Hvordan få PeopleFinders gratis prøveversjon

PeopleFinders er en av de mest brukte og pålitelige bakgrunnssøkeplattformene tilgjengelig på nettet. Plattformen er kjent for sin dybdeanalyse og detaljerte rapporter om individuell bakgrunn. Det er en nyttig plattform for de som ønsker å verifisere en persons informasjon før de samhandler med dem. Ofte lurer folk på om PeopleFinders virkelig fungerer og om det er legitimt. La oss forsikre deg om at PeopleFinders er en legitim plattform som utfører bakgrunnssjekker ved å skanne offentlige registre, kriminelle data og personlig informasjon som søk på sosiale medier og utdanningsbakgrunn og faglig historie. Det neste spørsmålet brukere ofte har er, er PeopleFinders gratis? Svaret er nei, men tjenesten er tilgjengelig for svært rimelige priser og brukere kan også velge PeopleFinders tre dagers prøveversjon. PeopleFinders 7-dagers gratis prøveversjon bakgrunnssjekk er imidlertid ikke tilgjengelig for brukere, i stedet koster det grunnleggende PeopleFinders prøvetilbudet kun $0,95 og varer i 3 dager. Brukere kan abonnere på enten 30 dagers grunnleggende eller 30 dagers premium medlemskapsplaner for å dra nytte av plattformen. Imidlertid kan brukere også få PeopleFinders 3-dagers prøveversjon fra den offisielle nettsiden eller mobilapplikasjonen. PeopleFinders-appen er tilgjengelig for Android- og IOS-enheter. I den følgende veiledningen vil vi diskutere PeopleFinders-plattformen og hvordan du får PeopleFinders gratis prøveversjon og tar den til din bruk på best mulig måte.

Hvordan få PeopleFinders gratis prøveversjon

I denne artikkelen har vi beskrevet PeopleFinders gratis prøveversjon og hvordan du får det i detalj.

Hva er PeopleFinders?

PeopleFinders er en online bakgrunnssjekktjeneste som ble lansert i 1999 av Rob Miller. En bakgrunnssjekk er en prosess for å lære om en persons identitet og bakgrunn. Mange bedrifter og folk må ofte kjøre bakgrunnssjekker på andre for personlig sikkerhet og manuell verifisering. Bakgrunnsinformasjon om en person inkluderer kriminelle poster, yrkeshistorie, utdanningskvalifikasjoner osv. Denne informasjonen hjelper bedrifter med å bekrefte identiteten til personen de samhandler med. PeopleFinders er et pålitelig verktøy som hjelper deg med å sjekke en annen persons identitet, og du trenger ikke å tenke på spørsmål som fungerer PeopleFinders virkelig og er PeopleFinders gratis. og valgte deres tjenester umiddelbart. PeopleFinders med sine avanserte verktøy hjelper deg med å spare mye krefter og tid i nettsøk og gir deg all grunnleggende bakgrunnsinformasjon om dine kunder og personer som du vil ha med å gjøre. Mens du utfører en bakgrunnssjekk, søker PeopleFinders-appen i hundrevis og tusenvis av data og poster som offentlige registre, og informasjon på sosiale medier om personen du leter etter. PeopleFinders har også unike prøveversjonsalternativer, i motsetning til andre lignende plattformer som TruthFinder, tilbyr ikke PeopleFinders 7 dagers gratis prøveversjon bakgrunnssjekk, men plattformen har like gode 3 dagers prøvetilbud som kan gi deg mesteparten av informasjonen om en person.

  Slik ser du sangtekster på en iPhone, iPad, Mac eller Apple TV

Funksjoner i PeopleFinders

Følgende er noen av de viktige funksjonene til PeopleFinders-plattformen som du bør kjenne til før du får PeopleFinders gratis prøveversjon.

 • Søk på navn: Dette er en av de mest brukte tjenestene på PeopleFinders-plattformen. Tjenesten krever at du bare skriver inn for- og etternavn på en person og får detaljert informasjon om personen. Informasjonen du kan få inkluderer adressehistorikk, kontaktinformasjon, nåværende adresse og informasjon om slektninger og aliaser. Informasjonen mottatt etter søket har vist seg å være bemerkelsesverdig nøyaktig.

 • Omvendt telefonoppslag: Dette er en av de beste funksjonene til PeopleFinders-plattformen. Du kan få detaljert informasjon om et ukjent nummer. Brukere lurer kanskje på om PeopleFinders virkelig fungerer på telefoner og hvor nøyaktig? la oss informere deg PeopleFinders-applikasjonen for IOS- og Android-enheter utfører automatisk et bakgrunnssøk etter alle de ukjente numrene du blir anropt fra. Svaret på spørsmålet er at PeopleFinders gratis er nei. Denne tjenesten er inkludert i de månedlige PeopleFinders-pakkene, og kan også kjøpes for kun $3,95.

 • Reverse Email Look Up: I likhet med Reverse Phone Look Up-funksjonen kan du bruke Reverse Email Look Up-funksjonen for å få all bakgrunnsinformasjon for en ukjent e-postadresse. Denne tjenesten kan gi deg informasjon som telefonnumre, nåværende eller tidligere adresser og bekjente.

 • Omvendt adresseoppslag: I stedet for å velge et alternativ som 7 dagers gratis prøveversjon bakgrunnssjekk, er dette en av de mest nyttige funksjonene på plattformen. Denne funksjonen kan være utrolig nyttig hvis du ønsker å få informasjon om et bestemt område og nabolag. Bare ved å skrive inn adressen din i søket, kan du få markedsverdien av eiendommen, historien om eierskapet til stedet, og til og med listen over mulige kriminelle som seksualforbrytere som kan bo i nærheten av deg.

 • Strafferegistersjekk: Denne funksjonen kan være en livredder i mange tilfeller. Hvis du vil sjekke om en person har en kriminell historie eller har vært involvert i kriminelle aktiviteter. Du trenger bare å skrive inn navnet deres i PeopleFinders-verktøyet og få all den kriminelle historien til personen. Du vil motta arrestasjonsjournaler, status som seksualforbryter og forbrytelser registrert mot dem.

 • Søk i offentlig post: Hvis du er i tvil om fungerer PeopleFinders virkelig og ønsker et grundig og dypt bakgrunnssøk for en person, er denne funksjonen bare for deg. Informasjonen du kan få ved å bruke denne funksjonen varierer fra den økonomiske situasjonen, trafikkhenvisninger, forretningstilknytninger osv. Men hvis du lurer på om PeopleFinders er gratis, så er svaret nei, og du må bli medlem for å bruk denne funksjonen.

 • Komplett bakgrunnsrapport: For $39,95 kan du få en detaljert rapport om en persons bakgrunn. Denne funksjonen vil inkludere all nødvendig informasjon for å få et godt innblikk i en persons bakgrunn.

Hvordan få PeopleFinders-medlemskap

PeopleFinders-plattformen tilbyr ulike medlemskapsplaner og PeopleFinders tilbyr som PeopleFinders 3-dagers prøveversjon til sine brukere for den beste tjenesten, plattformen har ikke 7-dagers gratis prøveversjonsalternativ for bakgrunnssjekk. Følgende er noen av medlemspakkene til PeopleFinders-plattformen.

 • 30-dagers medlemskapsplan: Dette er en grunnleggende plan som tilbys av PeopleFinders-plattformen til brukerne. Under denne planen for $24,95 kan brukere i måneden få personlig grunnleggende informasjon, familie, telefonnummer og adresseoppslag. Alle søk holdes konfidensielt.

 • 30-dagers Premium-medlemskapsplan: Med de samme tjenestene som i forrige medlemsplan, inkluderer denne planen noen flere funksjoner. En bruker kan betale under $29,95 per måned for denne planen. Denne planen består av personlig grunnleggende informasjon, familie, telefonnummer, adresseoppslag, eiendom, konkurser, kriminelle, seksualforbrytere, etc.

Prøvealternativer for PeopleFinders

Mange brukere har ofte spørsmål som fungerer PeopleFinders virkelig, for å løse slike tvil kan du velge PeopleFinders prøveversjon. PeopleFinders-plattformen tilbyr prøveversjonsalternativer til brukerne til svært lave priser, svaret på spørsmålet er PeopleFinders gratis er, nei, og du må betale en liten sum for å benytte deg av prøvetilbudet til plattformen. Følgende to prøveversjonsalternativer er tilgjengelige for brukerne å lese nøye for å få PeopleFinders gratis prøveversjon til din beste bruk.

 • 3-dagers prøveversjon: Dette prøveversjonsalternativet er tilgjengelig for brukere for kun $0,95. En bruker får ubegrensede telefonsøk i tre dager, og brukeren får også én navnesøkerapport.

 • 3-dagers Premium prøveversjon: Priset til kun $3,95, denne prøveplanen gir deg alt i den grunnleggende prøveversjonen og komplette bakgrunnsrapporter, kriminelle bakgrunnssjekker og søk i offentlige journaler i tre dager.

Hvordan sende en frameldingsforespørsel på PeopleFinders

Hvis du ønsker å fjerne informasjonen din fra PeopleFinders, kan du sende en oppt-out-forespørsel til plattformen. Du kan følge disse enkle trinnene for å fjerne informasjonen din fra plattformen.

1. Besøk tjenestemannen PeopleFinders nettsted.

2. Velg en søketype for å generere en rapport om deg selv.

3. Søk og sjekk profilen din.

4. Kopier nå URL-en fra adressefeltet.

5. Besøk nå PeopleFinder Frameldingsside.

6. Følg instruksjonene på skjermen for å sende en forespørsel om å fjerne informasjonen din fra plattformen.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Er PeopleFinders lovlig?

Ans. Ja, PeopleFinders er en legitim plattform og deler ikke din private informasjon, plattformen har blitt brukt av millioner av brukere med tilfredsstillende resultater.

Q2. Hvordan få en PeopleFinders prøveversjon?

Ans. Du kan få 3 dagers PeopleFinders prøveversjon fra den offisielle nettsiden og mobilappen. Plattformen er tilgjengelig som en mobilapp for Android- og IOS-brukere.

Q3. Er PeopleFinders en trygg plattform?

Ans. Ja, PeopleFinders er en trygg plattform for å få bakgrunnsinformasjon om en person. Det dyptgående søket av plattformen gjør den til en av de mest nøyaktige slike plattformene.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig for deg og at du kunne få PeopleFinders gratis prøveversjon. Fortell oss hvilken metode som fungerte for deg. Hvis du har noen forslag eller spørsmål til oss, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.

x