Fiks Facebook Business Page Too Many Redirects-feil

Facebook er en populær sosial medieplattform som hjelper til med å koble millioner av mennesker fra hele verden. Siden utgivelsen i 2004 har Facebook hjulpet mange brukere, venner og familier med å få kontakt med hverandre over internett. Akkurat som en privat Facebook-konto, kan brukere lage en Facebook-bedriftsside på plattformen designet for kommersielle organisasjoner. Å bruke en profesjonell side ligner på å bruke en personlig konto på Facebook med tanke på å opprette forbindelser. Bedriftssider kan markedsføre merkevaren, produktene og lenkene deres på Facebook. Selv om det er ekstremt nyttig å bruke en Facebook-bedriftsside, viser den noen ganger feil som er vanskelige å løse. En slik feil er Facebook-bedriftssiden for mange omdirigeringer som gjør det vanskelig å logge på Facebook. Hvis du er noen som arbeider med det samme problemet, har vi brakt en grundig veiledning på Facebook-bedriftssiden fortsett å omdirigere. Ikke bare vil vi diskutere årsakene bak Facebooks forretningsfeil for mange omdirigeringer, men vi vil også avdekke ulike metoder som kan hjelpe deg med å fikse for mange omdirigeringer på Facebook. Så la oss begynne med å løse dette problemet med en gang og begynne med vår informative guide.

Hvordan fikse Facebook Business Page Too Many Redirects-feil

Å logge inn på en Facebook-konto er et stykke kake og krever ikke mye innsats. For en Facebook-bedriftsside kan det imidlertid være litt vanskelig å logge på på grunn av for mange omdirigeringer. Denne feilen påvirker vanligvis brukere som prøver å betjene Facebook via et skrivebord. I det siste har det også blitt veldig vanlig å støte på omdirigeringsfeil. Med dette i bakhodet har vi samlet noen årsaker som utløser denne feilen:

  • En av de vanlige årsakene som har vist seg å forårsake omdirigeringsfeil er en ødelagt kobling.
  • Ved omdirigering fra den opprinnelige URL-en kan du komme over feilen.
  • Hvis URL-en følger noe ut av plattformen, er den bundet til å vise deg omdirigeringsfeilen.
  • Feil dato- og klokkeslettinnstillinger kan også føre til et omdirigeringsproblem.
  • En utdatert versjon av Facebook er også en vanlig årsak bak for mange omdirigeringer.
  • Hvis koblingskonverteringen er upassende eller skadelig, kan den også utløse feilen.
  Hvordan "løsne" en Facebook-side du ikke kan like

Når du bruker en bedriftsprofil på Facebook, kan du støte på omdirigeringsfeilen ofte hvis de ovennevnte årsakene er utløsende punktet. Det er imidlertid også mulig å løse dette problemet ved å bruke noen enkle, enkle og praktiske rettelser som vi skal avdekke nedenfor:

Metode 1: Tøm nettleserbufferen og informasjonskapsler

Den første metoden som har vist seg å gi lovende resultater for å fikse for mange omdirigeringer på Facebook, innebærer å tømme nettleserens buffer og informasjonskapsler. Selv om cache og informasjonskapsler er kjent for å forbedre nettleseropplevelsen din, kan den imidlertid bli ødelagt hvis den blir lagret i lang tid og buler opp i størrelse. Dette kan til slutt stoppe deg fra å prøve forskjellige operasjoner, hvorav en er å logge på Facebook-bedriftskontoen din og møte for mange omdirigeringer. Derfor må du sørge for at du tømmer dette oppbyggede minnet i tide. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, kan du sjekke veiledningen vår om hvordan du sletter buffer og informasjonskapsler i Google Chrome, som vil gi deg et godt innblikk i hvordan du utfører metoden riktig.

Metode 2: Bekreft SSL-sertifikatet

Det neste du må sjekke er SSL-sertifikatet ditt og se om det er riktig installert. Feil med et SSL-sertifikat kan også føre til at problemet med Facebook-bedriftssiden fortsetter å omdirigere. Hvis det er et problem med SSL-sertifikatet, indikerer det direkte til feil HTTPS-innstillinger. Secure Sockets Layer (SSL)-protokollen brukes av nettstedet ditt for å kryptere dataoverføringer mellom en nettleser som ber om et nettsted og nettserveren som leverer det nettstedet. Så det er viktig at du sjekker for riktig installasjon av SSL og sørger for at den fornyes i tide. Hvis det er et problem med sertifikatet, kan du løse det ved å bruke veiledningen vår om Fix SSL Certificate Error i Google Chrome.

I tilfelle en SSL-tilkoblingsfeil kan du sjekke veiledningen vår om hvordan du fikser SSL-tilkoblingsfeil i Google Chrome.

Metode 3: Endre innstillinger for dato og klokkeslett

En annen løsning som kan hjelpe deg mye med Facebook-forretningsfeil for mange omdirigeringer involverer å sjekke dato- og klokkeslettinnstillinger. Hvis data- og tidsinnstillingene på PC-en din er upassende, vil denne feilen nødvendigvis oppstå. Spesielt brukere med en ny bærbar PC eller PC kan møte omdirigeringsproblemet på grunn av endringer i dato og klokkeslett i det nye systemet. Selv om dette problemet er mindre, kan det være en fremtredende årsak bak omdirigeringsfeilen, og derfor må innstillingene endres. Du kan vite alt om det ved hjelp av vår guide 4 måter å endre dato og klokkeslett i Windows 10.

  Søk etter Hashtags på Facebook, Twitter og Google Plus

Metode 4: Deaktiver VPN eller proxy-server

Hvis du bruker en proxy-server eller andre tredjepartstjenester og plugins, er det på tide å deaktivere dem, da dette kan hjelpe deg med å fikse for mange omdirigeringer på Facebook. Deaktivering av proxy og plugins har hjulpet mange brukere med å løse omdirigeringsproblemet i nettleseren deres. Så du kan prøve det ved å bruke vår guide om hvordan du deaktiverer VPN og proxy på Windows 10.

Metode 5: Deaktiver nettleserutvidelser

Den neste metoden du kan prøve for å løse Facebook-bedriftssiden for mange omdirigeringsfeil er å fjerne nettleserutvidelsen du bruker. Å drive en bedriftskonto på Facebook innebærer bruk av mange utvidelser. Noen av disse utvidelsene kan imidlertid være upassende og kan forårsake omdirigeringsproblemer. Derfor må du sjekke og deaktivere dem i tilfelle du finner et problem med utvidelsene i nettleseren din. Du kan enkelt fjerne disse utvidelsene ved å bruke trinnene nedenfor:

Merk: Følgende trinn er utført på Google Chrome.

1. Start Google Chrome, trykk på ikonet med tre prikker og velg alternativet Innstillinger.

2. Velg deretter Extensions fra sidepanelet.

3. Slå til slutt av utvidelsene som er aktive eller klikk på Fjern-knappen for å slette dem fra nettleseren din.

Metode 6: Bytt til en annen nettleser

Det er også mulig at Facebook-bedriftssiden for mange omdirigeringsproblemer oppstår på grunn av nettleseren du bruker selv etter at du har tømt bufferen og informasjonskapslene. I dette tilfellet er det best å prøve en helt annen nettleser for å bli kvitt problemet. Det har vist seg å løse omdirigeringsfeil for mange brukere. Du kan velge fra en liste over følgende nettlesere:

I tilfelle du vil prøve en nettleser som tilbyr en sikker og privat nettleseropplevelse, kan du sjekke guiden vår på Topp 10 anonyme nettlesere for privat surfing for å finne deg selv som passer perfekt.

Metode 7: Tilbakestill Htaccess-filen

Hvis du ikke har klart å fikse for mange omdirigeringer på Facebook ved hjelp av de ovennevnte metodene, er problemet sannsynligvis med oppsettet av omdirigeringer på serveren din. For å sjekke det, kan du få tilgang til hyperteksttilgangsfilen eller .htaccess-filen og gi den nytt navn og deretter opprette en ny. For å legge til en kode eller redigere .htaccess-filen din, kan du navigere til Yoast SEO, deretter Verktøy og til slutt File Editor.

1. I .htaccess-filen legger du til den gitte kodelinjen, SetEnv MAGICK_THREAD_LIMIT 1.

  Hvorfor bruker Facebook en stund på å legge ut?

2. Klikk nå på Lagre endringer i .htaccess og sjekk om omdirigeringsproblemet er løst nå.

Metode 8: Kontakt Facebook-støtte

Hvis du fortsatt ikke har klart å løse Facebook-bedriftssiden for mange omdirigeringer, må du prøve å kontakte Facebooks hjelpesenter og gi dem detaljer om problemene du har opplevd. Å få teknisk støtte vil hjelpe deg å bli kvitt omdirigeringsproblemet for godt.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hva betyr for mange omdirigeringer på Facebook?

Ans. Hvis du har sett for mange omdirigeringer mens du prøver å betjene Facebook, indikerer de en avledning fra plattformen når du prøver å følge en lenke. Dette betyr at du vil fortsette å få omdirigeringer fra en side til en annen. I tilfelle du får for mange av disse, betyr det at du opplever en omdirigeringsløkke.

Q2. Hvordan kan jeg løse omdirigeringsfeilen mens jeg bruker Facebook-kontoen min?

Ans. Mens omdirigeringsproblemet kan løses ved hjelp av en oppdatering, kan du også navigere til Facebook Ads Manager å fikse det.

Q3. Hvordan kan jeg fikse viderekoblinger på Chrome mens jeg bruker Facebook?

Ans. Du kan bli kvitt omdirigeringsproblemet på Chrome ved å tømme hurtigbufferen og informasjonskapslene, fjerne utvidelser og også ved å endre nettleseren.

Q4. Kan jeg fjerne en omdirigering?

Ans. Ja, du kan fjerne en omdirigering. Du kan reversere en 301-viderekobling som er permanent. Denne metoden fungerer imidlertid ikke for alle brukere.

Q5. Hvorfor oppstår omdirigeringer?

Ans. Omdirigeringer sender søkemotorer fra en bestemt URL til en annen. Omdirigeringer er ofte satt opp for sider som er ødelagte, inneholder duplikatinnhold og ble fjernet til nye nettadresser.

***

Vi håper at vår grundige veiledning på Facebook-bedriftssiden for mange omdirigeringsfeil hjalp deg med kunnskap om årsakene bak problemet og forskjellige måter du kan fikse det på. Gi oss beskjed hvis du var i stand til å fikse for mange omdirigeringer ved å bruke en av metodene våre. Du kan også legge igjen spørsmål eller forslag, hvis du har noen, i kommentarfeltet nedenfor.

x