Hvordan se hvem som har sett dine Instagram-innlegg

Facebook kjøpte det sosiale nettverket og den gratis online bildedelingstjenesten Instagram i 2012. Ved hjelp av en mobilapp kan Instagram-brukere redigere og dele både bilder og korte videoer. For å gjøre innleggene deres søkbare for andre brukere i appen, kan brukere legge til en bildetekst til hvert innlegg og bruke hashtags og stedsbaserte geotagger for å indeksere dem. Når de er merket med hashtags eller geotags, kan en brukers innlegg sees av alle som besøker Instagram, så vel som på feedene til følgerne deres. Brukere kan også velge å gjøre profilene private, noe som vil begrense hvem som kan se innleggene deres til følgerne. Siden debuten i 2010 har Instagram vært det foretrukne sosiale medienettverket for bildedeling på internett. Instagram mottar mer enn 95 millioner bildeopplastinger per dag. Dette betyr imidlertid ikke at Instagram er feilfritt. Mange Instagram-brukere tror nok det er en måte å sjekke hvem som har lest bildene deres på plattformen siden det er så mange funksjoner og innstillinger å holde styr på. Hvis du er noen som leter etter tips om det samme, gir vi deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du kan se hvem som har sett på Instagram-innleggene dine, og om du kan se hvem som har sett Instagram-bildene dine. Du vil også få lære hvordan du kan se hvem som forfølger Instagramen din uten appen, og om du kan se på noens Instagram uten at de vet det.

Hvordan se hvem som har sett dine Instagram-innlegg

Du kan ikke se hvem som har sett Instagram-innleggene dine. Med mindre noen har likt eller kommentert en av Instagram-videoene eller bildene dine som du har plassert i feeden din, kan du ikke fortelle hvem som har sett innlegget ditt. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

  Slik slår du av likerklikk på Instagram

Hvordan vet du hvem som så på Instagramen din?

På et eller annet tidspunkt har vi alle lurt på om vi kan se hvem som har sett på Instagram-profilen vår. Dessverre har ikke Instagram en innebygd funksjon som lar deg se hvem som har besøkt profilen din, siden det ville være den verste typen invasjon av personvernet. Selv om det er noen måter å vite hvem som har besøkt profilen din. Her er noen måter å sjekke hvem som har sett Instagramen din:

Merk: Noen tredjepartsapper gir falske data og sporer eller samler inn bildene eller dataene dine.

Merk: For begge Android og iOS Instagram-brukere.

Metode 1: Gjennom Instagram Story

1. Start Instagram på enheten din.

2. Trykk på Din historie.

3. Trykk på Galleri-ikonet i nedre venstre hjørne.

4. Trykk på ønsket bilde/video du vil legge ut.

5. Til slutt trykker du på Del > Ferdig for å legge ut videoen på Instagram-historien din.

6. Åpne historien din når den er lagt ut.

7. Sveip oppover på historien din for å få en liste over seere.

Gjør dette daglig for å få en ide om hvem som ser på historiene dine regelmessig. Folk som ofte ser på historiene dine, er dine stalkere.

Metode 2: Gjennom Post-interaksjoner

1. Åpne Instagram-appen på telefonen.

2. Gå til profilen din ved å trykke på profilikonet nederst i høyre hjørne.

3. Åpne ditt siste innlegg.

4. Trykk på ikonene ved siden av alternativet Likt av.

5. Gjenta trinn 4 for noen få innlegg.

Hvis du finner noen mennesker som hele tiden liker innleggene dine, betyr det at de forfølger deg.

Metode 3: Bruk Instagram Stalker-applikasjoner

Et bredt spekter av tredjepartsapper og -verktøy er tilgjengelig på internett for å identifisere forfølgerne dine. Disse appene holder styr på hvor ofte noen samhandler med kontoen din. Disse appene kan hjelpe deg med å lære om stalkerne dine. Et par apper er listet opp nedenfor:

  • InStalker – IG Profile Tracker (Android)
  • Analyzer Plus – Insta-følgere (iOS)
  Slik ser du dine gamle historier på Instagram

Hvordan kan du se hvem som forfølger Instagramen din uten appen?

Tredjepartsapper er den eneste måten å se hvem som forfølger Instagramen din uten appen. Selv om disse appene ikke alltid gir nøyaktige data, og noen tredjepartsapper kan samle inn dataene dine. Du kan referere til de ovennevnte metodene for å finne ut hvem som forfølger IG-kontoen din.

Kan du se hvem som har sett på Instagram-bildene dine?

Nei, du kan ikke se hvem som har sett på Instagram-bildene dine. Instagram gir kun informasjon om kontoene som har interagert med innlegget ditt, som er likt eller kommentert. Kontoer for bedrifter og skapere har den ekstra fordelen av å sjekke antall kontoer innleggene deres har nådd. Hvis du ofte lurer på om du kan se hvem som har sett på Instagram-bildene dine, kan du prøve tredjepartsapper som gir slik informasjon.

Hvordan se hvem som har sett dine Instagram-innlegg?

Det er ingen offisiell måte å se hvem som har sett Instagram-innleggene dine. På grunn av personvernhensyn oppgir ikke Instagram navn eller brukernavn på kontoer som har sett bildene dine med mindre de har likt dem eller kommentert dem.

Å finne ut hvem som ser på Instagramen din hele dagen er nesten umulig bare ved hjelp av Instagram-appen. For voksende influencers eller folk som ønsker å lage en tilhengerskare, følger flere apper nøye med på interaksjonene på kontoen din og forteller deg navnene på de som ser på Instagramen din hele dagen. Noen av disse er nevnt nedenfor:

  • Analyzer Plus – Insta-følgere (iOS)
  • InStalker – IG Profile Tracker (Android)

Hvordan kan du fortelle hvem som ser på Instagram 24 timer i døgnet?

Instagram har en funksjon for å sjekke hvem som har sett Instagram-historien din innen 24 timer, men ikke Instagram-innleggene eller -profilene dine. Det er ingen sikker måte å fortelle hvem som ser på Instagramen din 24 timer. Hvis du vil vite hvem som ser på Instagramen din 24 timer, kan du prøve å bruke appene nevnt ovenfor.

  Hvordan se likte innlegg på Instagram

Hvorfor kan du ikke se visningene på Instagram-innlegget ditt?

Mens kontoer for bedrifter og skapere kan se innsikt, kan ikke vanlige kontoer se visninger på Instagram-innlegg. Dette er på grunn av Instagrams retningslinjer for personvern. For ulike personvernspørsmål gir ikke Instagram deg informasjon om visninger på Instagram-innlegget ditt.

Kan du se på noens Instagram uten at de vet det?

Ja, du kan se på noens Instagram uten at de vet det. Instagram viser ikke en bruker som har sett profiler eller innlegg. Denne funksjonen er bare tilgjengelig for Instagram-historier og videoer. Med mindre personen hvis profil du ser på, bruker nøyaktige tredjepartsapper til dette formålet, vil de ikke vite at du har sett profilen deres.

Kan du se Instagram anonymt?

Ja, du kan se Instagram-profiler og innlegg anonymt, men det samme gjelder ikke Instagram-historier. Det er mange uoffisielle måter å se på historier anonymt også. For eksempel å sette telefonen i flymodus før du åpner Instagram-historien eller oppretter en falsk konto.

Kan noen se hvor mange ganger du har sett Instagram-historien deres?

Nei, det er ennå ikke en måte for Instagram-brukere å finne ut hvor mange ganger en enkelt person har sett historien deres. Instagram viser bare det totale antallet visninger av historien din og kontoene som har sett historien din innen 24 timer.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du kan se hvem som så på Instagram-innleggene dine. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x