Hvordan finne noens kommentarer på Instagram

Instagram er en av de beste sosiale nettverkssidene akkurat nå. Det lar oss kommunisere på helt nye og fascinerende måter, og gjør det mulig for folk å dele små elementer av hverdagen. Hvert sekund legges en ny historie eller innlegg til. Hver dag får appen tusenvis av nye brukere. Fordi det lar brukere samhandle og dele livsbegivenheter, er Instagram veldig populært blant individer i alle aldre, fra små barn til pensjonister. Er du en Instagram-bruker og lurer på hvordan du finner noens kommentarer på Instagram? Eller hvordan se noens likes og kommentarer på Instagram? Vi gir deg en nyttig guide som vil løse alle spørsmålene dine, som hvordan du kan se skjulte kommentarer på Instagram eller om det er noen app for å se noens aktivitet på Instagram.

Instagram er en av de mest kjente sosiale medieplattformene med over 1,3 milliarder aktive brukere. Instagrams skapere respekterer likevel brukernes personvern og vil ikke gi tilgang til aktivitetsstatusen til andre brukere. Så å finne andre brukeres aktivitetsstatus er mer gjetting. Og hvis du vil finne ut hva noen har kommentert på det siste innlegget ditt på Instagram, er det ingen direkte måte å sjekke noens aktivitet. Men det er fortsatt noen få løsninger du kan prøve. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer disse løsningene i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Innholdsfortegnelse

Kan du se noen liker og kommentarer på Instagram?

Nei, det er ingen direkte måte du kan se aktivitetsstatusen til andre Instagram-brukere hvis innlegg de likte og kommenterte på Instagram. En tidligere versjon av appen hadde følgende alternativ som ga brukere oppdateringer om aktivitetene til folk de fulgte, for eksempel innlegg de likte og kommenterte. Les denne artikkelen videre for å lære ulike måter å se skjulte kommentarer på Instagram.

Instagram gir deg muligheten til å laste ned aktivitetsdata i tilfelle du er interessert i å se alle kommentarene du har lagt inn på Instagram. Og her er en guide for hvordan du kan se alle kommentarene på Instagram i noen få enkle trinn.

1. Besøk Instagram Logg på side i nettleseren og logg inn på kontoen din.

2. Klikk på Profilikonet > Profilalternativ.

3. Klikk på Rediger profil.

4. Velg alternativet Personvern og sikkerhet.

5. Under Personvern og sikkerhet-menyen finner du delen for nedlasting av data og klikker på alternativet Be om nedlasting.

6. Skriv inn e-postadressen din og velg HTML eller JSON i henhold til dine preferanser under Informasjonsformat-delen.

7. Klikk på Neste.

8. Skriv inn passordet ditt og klikk på knappen Be om nedlasting.

9. Vent til Instagram-e-post vises i den oppgitte e-posten.

Merk: Det kan ta 14 dager å motta gjenopprettingsposten.

10. Åpne e-post sendt til deg av Instagram med tittelen Din Instagram-informasjon og klikk på alternativet Last ned informasjon.

11. Etter å ha blitt omdirigert til påloggingssiden, skriv inn kontoen din og klikk på Logg inn.

12. Klikk på alternativet Last ned informasjon for å laste ned zip-filen.

13. Pakk ut den nedlastede filen ved å bruke 7-zip eller WinRAR på ønsket sted.

14. Åpne den utpakkede mappen og søk etter kommentarmappen.

15A. Hvis meldingsfilen er i HTML-format, dobbeltklikker du på den, og den åpnes i standardnettleseren din.

15B. Hvis meldingsfilen er i JSON-format, høyreklikker du på den, velger Åpne med og velger standard nettleser.

Her kan du se alle kommentarene du har skrevet gjennom profilen din. La oss nå se fremgangsmåten for å lære hvordan du ser noens likes og kommentarer på Instagram.

Du kan bruke noen av de indirekte måtene, som Vindusøker for å finne noens kommentar på Instagram-innlegg. Her er en guide til hvordan du finner noens kommentarer på Instagram i noen få enkle trinn. Les denne artikkelen for å forstå hvordan du kan se skjulte kommentarer på Instagram.

Alternativ I: Bruk søkeverktøyet

Du kan bruke nettleserens søkeverktøy for å finne kommentaren til ønsket profil på Instagram ved hjelp av følgende trinn:

1. Logg inn på din Instagram-konto i nettleseren din.

2. Fra tidslinjesiden klikker du på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Velg nå ønsket innlegg du tror du kan finne den aktuelle kommentaren du leter etter.

4. Trykk Ctrl + F-tastene på tastaturet sammen og skriv inn brukernavnet eller en del av kommentaren du leter etter. Du vil finne alle kommentarene fra den brukeren på det innlegget.

Merk: Du kan følge disse trinnene for å finne noens kommentarer til andre innlegg. Du trenger bare å søke etter brukeren som har lastet opp innlegget og gjenta de samme trinnene.

Alternativ II: Bruk Google Søk

Du kan også ta hjelp fra Googles søkemotor for å søke etter noens kommentar på Instagram. Denne metoden er ganske nyttig hvis du ikke vil logge på Instagram.

1. Naviger til Googles søkemotorside på en av favorittnettleserne dine.

2. Søk nå etter følgende term på Googles søkefelt:

Nøkkelord (som inkluderer Instagram-brukernavnet til brukeren hvis kommentarer eller en del av kommentaren du leter etter): Instagram.com.

3. Når søkeresultatet er lastet, finn ønsket kommentar du lette etter.

Merk: Husk at ikke alle Instagram-innlegg vil bli indeksert av Google. Søkemotoren vil slå opp profiler som den mener er relevante for forespørselen din.

Dette er hvordan du ser noens likes og kommentarer på Instagram og hvordan du finner noens kommentarer på Instagram.

Du kan finne et innlegg som vennen din har kommentert ved hjelp av de ovennevnte trinnene. Bruk en av disse to metodene for å finne ønsket kommentar umiddelbart!

Er det noen app for å se noens aktivitet på Instagram?

Ja, du kan laste ned en tredjeparts utvidelse og app for å se noens aktivitet på Instagram. Snoopport er et kjent aktivitetsstatussporingsverktøy tilgjengelig for å spore aktivitetene til Instagram-brukere.

Hvis du ikke kan se alle kommentarene til noens innlegg på Instagram, kan det hende at kontoeieren kan ha deaktivert kommentarene til det spesifikke innlegget. De kan ha slått av kommentarfunksjonen. Noen ganger kan noen tekniske problemer som feil på Instagrams server, dårlig internettforbindelse eller en feil forårsake problemer med å laste inn kommentarer på et innlegg. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du kan se noens likes og kommentarer på Instagram.

Grunnen til at noen kommentarer er skjult for deg er at Instagram-brukere har begrenset deg. Så du kan opprette en ny Instagram-konto og søke etter kontoen hvis kommentarer du vil lese og som tidligere ble skjult for deg. Disse kommentarene vil ikke lenger være skjult fra den nyopprettede kontoen din.

1. Naviger til Instagram-nettstedet på nettleseren din.

2. Klikk på Registrer deg.

3. Skriv inn følgende detaljer og klikk på Registrer deg.

  • Mobilnummer eller e-post
  • Fullt navn
  • Brukernavn
  • Passord

4. Legg til bursdagen din på neste skjermbilde og klikk på Neste.

5. Deretter skriver du inn bekreftelseskoden du har mottatt på e-postadressen din og klikker på Neste.

6. Søk til slutt etter ønsket konto og legg inn hvilke kommentarer du vil se.

Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du kan se skjulte kommentarer på Instagram.

Hvordan ser du hvem noen samhandler mest med på Instagram?

La oss se noen måter som kan fortelle deg hvem noen på Instagram samhandler mest med:

Alternativ I: Se etter kommentarer

For å se hvem en bruker har interagert mest med på Instagram, må du sjekke alle opplastede innlegg og kommentarer på dem. Prøv å se etter brukere som har kommentert de fleste av de siste innleggene og også typen svar på kommentarene deres. Når du ser alle kommentarene, kan du enkelt få en grov ide om brukerne han interagerte mest med.

Alternativ II: Inspiser historier

Sjekk alle en brukers postede historier for å se hvem de har samhandlet mest med på Instagram. Prøv å finne brukere som har blitt nevnt i historiene deres i de fleste nyere historiene, og vær oppmerksom på typen svar i historier. Du kan raskt finne ut hvem han samhandlet mest med ved å se på alle historiene deres. Les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du finner noens kommentarer på Instagram.

Hvordan ser du noens siste følger på Instagram?

Det er ingen direkte måte å gjøre dette på fordi Instagram respekterer personvernet til brukerne deres og de gir ikke detaljer om noens Instagram-aktivitet. Men her er en guide for hvordan du kan se noens siste følger på Instagram i noen få enkle trinn.

Alternativ I: Bruk Snoopreport Tool

Et av de fremtredende verktøyene for å holde deg oppdatert om målkontoens følgerliste er Snoopport. Den viser de siste følgerne og leverer annen informasjon som de fleste likte innlegg, nylige innlegg, personer de har fulgt nylig osv. Plusspunktet er at verktøyet ikke krever installasjon og er tilgjengelig på en nettside.

Den gjør imidlertid ikke alt dette gratis og krever et betalt abonnement på $4,99/måned.

Alternativ II: Bruk KidsGuard Pro

Eksplisitt utviklet for å spore barnas aktiviteter, KidsGuard Pro har omfattende funksjoner som å varsle deg om nylige følgere, hvem barnet fulgte, hva de likte og mye mer. Den eneste ulempen er at den må installeres manuelt på målbrukerens enhet.

Det er viktig å huske at denne appen er for å overvåke barnas aktiviteter. Hvis du bruker den til å spore en voksen, vil de sannsynligvis finne det ut. Å spore en voksen anses som en krenkelse av personvernet og ulovlig i lovens øyne.

Alternativ III: Bekreft manuelt

Denne metoden kan fungere hvis du er villig til å jobbe hardt.

Merk: For begge Android og iOS Instagram-brukere.

1. Åpne Instagram-appen og naviger til ønsket Instagram-profil hvis nylige følgere du vil se.

2. Trykk på Følgere for å se følgerlisten til profilen.

3. Nå kan du se alle de nylige følgerne i fanen for følgere.

Du må regelmessig sjekke listen og oppdatere de noterte følgerne dine for å se om noen nylig har fulgt kontoen deres. Men denne metoden tar mer tid og krefter. Du kan ta en titt på de andre metodene, som kan være mer praktiske for deg. les denne artikkelen fra starten for å lære hvordan du finner noens kommentarer på Instagram.

Alternativ IV: Bruk Instagram Follower Trackers (anbefales ikke)

Det er rikelig med apper tilgjengelig i Google Play Store eller App Store som hevder å spore følgere og følger lister over brukere. Det er avgjørende å utføre grundige undersøkelser før du bruker noen av disse appene for å se nylige følgere på Instagram.

Selv om de kan få jobben gjort, har mange apper blitt rapportert for datastjeling og svindel for brukere. Vi er imot bruk av slike apper.

Hvordan kan du se hvem kjæresten din nylig fulgte på Instagram?

Det er ingen direkte måte å se hvem kjæresten din nylig fulgte på Instagram. Du må bruke en tredjeparts chrome-utvidelse, og her er en metode du kan følge for å finne kjæresten din nylig i noen få enkle trinn.

1. Naviger til Googles søkemotorside på en av favorittnettleserne dine.

2. Søk nå etter og klikk på IGExport-utvidelseslenken fra Chrome-nettbutikken.

3. Klikk på alternativet Legg til Chrome for å laste ned og installere Igexport-utvidelsen til Chrome-nettleseren din.

4. Gå deretter til Instagram-nettstedet i nettleseren og logg på kontoen din.

5. Klikk på søkefeltet og søk etter kjærestens brukernavn.

6. Klikk deretter på det riktige resultatet for å gå til Insta-profilen.

7. Velg Instagram-brukernavnet hans og høyreklikk på det.

8. Klikk på Kopier fra hurtigmenyen.

9. Klikk på IGexport-utvidelsen fra oppgavelinjen og lim inn det kopierte brukernavnet i den angitte boksen.

10. Klikk deretter på EKSPORTER FØLGENDE for å få en liste over brukere etterfulgt av kjæresten din.

11. Etter at siden er lastet inn på nytt, vises en liste over brukernavnene Instagram-brukeren følger, organisert etter dato. De siste følgerne er de du vil legge merke til er oppført øverst på listen.

Merk: Hvis du vil laste ned denne listen, kan du klikke på LAST NED FØLGENDE.

Les denne guiden fra starten for å finne ut hvordan du kan se noens likes og kommentarer på Instagram.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du finner noens kommentarer på Instagram og ser skjulte kommentarer på Instagram med detaljerte trinn til hjelp. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

  Hvordan lage en anonym Instagram-konto
x