Hvordan endre Twitch Chat-farge på mobil

Er du en aktiv Twitch-bruker? Vil du fornye Twitch-kontoen din litt? Twitch tilbyr flere morsomme funksjoner for ikke bare streameren, men også for seerne. En funksjon som kan løfte humøret ditt med forskjellige fargenyanser, er å endre fargen på Twitch-chatten din. Vil du prøve å endre chatfargen på Twitch? I denne artikkelen skal vi diskutere hvordan du endrer Twitch chat-fargemobil. Vi har også vist en liste over sjeldne Twitch-navnefarger sammen med fargekodene. Så fortsett å lese!

Hvordan endre Twitch Chat-farge på mobil

Å endre fargen på Twitch-chatten din kan løfte brukerens humør. Twitch gir fantastiske funksjoner, og en av dem er den uendelige tilgjengeligheten for å endre chatfarger. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du endrer Twitch chat farge mobil.

Hvordan endre chatfargen på Twitch

For mange brukere er chatting en av Twitchs beste eiendeler etter strømming. Merker, navnefarger og brukernavn på plattformen kan skape en unik følelse. Når du begynner å bruke en Twitch-konto, vil navnet ditt ha en tilfeldig farge, men det trenger ikke alltid være slik. Har du ikke en Twitch-konto? Les vår artikkel om hvordan du aktiverer Twitch-konto.

Merk: Trinnene for å endre chatfarge på Twitch er de samme for både Android og iOS. Følgende trinn utføres på Xiaomi Redmi Note 9.

Du kan enten logge på Rykke fra hvilken som helst nettleser eller bruk Twitch-appen. Vi har gitt trinnene gjennom bruk av Twitch-appen, da både nettleseren og appen krever de samme trinnene. Her er trinnene for å endre Twitch chat farge mobil:

  12 enkle løsninger for problemer med Twitch-lagging

1. Åpne Twitch-appen på en mobiltelefon.

2. Velg en hvilken som helst direktesending.

3. Trykk på ikonet med tre prikker nederst til høyre på skjermen.

4. På Chat-innstillingene slår du på Lesbare farger hvis av.

5. Trykk på IDENTITET-ikonet.

,

6. Velg en ønsket farge fra de 15 standardfargene.

Merk: Hvis du har Twitch Turbo eller Prime Gaming, vil du ha tilgang til et uendelig fargehjul.

Hvordan fikser jeg chat-innstillingene mine på Twitch

Har du problemer med å koble til Twitch-chatten din? Vel, ofte kan brukere oppleve noen feil på strømmenettlesere, men ikke svette siden vi har løsningen på problemet ditt med de best mulige løsningene. Les artikkelen vår om Fix Twitch Unable to Connect to Chat.

Utløper Twitch-navn?

Nei, Twitch-navn utløper egentlig ikke, men Twitch-brukere kan endre navn hver 60. dag. Men det opprinnelige navnet ditt vil ikke være tilgjengelig de neste 6 månedene.

Sjeldne Twitch-navnefarger

Twitch tilbyr 15 standardfarger, men du kan få tilgang til uendelige farger i fargehjulet som Twitch tilbyr. Men bortsett fra det er hvite, svarte eller glødende farger noen av de minst brukte fargene på Twitch-appen. Farger så vanlige som hvit og svart er minst brukt fordi de ikke skiller seg ut. Å bruke hvit som din Twitch-chat eller navnefarge vil være praktisk talt usynlig på en bakgrunn med lyst tema. På samme måte vil svart være usynlig på en bakgrunn med mørkt tema.

Hver farge har sin egen kode. Vi har listet opp noen sjeldne Twitch-navnefarger samt vanlige fargekoder du kan prøve ut, enten de er sjeldne eller ikke.

Fargekode for Twitch

Twitch gir flere koder for hver av fargene deres. Hver kode refererer til en annen farge eller til og med en annen nyanse av samme farge. Prøv disse forskjellige nyansene av samme farge i Twitch-chatten din ved å bruke disse kodene. Ta en titt på noen av de sjeldne Twitch-navnefargene og fargekodene.

  Hvordan se hvem som ser på Twitch

KODER
FARGER
[unspecified]
En unik funksjon og farge som betyr at alle ser en annen og tilfeldig standardfarge. Denne fargen vil være forskjellig fra bruker til bruker.
#FF0000
rød
#FF69B4
Rosa
#8A2BE2

Lilla
#0000FF
Blå
#1E90FF
Lyse blå
#008000
Mørk grønn
#391802
Amerikansk bronse
# FFF000
Gul Rose
#FFFFFF
Hvit
#FF7C00
oransje
#00FF00
Lysegrønn
#1500AE
Mørkeblå
#00FFFF
Omvendt

Hvordan endre Twitch-navn

Hvis du er ny på Twitch og nettopp har logget på, må du vite at du skal logge på med et brukernavn. Det er fint å bytte opp brukernavn litt som andre sosiale medieplattformer, men det er ikke nødvendig å bruke samme navn for alltid. Du kan også bytte Twitch-brukernavn. Selv om du bare kan endre det én gang hver 60. dag, har du fortsatt muligheten til å gjøre det.

For å endre Twitch-navn, er alt du trenger å gjøre enten å logge på Twitch fra hvilken som helst nettleser eller Twitch-app. Vi har listet opp trinnene for å endre navnet ditt på Twitch.

1. Logg inn på din Rykke regnskap.

2. Trykk på Profilikonet.

3. På kontosiden velger du Min kanal for å åpne profilsiden din.

4. Trykk på Rediger profil øverst til høyre på skjermen.

5. På siden Rediger profil velger du Brukernavn for å endre eller velg Visningsnavn for å endre.

6. Etter at du har skrevet det nye brukernavnet ditt, trykk på Endre brukernavn eller trykk på Lagre for å lagre visningsnavnet ditt.

Nå som du vet hvordan du endrer Twitch-navn og endrer Twitch chat-fargemobil, vil du kanskje utforske mer på Twitch. Hvis du har tenkt på å endre profilbildet ditt, sjekk ut artikkelen vår om hvordan du endrer Twitch-bildet ditt.

  14 beste Elden Ring-streamere å følge på Twitch

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Er det trygt å bruke Twitch?

Ans. Ja, Twitch er en veldig sikker plattform. Svindel, spam, vold, seksuelt innhold og uanstendig materiale er alle forbudt. Når millioner av mennesker bruker en felles plattform, vil det være noen som avviser fellesskapets retningslinjer. Men Twitch tar strenge grep mot slike kontoer.

Q2. Hvordan tjener Twitch-streamere penger?

Ans. Mange Twitch-streamere lever av streaming. De tjener penger gjennom en kombinasjon av små betalinger under en direktesending. Disse betalingene kan være betalte abonnementer, bits, donasjoner og influencer-markeder.

Q3. Kan du velge farge på Twitch?

Ans. Ja, du kan definitivt velge og endre farge på Twitch. For å velge eller endre fargen på Twitch-chatten på mobil, les denne artikkelen.

***

Her har du det, vi håper at du har lært hvordan du endrer Twitch chat farge mobil. Spicing Twitch opp ved å endre chat farge og endre Twitch chat navn vil øke deg som brukernavn. Spør gjerne alle dine spørsmål og ikke glem å legge til forslagene dine. Vi svarer gjerne på alle spørsmålene dine.

x