarkivere dem.

Hvordan legge inn arkiverte innlegg på nytt på Instagram-profilen din?

For å reposte arkiverte innlegg på Instagram-profilen din, må du følge trinnene nevnt ovenfor.

  Kan du se hvem som har sett på Instagram-rullene dine? Nei!

Kan du arkivere eller avarkivere innlegg på Instagram-nettet (mobilnettleser eller PC)?

Nei, du kan ikke arkivere eller avarkivere innlegg på Instagram-nettet. Du må bruke Instagram-appen som er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter for å arkivere eller avarkivere innleggene dine på Instagram. Ved å bruke Instagram-appen på enheten din kan du legge til innleggene dine i arkivdelen og fjerne innlegg fra arkivdelen og vise dem på profilen din. Og også, hvis du vil, kan du slette disse innleggene fra arkivdelen. Du kan sjekke overskriftene ovenfor for å vite de fullstendige trinnene for å arkivere eller avarkivere innlegg på Instagram-appen.

Kan du arkivere Instagram-innlegg på en gang?

Nei, du kan ikke arkivere Instagram-innlegg på en gang. For å arkivere innlegg på Instagram, må du individuelt gå til hvert innlegg og arkivere det. På Instagram er det ingen mulighet til å velge flere innlegg og flytte dem til arkivdelen. Innlegg, når de er arkivert, fjernes fra profilen din, og ingen kan se dem på profilen din eller feeden deres. Arkiverte innlegg kan bare sees ved å gå til Arkiv-delen av deg, ingen andre. Du finner trinnene for hvordan du finner arkivene på Instagram i overskriftene nedenfor.

Hvis du arkiverer et innlegg på Instagram, vises det på feeden?

Nei. Hvis du arkiverer et innlegg på Instagram, vil det ikke vises på feeden. Når du arkiverer et innlegg på Instagram, vil innlegget fra feeden og profilen din flyttes til arkivdelen og ikke lenger være synlig for andre verken på profilen din eller feeden deres. Du kan bare arkivere dine egne innlegg, og de arkiverte innleggene kan bare ses av deg og ingen andre. Innlegg som er arkivert flyttes til den arkiverte delen og kan bare fjernes fra arkivet av deg. Du kan sjekke overskriftene over og under for å vite hvordan du arkiverer eller avarkiverer innlegg på Instagram.

  Kan du slette Facebook og beholde Instagram?

Hvordan ser jeg på arkivene mine på Instagram?

For å vite hvordan du ser på arkivene dine på Instagram, følg disse trinnene:

1. Åpne Instagram-appen og trykk på Profil-fanen fra den nederste linjen.

2. Trykk på hamburgeren ikon > Arkiv alternativ.

3. Her vil du se alle dine arkiverte historier, innlegg, og bor.

Slik kan du se etter arkivene dine på Instagram.

Når du arkiverer et innlegg på Instagram, postes det på nytt?

Når du dearkiverer et innlegg på Instagram, blir det flyttet til profilen din og vil være synlig for alle, eller du kan si at det blir lagt ut på nytt. Arkiverte innlegg er de innleggene som en bruker ikke vil vise til sine følgere eller andre brukere på Instagram, men ikke ønsker å bli slettet fra Instagram. Dine arkiverte innlegg vil bare være synlige for deg i arkivdelen. Du kan avarkivere innlegget fra arkivdelen, som deretter flyttes fra arkivdelen til profilen din og være tilgjengelig for å bli sett av følgerne dine eller alle på Instagram.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du arkiverer eller avarkiverer innlegg på Instagram med detaljerte trinn til hjelp. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x