Hvordan finne Microsoft Teams-opptaksstedet

Microsoft Teams har en innebygd opptaksfunksjon for å ta opp lyd- eller videosamtaler. Funksjonen er tilgjengelig uavhengig av hvilken type møte du har.

Opptaket, når møtet er fullført eller når det er stoppet, deles over kanalen møtet ble holdt i. Dette opptaket kan deretter lastes ned av alle som er en del av kanalen.

Siden det er gjort tilgjengelig i kanalen, trenger ikke teammedlemmer å lete etter det, men Microsoft Teams, for å gjøre opptaket tilgjengelig for alle medlemmer, laster det opp online. Hvis du ikke finner opptaket for et team i en kanal blant samtalerøet, kan du laste det ned fra utenfor Microsoft Teams.

Microsoft Teams opptakssted

Microsoft Teams-opptak fungerer med Streams-tjenesten som eies av Microsoft. Det er en av mange tjenester som Microsoft integrerer nesten usynlig i Microsoft Teams.

  Aktiver og deaktiver "Sett"-rapport i Google Hangouts

Når et møte tas opp, deles Steams-lenken i Microsoft Teams-appen, og den er ledsaget av et praktisk nedlastingsalternativ slik at brukere ikke trenger å besøke Streams-tjenesten for å laste den ned.

Microsoft Teams opptakssted i Streams

Å hente et opptak fra Streams er litt vanskelig på grunn av hvordan dataene er organisert. Brukergrensesnittet er ikke bygget rundt Microsoft Teams siden Streams er en frittstående tjeneste i seg selv.

Før du fortsetter, sørg for at du vet hvilket lag og hvilken kanal opptaket var under, og hvilken dato det ble gjort.

Få tilgang til strømmer i nettleseren din.
Gå til Mitt innhold>Møter på topplinjen.
Bruk filtrene til å sortere opptakene etter dato.
I søkefeltet skriver du inn navnet på kanalen møtet ble holdt i.

  Hvordan slette, arkivere, redigere en slakk kanal (fullstendig opplæring)

Velg møtet du vil laste ned.
Klikk på Last ned-knappen under den.

Merk: Microsoft Teams-kontoen din må ha tillatelse/tilgang til Streams.

Microsoft Teams gratis

Hvis du er en gratis Microsoft Teams-bruker, har du ikke tilgang til Streams-tjenesten. Opptakene dine lastes opp til OneDrive, men vil bli slettet etter 20 dager. Det tryggeste er å laste ned møtet med en gang og lagre det lokalt i en mappe med riktig navn.

Konklusjon

Microsoft Teams-møter registreres ikke automatisk. Hvis du går til Meetings in Streams, bør du ikke forvente å se et fullstendig opptak av hvert eneste møte noensinne. Å ta opp et møte er en brukerinitiert handling, og den kan være begrenset til møtearrangører. Hvis du synes møteopptak er nyttige, bør du be en møtearrangør om å ta dem opp når et møte starter.

  Hvordan se ballen falle på nyttårsaften