iOS

Hvordan fikse iOS 15.0.2 som ikke oppdateres

iOS-oppdateringer er tilgjengelige OTA, dvs. du kan laste ned en oppdatering på enheten din og installere den uten å koble enheten til en datamaskin. Du kan også laste ned en oppdatering til datamaskinen først, og deretter installere den på iPhone eller iPad. Den andre metoden, den tethered oppdateringsmetoden, krever iTunes på Windows og Finder-appen på macOS.

iOS 15.0.2 oppdateres ikke

iOS-oppdateringer installeres normalt uten problemer. Hvis du utfører en OTA-oppdatering, bør enheten lades minst 50 %, selv om det er best å oppdatere mens telefonen er koblet til en strømkilde. Tethered oppdateringer har en tendens til å ta litt mer tid, men du kan sikkerhetskopiere enheten din, noe som alltid er bra. Hvis du prøver å installere iOS 15.0.2, men ikke klarer det, kan du prøve rettelsene nedenfor.

  Slik sletter du apper på en iPhone eller iPad med iOS 13

1. Oppdater til siste versjon

iOS 15.2 er nå ute. Hvis du var på iOS 15.0.0 eller iOS 15.0.1, kan du oppdatere direkte til iOS 15.2. Du trenger egentlig ikke å oppgradere til iOS 15.0.2. Hvis du har problemer med å oppdatere til en hvilken som helst iOS 15-versjon, kan du prøve rettelsene nedenfor.

2. Oppdater iTunes

Hvis du utfører en tilkoblet oppdatering på Windows 10, må du oppdatere iTunes først. Med hver større iOS-utgivelse får iTunes en oppdatering. Hvis appen ikke oppdateres før du starter en oppdatering for iPhone, vil oppdateringen mislykkes.

Hvis du oppdaterer via en Mac, sørg for at du kjører den nyeste versjonen av macOS. Hvis du ikke vil installere den nyeste versjonen av macOS, sørg for at alle andre Apple-apper på systemet ditt er oppdatert.

3. Slett og last ned oppdateringen igjen

En oppdatering, enten den er lastet ned på telefonen eller skrivebordet, kan mislykkes hvis den ble lastet ned for relativt lenge siden. Hvis oppdateringen har sittet på enheten din i over en uke, er det best å fjerne den og laste den ned på nytt.

  iOS 7-inspirert Android-låseskjerm med Pebble-støtte

På et skrivebord kan du ganske enkelt slette filen via filbehandleren. På Windows kan du bruke Filutforsker og på macOS kan du bruke Finder.

På Windows 10 er filen i: C:UsersYourUserNameAppDataRoamingApple ComputeriTunes

På macOS er filen i: ~/Library /iTunes/iPhone Programvareoppdateringer

På iPhone;

Åpne Innstillinger-appen.
Gå til Generelt> iPhone-lagring.
Velg iOS-oppdateringen fra listen.
Trykk på oppdateringen og slett den fra detaljsiden.
Gå til Generelt> Programvareoppdatering.
La iOS se etter, laste ned og installere den neste tilgjengelige oppdateringen.

4. Sjekk lagringsplass

iPhone-basemodeller kommer med anstendig lagringsplass. Når det er sagt, kan bilder på en iPhone ta opp mye plass siden de har en tendens til å være større filer. Hvis det er lite plass på iPhone-en din, kan det forstyrre oppdateringsprosessen. Apple oppgir vanligvis ikke at en enhet må ha en viss mengde ledig lagringsplass, men det er vanligvis en god idé å ha ledig plass som samsvarer med størrelsen på oppdateringen. For eksempel, hvis iOS-oppdateringen er 1,5 GB, må du sørge for at du har minst 1,5 GB plass på telefonen etter at oppdateringen er lastet ned.

  Fused lar deg blande to bilder eller videoer til ett fantastisk bilde [iOS]

Konklusjon

iOS-oppdateringer har en tendens til å gå i én retning: du kan alltid gå til neste oppdatering, men du kan ikke rulle tilbake til en tidligere versjon når Apple slutter å signere den. Signeringsprosessen stopper normalt to uker etter at neste oppdatering er utgitt. Nedgraderingsvinduet er lite. På samme måte vil iOS tvinge deg til den siste oppdateringen. Du kan ikke velge en lavere versjon når du oppdaterer telefonen. Å bruke hacks for å omgå dette vil nei

x