Hvordan få kjendiser til å følge deg på Instagram

Instagram er en gratis app for bilde- og videodeling som kan brukes på både Android- og iOS-enheter. Brukere kan laste opp og dele bilder og videoer med venner og følgere. De kan også kommentere og like de opplastede bildene og videoene. Millioner av kjendiser kan bli funnet på Instagram er plattformen der de markedsfører merkevarene sine til millioner av andre brukere mens de viser livsstilen sin. Det er programvaren som lar deg, som en hengiven følger, følge med på kjendisens daglige aktiviteter og bemerkelsesverdige hendelser, samtidig som du uttrykker din støtte på nettet. Tenk deg at du mottok en følgeforespørsel fra favorittkjendisen din på Instagram så snart du våknet om morgenen. Vi er sikre på at du vil være i ekstase, siden det er ganske enkelt å forstå. Hva om vi fortalte deg at du kunne gjøre mer enn bare å forestille deg det? Du kan få favorittkjendisen din til å følge deg tilbake på Instagram. Du leste riktig. Nedenfor er noen få metoder for hvordan du kan få kjendiser til å følge deg på Instagram. Denne artikkelen vil også hjelpe deg å forstå hvor mange følgere som gjør deg berømt på Instagram og hvem som er den mest populære personen på Instagram.

Hvordan få kjendiser til å følge deg på Instagram

Du vil få vite hvordan du får kjendiser til å følge deg på Instagram og hvor mange følgere som gjør deg berømt på Instagram videre i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hvor mange følgere gjør deg berømt på Instagram?

For noen år siden ville alle ha rådet deg til å satse på en karriere innen skuespill eller sang. Men i det tjueførste århundre er det mulig å få popularitet og fans selv om du ikke er en kjendis. Folk ønsker Instagram-berømmelse fordi det vil tillate dem å bli velstående påvirkere. Det er Instagram-brukere som får inntekt med bare 5 000 til 10 000 følgere. Men det betyr ikke nødvendigvis at de er kjente på Instagram.

Cristiano Ronaldo med rundt 509 millioner følgere er den mest populære personen på Instagram. Ikke bekymre deg! Du trenger ikke ha så mange følgere. For etter de fleste erfarne Instagram-influenteres oppfatning trenger du minst 30 000 følgere for å bli tatt på alvor som en autoritet på domenet ditt. Å sikte på 100 000 følgere er en god idé hvis du ønsker å bli en populær person på Instagram. Nå vet du hvor mange følgere som gjør deg berømt på Instagram.

Hvordan få kjendiser til å følge deg på Instagram?

La oss se noen måter du kan implementere for å få kjendiser til å følge deg på Instagram.

  Slik logger du ut av Instagram-kontoen på alle enheter

Metode 1: Merk dem i innlegget

Den beste måten å starte på er å lage noe og merke dem på Instagram. Enten det er fankunst eller et innlegg om dem, kan alt som uttrykker motivasjonen din for dem samtidig som du merker dem i innlegget muligens fremkalle respons fra dem. Jeg vet hva du tror de må bli merket i tusenvis av ting hver dag. Hva ville din ene bitte lille tag oppnå i motsetning til alle de andre? Du tok i hvert fall en sjanse ved å være innovativ der. Videre har folk en tendens til å huske oppfinnsomhet fremfor en generisk melding.

Metode 2: Vær den første til å kommentere

Så her er noen ekstra strategier som kan hjelpe deg å få interessen deres og følge tilbake. Du må utnytte det faktum at folk er interessert i andres oppfatning av dem. Derfor, hvis du først kommer til kommentarene deres, er sjansene dine for å få svar bedre. Du kan alltid aktivere varsler for den kjendisen slik at du alltid vil være klar over når de legger ut innlegg. En annen generell regel er å unngå å bruke setninger som først i kommentarer. Wow, eller noen andre setninger fremkaller ingen respons.

Metode 3: Vær betydelig i kommentarer

Skriv noe viktig i stedet fordi hvis du stiller et spørsmål eller kommer med en kommentar med reell vekt, er sjansen stor for at kjendisen vil bli rørt av meldingen din, svare deg og muligens til og med følge deg. Fordi folk flest liker å samhandle med fans av arbeidet deres og er klare til å bruke litt tid på dagen til å legge inn kommentarer og svare på dem.

Metode 4: Tagg vennene deres

Det er forskjellige metoder du kan bruke for å fange oppmerksomheten deres, men en jeg vil råde deg til å prøve er å tagge kjendisen og vennen deres på et innlegg i håp om at vennen til slutt vil svare deg fordi det hever meldingen din i kjendisens syn. På grunn av varselet som kommer fra vennen din og ikke bare deg, er det økte muligheter for at de vil se det. Bortsett fra det faktum at det ser ut til å være spam, anbefaler jeg ikke å tagge alle personene ofte snakker med. Men prøv å legge til litt kontekst. Fortsett å lese for en annen metode for å lære hvordan du får kjendiser til å følge deg på Instagram.

Metode 5: Send direktemeldinger (DMer)

Å sende en direktemelding er et annet alternativ. I dette tilfellet kan du være en hengiven følger samtidig som du er skummel eller stalkeraktig. Så mye som stjerner ønsker å samhandle med følgerne sine, har de også grenser som bør overholdes, og en følger som er altfor ivrig etter å følge kan gå for langt. Meldingen bør vurderes nøye for din foretrukne kjendis.

Du prøver alle disse teknikkene og rådene, men ingenting fungerer. Å være ok med det i den situasjonen er den beste handlingen. Vær oppmerksom på at kjendiser krever hvile. Sett pris på det faktum at de reagerer på fansen med tanke på at de bare har en kort mulighet til å gjøre det.

  Hvordan se om noen har flere Instagram-kontoer

Hvordan kan du bli berømt på Instagram?

Så, Instagram er det beste stedet hvis du vil bli berømt på nettet. Faktisk oppdaget Quintly-analysen som er nevnt tidligere at på tvers av alle sosiale medieplattformer er kanalens følgerveksthastighet den høyeste. Hvis jeg skulle fortelle deg at du kunne bli berømt på Instagram, ville du ikke bare måtte følge kjente personer som Instagram håndterer. Nå kan du også bli inkludert blant de mest populære personene på Instagram, ved å følge noen tips nevnt nedenfor

Metode 1: Definer spesialiseringen din

Du kan være ganske talentfull og ha et bredt spekter av interesser, inkludert de innen litteratur, mote, livsstil og fitness. I tillegg står du fritt til å bruke Instagram til å produsere innhold for hver av disse kategoriene samtidig. Men hvis du vil at innholdet ditt skal være pålitelig og identifiserbart, er problemet at ikke alle i målgruppen din vil dele alle disse interessene. Og hvis du fortsetter å produsere innhold som ikke er relatert til deres interesser, risikerer du å miste følgere.

Metode 2: Lag hjul med trendy musikk

Hjuler er det første du tenker på når vi snakker om å være populær på Instagram. En av tingene som gjør deg berømt og hjelper deg å bli viral på den måten er Instagram-ruller. En ting du bør huske på er at hvis du lager en snelle, vil du definitivt fokusere på trendy musikk. Det anbefales på det sterkeste at når du lager hjul, bruk musikk fra Instagrams musikksamling i stedet for din egen musikk fordi de allerede er populære. Derfor, hvis du bruker dem, vil du utvilsomt øke sannsynligheten for at hjulet dukker opp.

Metode 3: Post hver dag

Et annet forslag jeg vil komme med er å legge ut hver dag i stedet for å ikke legge ut i det hele tatt. Vurder å legge ut to til tre ganger om dagen, to til tre dager i uken, på bloggen din. For de resterende dagene kan du legge ut en gang hver dag. Uansett hva du bestemmer deg for, sørg for å følge tidsplanen din kontinuerlig for å holde eksisterende supportere motiverte og tiltrekke nye. Faktum er at konsekvent innlegg vil øke publikumsrekkevidden, rekkevidden din og følgeveksten. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du får kjendiser til å følge deg på Instagram.

Metode 4: Bruk Hashtags

En fantastisk funksjon på Instagram er at du kan bruke hashtags for å nå det maksimale publikummet og også tagge kjente personers Instagram-profiler for anerkjennelse fra favorittkjendisen deres. Lek med hashtags; du har kanskje hørt en rekke synspunkter om den optimale hashtag-strategien for synlighet. Andre anbefaler å bruke så mange hashtags som mulig, mens andre kan anbefale å bruke færre hashtags for å unngå at det kommer ut som søppelpost. Forsøk å inkludere så mange relevante hashtags som mulig i noen av innleggene dine samtidig. Les denne artikkelen fra starten for å finne ut hvor mange følgere som gjør deg berømt på Instagram.

  Hvordan finner du Instagram-URLen din?

Metode 5: Oppretthold kommunikasjon med publikum

Du kan følge visse kontoer som aldri svarer på kommentarene dine. Du vil kanskje ikke nøle med å slutte å følge dem på et tidspunkt selv om du ikke har noen fiendskap mot dem. Hvis de ikke engang gidder å samhandle med deg, vil du egentlig ikke føle et forhold. Det er avgjørende for influencere å skape varige bånd med sine følgere på grunn av dette. Målet er å vinne deres lojalitet slik at du ikke mister dem som støttespillere. For å demonstrere at du tar hensyn til dine følgeres kommentarer, bruk litt tid på å svare på dem.

Metode 6: Vær forsiktig når du inkluderer handlingsfremmende uttrykk

Husk at Instagram er en samtaleplattform i stedet for en kringkastingsplattform når du inkluderer oppfordringen til handling. Etter å ha lest stykket, hva vil du at følgerne dine skal gjøre? Det oppmuntrer til deltakelse og gjør det klart hva du vil at teammedlemmene dine skal gjøre. En oppfordring til handling er et smart grep som kan oppmuntre leserne til å samhandle med og dele materialet ditt, og dermed øke dets virale potensial.

Til syvende og sist er det en prosess; det er ikke sannsynlig å legge ut ett innhold som går viralt og gjør deg berømt på Instagram. Men hvis du konsekvent tar grep og legger ut flott innhold, spesielt hjul, vil du se belønninger på lang sikt, uansett hva. Men pass på å ikke gå over bord for å unngå å fremstå som skummelt for favorittstjernen din.

Misbruk aldri tilnærmingene dine bare fordi du nå har en idé om hvordan du kan få kjendiser til å følge deg på Instagram. Å opprettholde et sunt rykte er viktig fordi det også kan føre til at favorittkjendisen din saksøker deg. Åpenbart, for å bli populær på Instagram, må du ha et bestemt antall følgere. Men du trenger ikke bekymre deg for hvor mange følgere som vil gjøre deg berømt på Instagram hvis materialet ditt appellerer til publikum. Bare nyt prosessen og fortsett å skape.

***

Vi håper at du lærte om hvordan du kan få kjendiser til å følge deg på Instagram og hvor mange følgere som gjør deg berømt på Instagram. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x