Hvordan finne en Tesla V4 Supercharger nær deg

Vil du bruke Teslas V4 Superchargers og lade elbilen så raskt som mulig? Selvfølgelig gjør du det; hvem gjør ikke det? Men hvordan kan du finne en Tesla V4 Supercharger nær deg?

1. Bruk Teslaens navigasjonssystem

Selv om du planlegger ruten nøye for å forbedre rekkevidden på elbiler, har du kanskje måttet ta en uventet omvei, og du går nå tom for batteri. I dette tilfellet er den enkleste måten å finne den nærmeste Tesla V4 Supercharger på å bruke Teslaens navigasjonssystem.

  Slik deaktiverer du primær PS4-konsoll

Når du ser etter en ladestasjon, husk at dobbelt- og trippelboltikoner er for Superchargers. Ikoner med en enkelt bolt representerer tregere destinasjonsladere.

2. Sjekk Tesla Mobile App

Selv om du ikke eier en Tesla, kan du bruke Teslas Superchargers til å lade elbilen din. Det er imidlertid begrensninger avhengig av bilprodusenten og regionen din. Vi anbefaler å sjekke Teslas nettside for nøyaktig informasjon.

Du må laste ned Tesla-appen, som er tilgjengelig for Android og iOS, og konfigurer en betalingsmåte. Deretter kan du finne og bruke den nærmeste Supercharger.

Start Tesla-appen og trykk på Utforsk i Charging Network-menyen. Skriv inn posisjonen din, og Tesla-appen vil vise deg tilgjengelige Superchargers.

  6 måter å takle spillutbrenthet

3. Søk på Teslas nettsted

Et annet nyttig verktøy for å hjelpe deg med å finne en Tesla V4 Supercharger er å sjekke Teslas nettside. Du kan angi posisjonen din eller flytte rundt på kartet for å finne en lader.

I tillegg til å finne Superchargers, kan nettstedet hjelpe deg med å finne andre nyttige ressurser for Tesla-sjåfører, for eksempel karosseriverksteder, butikker og gallerier. Du kan velge og fravelge alternativene avhengig av dine behov.

4. Søk på Google Maps

Hvis du ikke kjører Tesla, ikke har Tesla-appen, og telefonen har gått tom for lagringsplass, er det én enkel måte å finne en Tesla V4 Supercharger. Alt du trenger å gjøre er å søke på Google Maps.

  9 beste nettbaserte tavle for sanntidssamarbeid

Imidlertid kan informasjonen om Supercharger være utdatert, og den kan nå være ødelagt eller flyttet. Vi anbefaler å se på anmeldelsene for å sikre at laderen fortsatt fungerer.

Er du i nærheten av en V4 Supercharger?

Hvis du ikke kan lade elbilen hjemme, bør du sjekke hvor de nærmeste ladestasjonene for elbiler er, slik at du ikke går tom for batteri. Teslas V4 Superchargers vil være det raskeste alternativet for deg, men hvis det ikke er en nær nok til deg, må du nøye deg med en destinasjonslader.