Slik sjekker du en FedEx-kravstatus

FedEx er et av mange selskaper som du kan bruke til å sende og motta omtrent alt. Tjenesten er en av de største i sitt slag, og den er pålitelig. Når det er sagt, er ingen leveringstjeneste immun mot problemer. Varer kan gå tapt, de kan ikke sendes ut, eller de kan bli skadet under transport. For skadede eller tapte gjenstander kan du sende inn en klage til FedEx. Klagen vil ta tid å løse, men du kan sjekke den for å se hvilken fremgang som er gjort.

Sjekk FedEx-kravstatus

Du kan sende inn et krav til FedEx online. Kravet kan sendes inn for opptil 200 varer om gangen, og det kan sendes inn på nett. Du må legge til støttedokumenter for kravet, og du kan sende inn krav for lokale (innenlands) forsendelser og for internasjonale forsendelser (til eller utenfor landet).

  4 gratis verktøy for å lage animerte GIF-er av høy kvalitet

For å sende inn et krav trenger du;

Et sporingsnummer for forsendelsen
Leveringskvittering eller faktura
All dokumentasjon som beviser at du kjøpte varen du hevder har gått tapt eller skadet

Kravet kan sendes inn på nettet, det kan sendes inn ved å fylle ut og sende et nedlastbart skjema på e-post. Uavhengig av hvordan du sender inn et krav, kan følgende metode brukes til å sjekke statusen.

Gjør krav på sporingsnummer

Når du sender inn en klage, sender FedEx deg en e-post for å bekrefte at klagen er mottatt. E-postbekreftelsen inneholder en sporingskode/nummer. Dette nummeret er avgjørende for å spore kravet. Hvis du har sendt inn et krav, og ikke har mottatt en bekreftelse på e-post, bør du sende det inn på nytt eller ringe FedEx kundeservice for å finne ut hva som er galt (sørg for at alle dokumenter er levert sammen med kravet).

  Hvordan ta opp Zoom-møte uten tillatelse

Finn FedEx-kravstatus

Følg disse trinnene for å sjekke statusen til FedEx-kravet ditt.

Besøk FedEx hevder nettsted.
Logg på med FedEx-kontoen din.
Gå til fanen Mine krav.
Bruk filtrene for å finne kravet ditt.
Gå til Rapporter-fanen for å se rapporter for dine krav.

Konklusjon

Du kan se hvordan kravet ditt utvikler seg, men FedEx gir deg ikke en bestemt tidslinje for når et krav vil bli løst. For internasjonale krav kan tiden være mye lengre enn normalt. FedEx vil måtte gå gjennom ulike kanaler for å avgjøre internasjonale krav. Lokale (innenlands) krav kan løses tidligere. Et løst krav betyr ikke nødvendigvis at FedEx vil refundere deg for den skadede varen. Hvis den ikke finner feil i leveringsprosessen, og det ikke er noe som tyder på at varen ble skadet under transport, kan det hende at kravet ditt ikke nødvendigvis resulterer i at pengene blir returnert.

  Beregn risikoen for hjertesykdom med KnowYour4