Hvordan fikse com.apple.mobilephone-feilen 1035

com.apple.mobilephone-feil 1035-feilen er en unik iPhone-feil. Det vises ikke på et skrivebordssystem når du prøver å synkronisere eller sikkerhetskopiere iPhone. I stedet vises denne feilen på selve iPhone. Det ser ut til å være en iOS-feil, men det er faktisk et problem med taleposten din.

Rett opp com.apple.mobilephone-feil 1035

com.apple.mobilephone-feil 1035-feilen vises i ett av to tilfeller; taleposten din er ikke satt opp, eller taleposten er tilbakestilt. Hvis det har vært en endring i nettverksinnstillingene som påvirker taleposten din, eller du har byttet til et annet nettverk. I de fleste tilfeller må du sette opp taleposten på nytt. Her er noen ting du kan prøve i tillegg til å sette opp talepost for å fikse problemet.

1. Veksle på flymodus

Enheten din kan ha tilkoblingsproblemer. Den første og enkleste måten å fikse dette på er å bytte flymodus.

Sveip ned fra øverste høyre hjørne for å åpne kontrollsenteret.
Trykk på flymodusbryteren for å slå på flymodus.
Vent 1-2 minutter.
Trykk på flymodusbryteren for å slå av flymodus.

2. Bytt til mobildata

Hvis du er koblet til et WiFi-nettverk, kan du prøve å bytte til mobildata for å se om problemet forsvinner. Hvis det gjør det, forårsaker WiFi-nettverket problemer med å koble til talepost.

Åpne Innstillinger-appen på iPhone.
Trykk på WiFi og slå av bryteren.
Trykk på Mobildata.
Slå mobildatabryteren på.

3. Sett opp talepost

Hvis alt annet mislykkes, setter du opp taleposten. Det er en god idé å sørge for at nettverket ditt har talepost, at det støttes på iPhone, og at abonnementet ditt inkluderer talepost.

Slå på WiFi på iPhone.
Åpne Telefon-appen.
Trykk og hold inne 1-knappen.
Oppsett av talepost vil starte (det går gjennom som en samtale).
Følg instruksjonene for å konfigurere den.

4. Tilbakestill nettverksinnstillingene

com.apple.mobilephone error 1035-feilen kan ganske enkelt være et problem med nettverksinnstillingene. Nettverksinnstillingene kan tilbakestilles, og det vil løse eventuelle problemer med det. Tilbakestilling av nettverksinnstillingene vil fjerne alle lagrede nettverk som du noen gang har koblet til, men det er ingen risiko for tap av data.

Åpne Innstillinger-appen på iPhone.
Gå til General.
Rull ned og trykk på Overfør eller Tilbakestill iPhone.
Trykk på Tilbakestill.
Fra menyen velger du Tilbakestill nettverksinnstillinger.
iPhone vil starte på nytt.

Konklusjon

Det er kjent at problemer med talepost oppstår på visse nettverk; AT&T er et av disse nettverkene, men i de fleste tilfeller vil konfigurering av talepost løse problemet. Hvis du ikke vil bruke talepost, be operatøren din om å deaktivere den.