Hvordan få fullskjerms Instagram-videoer

Instagram er en nettbasert nettverksapplikasjon som hjelper til med å koble brukere fra hele verden. Mange bruker den til markedsføring, forretninger, opprettelse av porteføljer osv. Instagram er en allsidig app som kan brukes til en rekke formål som underholdning, nettmarkedsføring, forretningsforetak, markedsføring av butikker og produkter, påvirkning av mennesker, innholdsskaping osv. I dag , Instagram er etterspurt blant innholdsskapere siden det hjelper skapere med å øke profilen sin, og dermed føre til vekst i virksomheten deres. Dessuten brukes den også av millioner av brukere til å vise frem deres daglige liv så vel som vakre øyeblikk blant venner, følgere osv., gjennom videoer, bilder osv. Derfor har Instagram nylig forbedret visningsfunksjonene og tilbyr et bredt utvalg størrelser slik at brukere kan laste opp videoer og bilder i best mulig kvalitet. Du kan til og med laste opp videoer som vil fylle hele skjermen på Instagram. Hvis du vil laste opp fullskjerms Instagram-videoer for å få den høyeste videokvaliteten på Instagram, er du på rett sted. Denne artikkelen vil gi deg all nødvendig informasjon som kreves for å få fullskjermsvideoer på Instagram og få Instagram-skjermen min til å passe til videoer.

Hvordan få fullskjerms Instagram-videoer

Du vil bli kjent med hvordan du får fullskjerms Instagram-videoer og får Instagram-skjermen min til å passe videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Blir Instagram fullskjerm?

Ja, Instagram har nylig startet fullskjermvisningsmodusen etter å ha fått mange klager fra brukere for å forbedre visningskvaliteten siden Instagram bruker mye mobil- og nettverksdata. Med andre ord har den introdusert flere varianter av sideforhold eller størrelser for visning og opplasting av bilder og videoer i forskjellige moduser.

Er det en fullskjermoppdatering på Instagram?

Ja, nylig har Instagram kommet med fullskjermoppdateringen, som nevnt tidligere. Opprinnelig ga den bare én størrelse eller sideforhold for visning og opplasting av bilder og videoer. Standard sideforhold var 1:1, noe som ga en firkantet form til bildene og videoene. Fortsett å lese for å lære hvordan du fyller hele skjermen på Instagram for videoer.

  Kan du følge noen på Instagram uten at de vet det?

Kan du se Instagram-videoer i fullskjerm?

Ja, du kan se Instagram-videoer i fullskjerm som lastes opp i 4:5-sideforhold eller portrettmodus siden denne modusen tar opp mesteparten av plassen i feeden. Tilsvarende, for hjul, IGTV og historier, bør videoene legges ut i sideforholdet 16:9 for å se Instagram-videoer i fullskjermmodus. Du har forskjellige størrelser tilgjengelig på Instagram for å se videoer på feeden din. De forskjellige størrelsesforholdene for videostrømmen er 1:1, 4:5 og 16:9. Med andre ord, de angitte dimensjonene er kvadratisk, portrett og landskap.

Hvorfor er ikke Instagram fullskjerm?

Instagram har nylig lagt til flere sideforholdsalternativer for å se og laste opp innlegg, videoer, historier osv. Tidligere var det bare ett tradisjonelt sideforhold på 1:1 som var tilgjengelig for å legge ut og se feeden på Instagram. Derfor var ikke innleggene tilgjengelige i fullskjerm. Etter de siste endringene og tilgjengeligheten av nye sideforhold, hvis du fortsatt ikke er i stand til å se eller legge ut feed på fullskjerm, kan det være flere årsaker til det. Noen av de mulige årsakene er listet opp nedenfor:

  • Du har kanskje ikke oppdatert Instagram. Derfor må du fortsatt bruke den eldre versjonen av Instagram, som bare har et sideforhold på 1:1. Derfor bør du oppdatere Instagram eller installere den på nytt på enheten din.
  • Du har kanskje ikke valgt det større sideforholdet, som vanligvis er 16:9, før du lastet opp bildet ditt til Instagram-historien eller -strømmen din.
  • Det kan hende du ser på Instagram-feeden i standard visningsmodus som bruker det vanlige sideforholdet 1:1. Derfor bør du aktivere fullskjermmodusen til Instagram for å se innholdet i fullskjerm.

Dette var noen av årsakene til at Instagram ikke var tilgjengelig i fullskjermmodus.

Hvorfor er Instagram-videoen min beskåret?

Instagram tillater som standard å legge ut videoer i liggende modus. Landskapsmodusen tilhører et sideforhold på 1,91:1; mens på den annen side har portrettmodus et sideforhold på 4:5. Derfor, hvis du vil legge ut videoen din i portrettmodus, må videoen din være innenfor sideforholdet 4:5. Hvis videoen din overskrider sideforholdet 4:5 i stående modus eller 1,91:1 i liggende modus, må du trimme videoen eller legge den ut med andre metoder på Instagram.

Hvorfor er ikke min Instagram-historie i fullskjerm?

En av hovedårsakene til at Instagram-historien din ikke er tilgjengelig i fullskjerm, er at bildet eller videoen du har tatt med telefonens kamera ikke er kompatibel med sideforholdet 16:9. Dette kan være grunnen til at Instagram-historien din ikke vises i fullskjermmodus. Derfor bør du ta bilder eller videoer i en bredere visningsramme for å passe til Instagram-historien.

  Slik fikser du et ulest varsel på Instagram som ikke forsvinner

Hvordan får du videoer i full størrelse på Instagram?

Instagram gir forskjellige alternativer for å legge ut en video på plattformen. De forskjellige måtene å legge ut en video på Instagram-plattformen inkluderer feed, IGTV, hjul og historier.

  • For å legge ut videoene på feeden vil du ha 3 typer sideforhold eller størrelser å velge mellom. 1:1, 4:5 og 16:9 sideforhold for de tre modusene: henholdsvis IGTV, hjul og historier.
  • Den best egnede størrelsen for å få fullskjerms Instagram-videoer er 9:16.
  • Den typiske størrelsen som er best egnet for å legge ut videoer på Instagram-feeden er 4:5 siden den lar den ta opp mesteparten av plassen.

Hvordan legger du ut fullskjermsvideoer på Instagram? Hvordan legger du ut Instagram-videoer i full skjerm?

La oss se hvordan du legger ut fullskjermsvideoer på Instagram.

Merk: Følgende metode viser opplasting av en video i stående størrelse eller 4:5-sideforhold som er best egnet for å legge ut fullskjermsvideoer på Instagram.

1. Åpne Kamera-appen på telefonen.

2. Hold telefonen i vertikal modus for å ta opp videoen i portrettmodus (4:5).

3. Åpne Instagram-appen på din Android eller iOS enhet.

4. Trykk på Plussikon.

5. Velg POST fanen.

6. Velg den innspilte portrettvideoen fra galleriet på telefonen.

7. Rediger den innspilte videoen ved hjelp av de tilgjengelige redigeringsalternativene.

8. Trykk på Neste-alternativet.

9. Trykk på Del.

Hvordan kan jeg laste opp en full video på Instagram uten å beskjære?

Instagram beskjærer vanligvis videoer utover sideforholdet 4:5. Og siden du ikke vil miste deler av videoen din, bør du følge trinnene nevnt ovenfor.

Hvordan fyller du hele skjermen på Instagram?

Som nevnt ovenfor kan du fylle hele skjermen på Instagram ved å velge passende sideforhold eller størrelse for bildene og videoene du vil laste opp. Du kan også bruke noen apper eller nettsteder for å endre størrelsen på videoen din for hjulene dine og IGTV, slik at du får et videoinnlegg i fullskjerm. Et slikt nettsted som brukes til å endre størrelse på videoer er kjent som Kapwing-nettstedet. For å bruke Kapwing-nettstedet, kan du gå gjennom trinnene som er foreslått nedenfor:

1. Besøk Kapwing nettsted på nettleseren din.

2. Klikk på alternativet Kom i gang.

3. Logg på med din Google-konto eller e-postadresse.

4. Klikk på alternativet Opprett nytt prosjekt.

5. Velg sideforholdet 9:16.

6. Klikk deretter på fanen Legg til medier.

7. Klikk på alternativet Klikk for å laste opp.

8. Bla gjennom mappene og filene på din PC eller bærbare datamaskin og velg ønsket video du vil laste opp.

  Rett opp Instagram-innlegg som sitter fast ved sending

9. Klikk på Last opp media for å endre størrelsen.

10. Bruk redigeringsalternativene for å redigere videoen.

11. Klikk på alternativet Eksporter prosjekt.

12. Klikk deretter på alternativet Eksporter som MP4.

Derfor vil videoen din lastes ned på enheten din, og deretter kan du laste opp den endrede størrelsen på Instagram-ruller, IGTV eller historier.

Hvordan få fullskjerm på Instagram? Hvordan få fullskjermvideoer på Instagram?

Les og følg trinnene nevnt ovenfor for å få fullskjermsvideoer på IG.

Hvordan stopper jeg Instagram fra å beskjære videoene mine?

Som nevnt ovenfor, bør du laste opp videoer med endret størrelse på Instagram for å stoppe Instagram fra å beskjære videoene dine. Det best egnede sideforholdet er 4:5 og 9:16 for å laste opp videoer på Instagram-plattformen.

Hvordan lager jeg Instagram fullskjerm på telefonen min?

Nå for tiden tar ikke Instagram-skjermstørrelsen opp hele telefonens skjermstørrelse på noen smarttelefoner, som Redmi, Oppo, osv. Det skjer hovedsakelig etter oppdatering av Instagram-appen på disse Android-telefonene fordi skjermstørrelsen ikke er riktig utformet for å passe hele skjermen . Noen forslag er gjort for å gå tilbake til den eldre versjonen av Instagram-appen for å fikse feilen som forårsaker dette problemet. Men du vil heller ikke like å miste de nyeste IG-funksjonene du er vant til. Så det er bedre å vente på at Instagram kunngjør oppdateringen til brukerne om dette problemet.

Merk: Noen rapporter siterer at Instagram jobber med og tester funksjonen for fullskjermfeed for å få Instagram-skjermen min til å passe.

Hvordan får jeg Instagram-skjermen min til å passe?

Som nevnt ovenfor, vent til fullskjermfeedfunksjonen lanseres av Instagram-teamet for å få Instagram-skjermen min til å passe.

Kan jeg se Instagram-profilbilde i full skjerm?

Nei, du kan ikke se Instagram-profilbildet i fullskjerm på IG-appen.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du får fullskjerms Instagram-videoer og fyller hele skjermen på Instagram med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x