Instagram

Hvordan fikse Instagram-historievisninger som ikke vises

En Instagram-historie er på en måte som en kort beskrivelse av dagen din, som forsvinner når varigheten er over. En Instagram-historie kan være hva som helst et bilde, en video eller en tekst. Det kan enten være et innlegg av deg eller et innlegg som tilhører noen andre. En historie kan sees flere ganger til den er der oppe, og brukeren som la den ut har full kontroll over den. Hvis de vil, kan de redigere, se hvem som har sett historien deres, slette den, legge til en historie for å fremheve eller dele den med andre. Som du kanskje vet, er ikke historier som innlegg. Innlegg, når de er lastet opp, forblir for alltid på Instagram, men historiene forsvinner etter 24 timer av opplastingstiden, og etter det kan ingen se dem før du har lagt historien til høydepunktene dine. Siden Instagram er bygget av programvare og er en programvareting, kan det være noen feil eller feil i den på et tidspunkt. Disse feilene kan fikses. Hvis du er her for å vite hvorfor Instagram-historievisningene dine ikke vises og hvordan du fikser det, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Den vil også veilede deg med trinn for å se hvem som har sett Instagram-historien din.

Hvordan fikse Instagram-historievisninger som ikke vises

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som demonstrerer hvordan du fikser Instagram Story-visninger som ikke vises på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

  Topp 10 metoder for å søke på Instagram-brukere etter navn og plassering

Kan jeg se hvem som ser på Instagram-historien min?

Ja, du kan se hvem som ser på Instagram-historien din. Du må gå til historien din og se hvor mange brukere som har sett historiene dine der. Du har kontroll over historiene dine. Du kan også begrense noen brukere fra å se historien din. Du kan også administrere fra historieinnstillingene hvem som kan se historien din.

  • Hvis IG-kontoen din er offentlig, kan alle på Instagram se historien din.
  • Hvis det er privat, kan bare følgerne dine se historien din.
  • Hvis historien lastet opp av deg kun er for dine nære venner, kan bare de nære vennene se den.

Kan du se hvem som ser på Instagram-historien din hvis ikke venner?

Ja, du kan se hvem som ser på Instagram-historien din hvis ikke venner. Bare følgere kan se historiene deres for private Instagram-kontoer, men når det gjelder offentlige kontoer, kan alle på Instagram se historien. Hvis du har holdt Instagram-kontoen din offentlig og tillatt alle å se den i historieinnstillingene, kan du se hvor mange som har sett historiene dine, og profilene deres vises som en liste. Du kan se overskriften nedenfor for å vite hvordan du kan se hvem som har sett Instagram-historien din.

  Hvordan sjekke Instagram-høydepunkter

Hvordan se hvem som så på Instagram-historien din?

For å vite hvordan du kan se hvem som har sett Instagram-historien din, følg disse trinnene:

1. Åpne Instagram-applikasjonen på din Android og iOS enheter.

2. Fra startskjermen trykker du på Din historie-fanen.

3. Trykk på aktivitetsalternativet nederst i venstre hjørne.

4. Du vil se antall visninger av historien din og listen over personer som har sett den.

Slik kan du se hvem som har sett IG-historien din.

Hva betyr toppseere på Instagram Story?

Seerne på toppen av Instagram-historien din er de som nylig har sett historien din. Toppseerne kan være hvem som helst. Det kan være noen som har sett historien din tidligere, men har sett den på nytt, eller brukeren som har sett historien din for første gang.

Seere på Instagram-historier telles, men bare én gang for en enkelt bruker. Det vil bli regnet som én uansett hvor mange ganger de har sett historien din. Folk på toppen av seerlisten er personen som nylig har sett på Insta-historien din eller ser på historien din, og dette er hva toppseere på IG-historien mener.

Hvorfor viser ikke Instagram meg hvem som har sett historien min? Hvorfor kan jeg ikke se hvem som har sett historien min?

Her er noen grunner til at jeg ikke kan se hvem som har sett historien min på Insta:

  • Det er en slags feil i Instagram-historien der ikke alle, men noen brukere, ikke kan se historiene deres.
  • Det kan skje at du ikke bruker den oppdaterte versjonen av Instagram-appen.
  • Det kan også skyldes en feil eller en feil i applikasjonen.
  • Det kan også skje at enheten din ikke er oppdatert, noe som fører til at visningene vises.
  • Det kan skje på grunn av dårlig nettverkstilkobling på enheten.
  • Det kan hende at ingen har sett historien din til nå. Sjekk etter noen timer.
  Hvordan fikse Instagram-historien min som sitter fast ved innlegg/sending (full veiledning)

Hvordan kan du se hvem som har sett dine Instagram-historier?

For å vite hvem som har sett Instagram-historien min, følg disse trinnene:

1. Start Instagram-appen på enheten din.

2. Fra Hjem-fanen klikker du på Din historie > Aktivitet.

3. Under fanen Seere kan du se brukerne som har sett historien din.

Ved å følge trinnene ovenfor kan du vite hvem som har sett IG-historien min.

Ingen seere på Instagram Story? Hvordan fikse?

Her er noen metoder for å fikse Instagram-historievisninger som ikke vises:

Metode 1: Tøm appdata og cache

Hvis IG-appen din har samlet den ødelagte cachen og dataene på telefonen din, kan du møte feilen ingen seere på Insta. Les og følg guiden vår om hvordan du sletter buffer på Android-telefon for Instagram-appen og implementer det samme.

Etter å ha tømt dataene og hurtigbufferen, åpne Instagram-appen og logg på kontoen din med påloggingsinformasjonen din. Naviger til Din historie > Aktivitet for å se seertallet og seerlisten under den.

Metode 2: Kontakt Instagram kundestøtte

For å kontakte Instagrams kundestøtte kan du skrive en ny e-post, skrive inn forespørselen din og sende den til [email protected] Du kan også ringe 650-543-4800 fra fasttelefonen din eller en telefon for å snakke med Instagrams kundestøtte og løse spørsmålet ditt. Dette var de to metodene for å fikse problemet med at Instagram-historievisninger ikke vises.

***

Vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg med å vite hvorfor Instagram-historievisninger ikke vises. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x