Hvordan automatisere museklikk på Windows 10

Automatisering lar brukere hoppe over overflødige oppgaver og få dem til å kjøre uten menneskelig innblanding. Det er en fin måte å øke hvor mye arbeid som blir gjort i løpet av en viss tidsperiode.

Det finnes alle slags måter å automatisere arbeid på Windows 10. Skript og planlagte oppgaver er en av de mer vanlige metodene som brukes, men du kan også bruke automatiseringsprogramvare som kan registrere en sekvens av klikk og utføre dem for deg.

Automatiser museklikk

Du kan bruke en app til å automatisere museklikk. Appen vil først få deg til å registrere trinnene du vil utføre, for eksempel vil du åpne Innstillinger-appen på Windows 10 og se etter oppdateringer. Du vil først registrere klikkene det tar å se etter oppdateringer.

  Hvordan fikse "No Boot Device Found" på Windows 10 (fullstendig veiledning)

Når sekvensen er registrert, kan du kjøre den når som helst og så mange ganger du vil. Museklikkene vil bli utført i den rekkefølgen du utførte dem i. Hvis du leter etter et verktøy som kan automatisere museklikk, sjekk disse ut.

1. GS Auto Clicker

GS Auto Clicker er et populært verktøy for å automatisere museklikk. Den er enkel å bruke og har et enkelt brukergrensesnitt som matcher.

Når du registrerer en sekvens av klikk, kan du velge hvilken museknapp (høyre eller venstre) som skal klikkes med, og du kan programmere intervaller dvs. tid som må gå mellom klikk. Dette er nyttig hvis handlingen du utfører tar tid å fullføre.

  Hvordan optimalisere USB-lagring for bedre ytelse på Windows 10

Hvis du for eksempel automatiserer åpning av en app og klikker på en bestemt knapp når appen er åpen, legger du til en forsinkelse mellom de to klikkene hvis det tar lang tid å åpne appen.

2. Automatisk museklikk

Automatisk museklikk er et annet flott verktøy for å automatisere museklikk. Den er mer programmerbar enn GS Auto Clicker, men det betyr også at den er litt mer komplisert å bruke.

Du kan se en logg over hver handling du registrerer, flytte et trinn opp eller ned, fjerne den uten å måtte registrere hele sekvensen på nytt, og bruke skjermkoordinater for å definere hvor et klikk skal utføres.

3. Musekontroller

Muskontroller er en balanse mellom et grunnleggende og et avansert automatiseringsverktøy for museklikk. Du kan bruke den til å registrere museklikk og spille dem av på nytt. Den tilbyr ikke en logg eller en liste over klikkene som er registrert, men brukere har muligheten til å programmere forsinkelser mellom klikk, og verktøyet kan settes til å gjenta en sekvens et hvilket som helst antall ganger.

  Hvordan endre tid i Windows 10

Konklusjon

Auto-museklikk-apper er nyttige for overflødig arbeid, men du bør alltid teste sekvensen noen ganger før du bestemmer deg for å stole på den. Disse verktøyene vil klikke på området på skjermen de er programmert til å klikke. Hvis et appvindu eller en melding vises som blokkerer dem fra å klikke på en knapp, vil klikket fortsatt utføres av appen. Sluttresultatet er at mens klikkene har utført, vil den ønskede handlingen ikke skje.