Hvordan dele en AirTag med andre

Fra og med iOS og iPadOS 17 lar Apple brukere dele en AirTag med andre. Det vil tillate mer enn én person å spore plasseringen. Vi viser deg alt du trenger å gjøre for å dele en AirTag.

Slik deler du AirTag

Før du begynner, er det noen viktige krav. Du kan bare dele en AirTag med fem andre. Du må også beskytte Apple-ID-en din med tofaktorautentisering. Den andre personen du deler AirTag-posisjonen med må ha sin egen Apple-ID og være logget på iCloud. Alle trenger også iCloud nøkkelring slått på.

  Finnes det et JCPenney Mastercard?

Start med å åpne Finn min-appen og velg fanen Elementer. Velg deretter AirTag-en du vil dele. Rull ned til Del denne AirTag-delen og velg deretter Legg til person. Legg til Apple-ID-en til personen eller personene du vil dele AirTag-en med. Når du er ferdig, velg Del i øverste høyre hjørne.

På elementets hovedskjerm kan du se en liste over alle du har invitert.

Når noen godtar invitasjonen, vil de se den delte AirTag-en i Finn min-appen. De vil heller ikke motta sporingsvarsler når AirTag er i nærheten av dem.

Hvis invitasjonen din avvises, vil personens navn forsvinne fra listen din.

  Hva er Xbox Console Wraps?

Slik slutter du å dele en AirTag

For å slutte å dele en AirTag-plassering er prosessen lik. Åpne Finn min-appen igjen og deretter Elementer-fanen. Velg AirTag og deretter personen du deler den med. Velg Stopp deling to ganger.

Når det skjer, vil de ikke lenger se AirTag-posisjonen og motta sporingsvarsler når AirTag-en flytter med dem.

Hvis du er ny på Apples varesporing, må du ta en titt på AirTags FAQ som utforsker noen av de mest stilte spørsmålene.

Nå som du kan dele en AirTag med et familiemedlem eller en venn, kan de enkelt spore varen din også. Det gjør Apples hendige enhet enda bedre.

  Hvordan kobler jeg til Hilton Honors Wi-Fi