Instagram

Hvordan endre profilbilde på Instagram

Når noen besøker Instagram-profilen din, er en av de første tingene de ser profilbildet ditt. Mange baserer sitt første inntrykk på bildet, derfor er det viktig å ha et vakkert bilde. Ting er på tide å bytte den opp hvis du ikke synes den eksisterende er god nok. Hvordan endres Instagram-profilbildet ditt? Hvis du er en Instagram-bruker, lurer du på hvordan du endrer profilbilde på Instagram? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Instagram, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle dine tvil og spørsmål om hvordan profilbildet ditt endres på Instagram?

Hvordan endre profilbilde på Instagram

Fortsett å lese denne artikkelen for å vite om trinnene for å endre Instagram-profilbildet ditt i detalj.

Kan jeg endre Instagram-profilbildet mitt?

Profilbildet ditt sier mye om deg, enten du er en privatperson eller en bedrift, og nå som nesten alle har en tilstedeværelse på sosiale medier, er det enda viktigere å holde deg oppdatert på internettplattformen din og bildet du presenterer for verden . Derfor er det ingen begrensninger på hvor ofte du kan endre Instagram-profilbildet ditt. Hver dag, en gang i året, en gang i måneden, eller når du føler for det, står du fritt til å øve.

Hvordan endre profilbilde på Instagram-appen?

Her er en kort forklaring på hvordan du endrer profilbilde på Instagram-appen:

1. For å endre profilbildet ditt, åpne Instagram-appen på din iPhone eller Android-telefon.

2. Åpne Instagram-appen på telefonen for å komme i gang. Velg profilikonet fra den nederste linjen i appen (som er det siste ikonet i den raden).

3. Du vil bli dirigert til profilsiden din. Trykk på koblingen Rediger profil under profilinformasjonen din her.

4. Trykk på Rediger bilde ved siden av ditt eksisterende profilbilde på Rediger profil-siden.

5. Instagram vil starte en Change Profile Photo-meny nederst i appen din.

  Slik fjerner du Shop Tab fra Instagram

6. Trykk på Nytt profilbilde i menyen for å endre profilbildet ditt til et bilde som er lagret på telefonen. Eller du kan også trykke på Importer fra Facebook for å bruke et bilde fra Facebook-profilen din.

Merk: Hvis du bare vil slette det gjeldende bildet fra Instagram-profilen din, bruk alternativet Fjern profilbilde.

7. Instagram vil starte galleriet på telefonen din. Velg bildet du vil bruke som ditt Instagram-profilbilde her. Programmet vil vise redigeringsvalg når du velger et bilde.

8. Rediger bildet hvis du vil.

9. Deretter trykker du på høyre pilikon i øverste høyre hjørne av redigeringsskjermen.

10. Instagram vil lede deg til profilsiden din, hvor det nye profilbildet ditt vil være synlig.

Kan jeg endre profilbildet mitt ved å bruke en mobilnettleser?

Ja, du kan bruke en mobilnettleser til å endre profilbilde på Instagram. Du trenger bare å besøke Instagram-nettstedet og logge på med legitimasjonen din for å endre profilbildet ditt. Velg Profil ved å trykke på ditt nåværende profilbilde øverst til høyre på skjermen. Velg Last opp bilde ved å klikke på profilbildet ditt. Legg til bildet du vil bruke som profilbilde.

Hvordan endre Instagram-profilbilde på en stasjonær eller PC?

For å endre profilbildet ditt på en stasjonær eller PC, gå til Instagram-nettstedet.

Her er en kort forklaring på hvordan du endrer profilbilde på Instagram på en stasjonær eller PC:

1. Åpne en nettleser på datamaskinen og gå til Instagram-nettstedet for å komme i gang. Logg inn på kontoen din hvis du ikke allerede har gjort det.

2. På Instagram-nettstedet klikker du på profilsymbolet øverst til høyre.

3. Etter å ha klikket på profilsymbolet ditt, velg Rediger profil i sidefeltet til venstre for innstillingsknappen.

4. Velg alternativet Endre profilbilde under Instagram-brukernavnet ditt i høyre rute.

5. Velg Last opp bilde fra popup-vinduet Endre profilbilde som vises.

6. Standard åpne filvindu på PC-en din vises. Naviger til mappen som inneholder det nye bildet i dette vinduet, og velg det.

7. Instagram vil umiddelbart legge til det nylig valgte bildet på profilen din.

Hvorfor fungerer ikke Instagram-profilbildet mitt?

Mange Instagram-brukere har problemer med å laste opp bilder på grunn av tekniske feil på Instagram. Hvis du prøvde å oppdatere Instagram-bildet ditt, men ikke klarte å gjøre det og fikk en melding som ber deg om å sjekke internettforbindelsen din, prøv igjen senere, det betyr at det var et problem og at du ikke kan gjøre det. Det kan være en feil eller du kan ha en dårlig internettforbindelse, noe som kan forklare hvorfor Instagram-profilbildet ditt ikke endres. Men denne gangen var problemet på Instagrams ende og ikke ditt; den hadde en liten feil i appen som var det eneste som forårsaket alt oppstyret.

  Hvordan lage videoavspilling på Instagram Story

Her er noen metoder for å endre Instagram-profilbildet ditt:

 • Logg ut av Instagram og inn igjen
 • Se etter oppdateringer til Instagram-appen.
 • Bli kvitt din nåværende profil Last opp et nytt bilde etter å ha logget ut og inn igjen.
 • Sjekk Internett-tilkoblingen din
 • Bytt mellom mobildata og Wi-Fi.
 • Bruk en nettleserapp for å prøve å endre Instagram-profilbildet ditt.

Kan ikke endre profilbilde på Instagram?

En feil i applikasjonen er vanligvis ansvarlig for oppdateringsproblemet for profilbilde som viser meldingen Beklager, vi kunne ikke oppdatere profilbildet ditt. Mesteparten av tiden har brukere som opplever problemer ikke noe med dem å gjøre fordi Instagrams server har problemer med å oppdatere eller laste opp det nye profilbildet ditt.

 • Feil på Instagram-serveren: Mange brukere har støtt på dette problemet på et tidspunkt; det er verken uvanlig eller uvanlig. Når det er et serverproblem med applikasjonen, klarer ikke Instagram å oppdatere en brukers profilbilde.

 • Ingen nettforbindelse: For å endre profilbildet ditt på Instagram, må du ha en internettforbindelse. Hvis du har problemer med å oppdatere profilbildet ditt på Instagram og meldingen Beklager, vi kunne ikke oppdatere profilbildet ditt vises, er det sannsynligvis fordi enheten din ikke er koblet til et data- eller wifi-nettverk.

Hvorfor står det at jeg ikke kan endre profilbildet mitt?

Sier Instagram: Beklager, vi kunne ikke oppdatere profilbildet ditt. Bekreft at du har en internettforbindelse og prøv igjen om et øyeblikk?. Denne feilmeldingen indikerer at du ikke kan endre Instagram-profilbildet ditt. Det kan hende du må vente til Instagram fikser feilen Beklager, vi kunne ikke endre profilbildefeilen din, siden den ofte skyldes en feil på Instagrams side. Du har ikke internettforbindelse, ifølge feilmeldingen Beklager, vi kunne ikke oppdatere profilbildet ditt. Dette er imidlertid vanligvis ikke tilfelle. Det er ikke et problem fra din side; det er en feil med Instagram. Dette er ikke et alternativ siden du allerede bør ha en internettforbindelse hvis du bruker Instagram.

Hvorfor fjerner Instagram profilbildet mitt?

Skuffet over dine uvurderlige profilbilder? Det er flere grunner til at Instagram kan slette profilbildene dine, så ikke bekymre deg. I fremtiden bør du avstå fra å gjøre lignende feil.

 • Legge ut støtende bilder: Instagram har en teknikk for å identifisere støtende bilder som deretter slettes. Brukere vil da klage over at kontoen din blir påvirket når du publiserer et uegnet bilde. Last alltid opp passende innhold på profilen din for å være trygg.

 • Kontoen din er begrenset: Hvis du har engasjert deg i uvanlig oppførsel på kontoen din eller bruker apper og programvare for å sende innhold til kontoen din, kan du noen ganger bli forhindret fra å laste opp bilder til kontoen din. Du vil ikke kunne legge ut bilder på kontoen din hvis det har vært forbudt å sende bilder på en stund.

 • En feil i applikasjonen din: I tillegg kan et problem stoppe Instagram-appen din fra å laste opp bilder. Instagram-appen din krasjet eller hadde en ødelagt fil, som er feilen. For å fikse feilen kan du prøve å avinstallere og deretter installere programmet på nytt.

Hvorfor er profilbildet mitt svart?

Instagram er en velkjent og gratis programvare for å dele bilder og videoer gjennom innlegg, historier og profilbilder. På Instagram kan du ofte se vennenes profilbilder. Noen ganger kan du imidlertid oppdage at noen eller alle Instagram-profilene er svarte eller tomme. Faktisk kan det være tekniske problemer med Instagrams svarte profiler eller bevisst menneskelig handling. Derfor, hvis du ser at profilbildet ditt er svart, kan det være en teknisk feil.

Her er noen teknikker du kan bruke for å fikse feilene:

 • Bekreft Internett-tilkoblingen din
 • Synkroniseringsproblem Slå av og åpne Instagram på nytt
 • Oppdater Instagram-apper
 • Slett cache på Instagram
 • Oppdater Instagram-apper
 • Installer Instagram-appene på nytt.

Ved å følge disse instruksjonene vet du kanskje nå hvordan du endrer profilbilde på Instagram.

***

Ved hjelp av denne enkle artikkelen håper vi at du nå har en grundig forståelse av Instagram og problemer som hvordan du endrer profilbilde på Instagram. Men du er velkommen til å legge inn kommentarer, spørsmål eller bekymringer i feltet nedenfor, så skal vi prøve vårt beste for å løse dem. For vår kommende blogg, vennligst gi oss også beskjed om hva du synes om følgende problemer.

  Slik sletter og deaktiverer du Instagram: En trinn-for-trinn-veiledning
x