Hvordan bli en Amazon-tilknyttet: En trinn-for-trinn gjennomgang

Å lære hvordan du blir en Amazon-tilknyttet selskap vil tillate deg å markedsføre favorittproduktene dine. Du kan dele disse tilknyttede lenkene på sosiale medier, podcaster, blogger, nettsteder og flere andre plattformer.

Hver gang du foretar et salg, vil du også tjene en liten provisjon i prosessen. Fortsett å lese for en trinnvis gjennomgang for å registrere deg for Amazon affiliate marketing.

1. Grunnleggende registreringsprosedyrer for Amazon Associates

Det første trinnet på veien til å bli en Amazon-tilknyttet selskap er å registrere deg for Amazon Associates. Følg disse instruksjonene for å gjøre det:

 • Gå til Amazon Associates nettsted.
 • På startskjermen vil du se en gul Registrer deg-knapp. Klikk på den.
 • Velg adressen og personen du vil at Amazon skal betale (som i dette tilfellet vil være deg). Du må oppgi navn, telefonnummer og hjemme- eller bedriftsadresse.
 • Trykk på Neste etter å ha lagt til denne informasjonen.
 • Når du har satt opp kontoen din, kan du begynne å tenke på pålitelige måter å tjene penger på Amazon. Du kan sjekke ut den guiden etter at du er ferdig med å lese denne.

  2. Fortsett registreringsprosessen

  Før du er klar til å komme i gang med Amazon-tilknyttet markedsføring, må du legge til noen annen viktig informasjon.

  Legge til nettsteder og mobilapper

  Du må fortelle Amazon hvor du planlegger å dele koblingene du oppretter med Amazon Associates-kontoen din. Etter å ha lagt inn de første informasjonsbitene dine, vil du se en seksjon med tittelen Dine nettsteder og mobilapper på neste side.

  I boksene legger du til eventuelle nettsteder eller sosiale mediekontoer der du planlegger å bruke Amazon-tilknyttede lenker. Du kan for eksempel bruke disse koblingene som en av måtene å tjene penger på nettstedet ditt. Men hvis du har noe som en YouTube-kanal, kan du legge inn den i stedet (eller i tillegg til noe annet).

  Før du begynner, må du legge til minst én lenke. Velg Neste når du har lagt til den lenken, og bekreft om nettstedet ditt er rettet mot mindreårige eller ikke.

  Bygg ut din Amazon Associates-profil

  Før du fullfører Amazon Associates-applikasjonen din, må du opprette en profil. De viktigste områdene å vurdere på neste side er:

  • Typen innhold du lager.
  • Typen nettsted du driver.

  Du må også velge en butikk-ID, skrive inn CAPTCHA-en du ser, og fortelle Amazon hvordan du hørte om tilknyttede programmet.

  Når du har fylt ut denne siden, vil du *nesten* være klar til å begynne å markedsføre Amazon-produkter. Hvis innholdet ditt er passende, bør du ikke ha noen problemer med å bli akseptert i programmet.

  3. Angi betalingsinformasjonen din

  Selvfølgelig er det ganske meningsløst å registrere seg for Amazon Associates hvis du ikke angir en betalingsmetode for å motta provisjoner. Slik legger du til et betalingsalternativ på kontoen din:

 • Logg på Amazon Associates-kontoen din, klikk på e-postadressen din, og velg deretter Kontoinnstillinger.
 • Under Betalings- og skatteinformasjon velger du Endre betalingsmåte.
 • Velg Bankkonto > Legg til en ny bankkonto og skriv inn detaljene dine.
 • Etter at du har sendt inn betalingsinformasjonen din, er det også en god idé å oppdatere skattedetaljene dine. Du kan gjøre det ved å gå til Kontoinnstillinger > Betalings- og skatteinformasjon > Vis/gi skatteinformasjon.

  Noen ganger kan Amazon Associates-nettstedet være ganske lite responsivt. Du kan prøve å oppdatere nettleseren din eller prøve en ny, men den bør begynne å fungere igjen om ikke så lenge.

  Når du har registrert deg for Amazon Associates, er du klar til å begynne å anbefale favorittproduktene dine til andre. For å gjøre det, må du opprette og distribuere tilknyttede lenker.

  Du kan lage tre typer tilknyttede lenker:

  Nedenfor finner du instruksjonene for å opprette og dele tilknyttede lenker på Amazon Associates.

 • Gå til Amazon og logg på den samme kontoen som er tilknyttet din tilknyttede profil.
 • Søk etter produktet du vil anbefale og klikk på det.
 • Øverst på skjermen skal du se et SiteStripe-banner. Utvid dette for å velge typen tilknyttet lenke du vil dele.
 • Kopier og lim inn lenken eller koden for produktet. Gå deretter til nettstedet ditt og del det på den aktuelle siden.
 • Hvis du har sluttet deg til Amazon Associates fordi du ønsker å starte en nettbedrift, bør du vurdere å sjekke ut våre beste tips for å lykkes som nettbedrift.

  5. Se dine analyser

  Å analysere hvilke produkter som selger mest er avgjørende for alle som ønsker å være en vellykket langsiktig Amazon-tilknyttet selskap. Heldigvis er det ganske enkelt å se analysene dine.

  Du kan se 30-dagers analyse ved å rulle nedover på hjemmesiden. Her finner du en graf som viser totalt antall klikk, inntekter og mer.

  Krav til Amazon-tilknyttede program

  Når du har lært hvordan du blir Amazon-tilknyttet og registrert deg for en konto, må du overholde noen grunnleggende krav.

  Minimum salg

  Når du registrerer deg for Amazon Associates, må du gjøre minst tre salg i løpet av 180 dager for at kontoen din skal forbli aktiv. Hvis du ikke når denne terskelen, vil Amazon sannsynligvis stenge din tilknyttede konto.

  Mens konvensjonelle råd vil fortelle deg å vente til du har et publikum før du registrerer deg, er det faktisk en god idé å registrere deg så snart du starter det prosjektet du starter med. Du vil lære mye raskere om tilknyttet markedsføring ved å ha erfaring fra den virkelige verden.

  Salgsfristen fungerer som motivasjon til å promotere effektivt og bygge merkelojalitet tidlig. Selv om kontoen din blir stengt for ikke å nå salgsgrensen, kan du fortsatt registrere deg for en annen konto senere. Så risikoen er minimal.

  Når du deler tilknyttede lenker, må du legge til en ansvarsfraskrivelse uansett hvor du legger dem. På min egen nettside starter jeg for eksempel blogginnleggene mine med følgende:

  *Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker. Hvis du kjøper fra dem, kan jeg tjene en liten provisjon uten ekstra kostnad for deg.

  Du bør også nevne at du er en deltaker i Amazon Associates-programmet i bunnteksten på nettstedet ditt. Dessuten er det en smart idé å nevne at du er en Amazon-tilknyttet selskap i personvernreglene dine.

  Maksimer inntektene dine ved å bli Amazon-tilknyttet

  Nå som du vet hvordan du blir en Amazon-tilknyttet, har du den essensielle informasjonen du trenger for å registrere deg for en konto.

  Du er også i en bedre posisjon til å lage og dele engasjerende lenker, sammen med å forstå Amazons tilknyttede programkrav du må overholde. Så hvorfor ikke opprette din egen konto og begynne læringsprosessen?