Hvordan fikse VLC-feil Libvlc.dll mangler på Windows 10

VLC-spiller har eksistert i lang, lang tid. Det er en usedvanlig stabil app som fortsetter å legge til funksjoner, matcher og overgår mange betalte, og alle aksjemediespillere som du finner for omtrent alle stasjonære eller mobile operativsystemer som finnes.

Kort sagt, det er en app som er vanskelig å konkurrere med. For å toppe det hele støtter den også et bredt spekter av filformater og har støtte for utvidelser og skall.

Kan ikke laste biblioteket Libvlc.dll

VLC-spiller sliter sjelden med en oppgave, men appen er ikke ugjennomtrengelig for infeksjoner, skadelig programvare eller generell filkorrupsjon. Hvis systemet ditt har krasjet nylig, du har gjenopprettet systemet, installert en OS-oppdatering eller gjort andre betydelige endringer i operativsystemet, kan VLC-spilleren bli påvirket.

  Hvordan laste ned en Windows 10 ISO uten Media Creation Tool

Hvis du ser VLC-feilen Libvlc.dll mangler feil på Windows 10, er appen i utgangspunktet korrupt. Korrupsjonen kan være delvis, dvs. du kan bruke VLC-spiller til å spille av filer, men du kan ikke bruke den til å brenne noe fra en DVD, eller den kan være full, dvs. du kan ikke kjøre VLC-spiller i det hele tatt.

Reparer VLC-feil Libvlc.dll mangler på Windows 10

Slik kan du fikse problemet.

Avinstaller og installer VLC-spilleren på nytt

Libvlc.dll-filen er ikke en registrerbar DLL, noe som betyr at det ikke er et alternativ å registrere den via ledeteksten. Du kan laste ned DLL-filen fra tredjepartskilder, men det er ikke noe å si om filen er trygg eller ikke. Det tryggeste å gjøre er å avinstallere VLC manuelt og installere den på nytt.

  Slik slår du av flymodus i Windows 10 (fullstendig veiledning)

Åpne Kontrollpanel.
Gå til Programmer>Avinstaller et program.
Velg VLC-spiller fra listen over apper.
Klikk på Avinstaller-knappen øverst.
VLC-spilleren vil bli avinstallert.
Start systemet på nytt for godt mål.
Last ned VLC-spiller fra den offisielle nettsiden.
Kjør installasjonsprogrammet og installer VLC-spilleren.
Åpne VLC-spilleren og feilen vil bli løst.

Konklusjon

VLC-spiller er en stabil app, men dårlig utviklede plugins eller problemer med operativsystemet kan føre til at den krasjer. Hvis du har hatt problemer med Windows 10-installasjonen generelt, er VLC-feilen sannsynligvis bare et annet havari av nevnte problemer.

Å installere VLC-spilleren på nytt vil fikse feilen, men hvis du ikke finner ut hva som forårsaket den, og/eller løser problemet med Windows 10, kan feilen dukke opp igjen.

  Ingen lyd etter hvilemodus (dvalemodus) på Windows 10? Her er løsningen

Du kan installere appen på nytt hver gang, men det vil bli kjedelig og problemet vil ikke løse seg selv på lang sikt med mindre du fikser det.