Hvordan få tilgang til GPT-4 akkurat nå!

Bare timer etter Google kunngjorde sin PaLM AI-modell for å utfordre GPT-3, ødela OpenAI moroa og tok over internett med kunngjøringen av GPT-4. Og det er fornuftig for folk å legge merke til det, siden det gir noen betydelige oppgraderinger i forhold til GPT-3. Denne neste generasjons store språkmodellen (LLM) er ikke lenger begrenset til tekst, men har nå også visjon, slik at du snart kan legge inn bilder og spørre etter AI-modellen. Når det er sagt, hvis du ønsker å oppleve GPT-4 på ChatGPTs nettside akkurat nå, må du bruke penger siden den nye modellen ikke er gratis å bruke. Så la oss lære hvordan du enkelt kan få tilgang til GPT-4 i dag.

Slik bruker du GPT-4 akkurat nå (2023)

I denne artikkelen har vi forklart to enkle metoder for å få tilgang til GPT-4 akkurat nå. Du trenger ikke vente på integrasjoner eller API-utgivelsen for å oppleve den nye AI-modellen. Før det, la oss raskt snakke om hva som er nytt i OpenAIs GPT-4-modell.

  Hvordan legge til linjenumre i et Microsoft Word-dokument

Hva er OpenAIs nye GPT-4 AI-modell?

Vi vet alle at ChatGPT kan gjøre massevis av kule ting, og det er en mengde ChatGPT-forespørsler for å få det perfekte svaret på spørsmål, men OpenAI forbedrer sine evner kraftig med GPT-4. Sammenlignet med GPT-3, som driver din favoritt ChatGPT AI chatbot, er den nyeste GPT-4-modellen multimodal. Som nevnt ovenfor betyr det at LLM nå vil kunne akseptere både tekst- og bildeinndata fra brukere. Den nye GPT-4-modellen fra OpenAI vil snart tillate bildeinndata, som den vil kunne analysere og svare på spørsmålene dine. Akkurat nå er bare tekstmulighetene til den nye LLM tilgjengelige for å prøve ut via ChatGPT.

Slik får du tilgang til GPT-4 AI-modell (offisiell metode)

OpenAI har spilt det smart og gjort GPT-4 tilgjengelig kun for ChatGPT Plus-abonnenter. Det betyr at du må betale $20 per måned for å få tilgang til den nyeste modellen fra OpenAI. Slik får du tilgang til den:

1. Gå først til ChatGPT-nettstedet ved å bruke link her og logg inn på din eksisterende konto. Opprett en ny konto hvis du ikke allerede har en.

2. Når du er logget inn, vil du se alternativet «Oppgrader til Pluss» nederst i venstre hjørne. Klikk på den.

  Slik starter du Fitbit Inspire på nytt uten lader

3. Klikk deretter på den grønne «Oppgrader plan»-knappen under ChatGPT Plus i popup-vinduet. Som nevnt her, gir ChatGPT deg prioritert tilgang til nye funksjoner, og med rette, med GPT-4.

4. På neste side må du skrive inn betalingsinformasjon og faktureringsadresse i høyre rute. Når du har lagt inn detaljene, klikker du på «Abonner»-knappen.

Merk: Dessverre kan ikke brukere fullføre betalinger på OpenAI-nettstedet for å få ChatGPT Plus i India. I henhold til flere innlegg på sosiale medier, svikter alle kreditt-/debetkort – det være seg Visa, Mastercard, American Express, osv. –. Vi håper OpenAI erkjenner problemet og lar indiske brukere bruke ChatGPT Plus i India.

5. Etter at betalingen er fullført, vil du bli en ChatGPT+-abonnent. Du kan nå enkelt bruke den nye GPT-4-modellen og andre eldre AI-modeller. Fra rullegardinmenyen på skjermen velger du «GPT-4» for å komme i gang.

6. Du kan nå legge inn spørsmålene dine i tekstboksen i høyre rute og samhandle med den kraftigere og mer responsive GPT-4-drevne ChatGPT chatboten. Her er noen eksempler, sjekk dem ut:

Slik bruker du GPT-4 AI-modell gratis

Som bekreftet i vår første dekning, vil ikke OpenAI tilby gratis tilgang til GPT-4 via ChatGPT-chatboten på et tidspunkt snart. Videre legger den til at den håper å «tilby en viss mengde gratis GPT-4-spørringer» til gratislagbrukere en gang i fremtiden.

  Alt du trenger å vite i 2022

Vel, hvis du er en av disse gratisbrukerne og ikke ønsker å bruke penger for å få ChatGPT Plus-abonnementet, har vi et gratis alternativ for deg. Og det er Microsoft Bings nye AI-chatfunksjon. Ja, i en offisielt blogginnlegghar Microsoft bekreftet at Bing AI-tjenesten kjører på GPT-4.

Dessuten er kunnskapsbasen en stor fordel ved å bruke Bing AI fremfor GPT-4-modellen på ChatGPTs nettside. Mens GPT-4 fortsatt er begrenset til datasettet fra september 2021, er Bing AI-chat koblet til internett og kan også svare på spørsmål knyttet til sanntidshendelser. Men husk at Bing AI for øyeblikket er begrenset til 15 svar i en enkelt samtale.

Så fortsett og test ut ChatGPT alternative Bing AI i Edge-nettleseren akkurat nå. Og hvis du ikke ønsker å bruke Edge, les guiden vår om hvordan du får tilgang til Bing AI-chat i hvilken som helst nettleser.

Prøv GPT-4-modellen i ChatGPT Today

Avslutningsvis må du få ChatGPT+-abonnementet hvis du offisielt ønsker å få tilgang til den nye GPT-4 AI-modellen fra OpenAI. Men i vår testing har vi funnet ut at Bing AI er ganske responsiv og nyttig med spørsmålene våre. Så, er du begeistret for mulighetene som åpnes av tekst-cum-vision AI-modellen som er GPT-4? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarene nedenfor.