Slik sletter du YouTube-kanalen på telefonen

Med besøkende som ser nesten 8 milliarder timer med video hver måned, er YouTube, som først ble lansert i 2005, nå blant de mest kjente nettstedene på nettet. Hver person på Youtube kan ha en personlig YouTube-kanal. Hvis du har en YouTube-kanal, kan du endre bakgrunnen og fargeskjemaet og deler av innholdet som vises på din personlige kanal. Disse kanalene er en mulighet for bedrifter og kan ha mer enn én eier eller leder, og skiller dem fra personlige kanaler. Noen ganger kan du imidlertid få lyst til å ta en ferie fra dine daglige aktiviteter og ikke lenger ønsker å dele materiale på plattformen. Så vi gir deg en nyttig guide som hjelper deg å lære hvordan du sletter YouTube-kanalen på telefonen og fjerner andres YouTube-kanal. Du vil også forstå hvordan du kan slette YouTube-kanalen din permanent og slette YouTube-kontoen din uten å slette Google-kontoen din.

Slik sletter du YouTube-kanalen på telefonen

Mange innholdsskapere bruker YouTube som en plattform for å komme i kontakt med publikum og vokse i popularitet. En YouTube-kanal anses som populær når den har et bestemt antall abonnenter som gir kommentarer og liker videoene. Du vil få vite hvordan du sletter YouTube-kanal på telefonen lenger i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Hvordan sletter jeg YouTube-kanalen på telefonen?

YouTube tilbyr brukere to måter å gå bort fra plattformen på: enten ved å skjule kanalen eller dens materiale eller ved å avslutte kontoen permanent. Men hvis du vil fjerne kanalen din for alltid, følg trinnene nedenfor:

Merk: Husk at hvis YouTube-brukernavnet ditt fungerer som din identifikasjon, og sletting av kontoen din vil føre til tap av denne identiteten. Gruppene, abonnementene, opplastede videoene, søkeloggen og andre kontodata vil ikke lenger være tilgjengelige for deg hvis du velger å stenge YouTube-kontoen din.

  Lag YouTube-video med kraftig programvare for skjermopptak og redigering – Camtasia

1. Besøk YouTube Studio-nettstedet i nettleseren din.

Merk: Sørg for at du er logget på riktig Google-konto.

2. Trykk nå på ikonet med tre prikker > Skrivebordsside.

3. Trykk deretter på tannhjulikonet Innstillinger nederst i venstre rute.

4. Trykk på Kanal > Avanserte innstillinger.

5. Sveip ned og velg Fjern YouTube-innhold.

6. Skriv inn passordet ditt og trykk på Neste.

7. Trykk på Jeg vil slette innholdet mitt permanent.

8. Merk av i begge boksene for å bekrefte at du vil slette YouTube-innholdet ditt.

9. Trykk til slutt på Slett innholdet mitt.

Hvordan kan du fjerne noen andres YouTube-kanal?

Du kan ikke fjerne noen andres YouTube-kanal. Noen alternativer inkluderer imidlertid å kontakte kanaleieren og be om at de sletter kanalen eller rapportere kanalen til YouTube som søppelpost for å ha upassende innhold.

Hvordan kan du slette en YouTube-konto på Android?

Følg trinnene nedenfor for å slette en YouTube-konto på Android:

1. Åpne YouTube-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Trykk nå på profilikonet ditt øverst til høyre.

3. Trykk på Administrer Google-kontoen din fra rullegardinmenyen.

4. Trykk deretter på Data og personvern.

5. Sveip ned og trykk på Slett en Google-tjeneste.

6. Skriv inn passordet for å bekrefte og trykk på Neste.

7. En popup som viser alle aktive Google-tjenester på den påloggede kontoen din vises. Trykk på søppelikonet ved siden av YouTube.

8. Hvis du blir bedt om det, skriv inn passordet en gang til og trykk på Neste.

9. Trykk på pilikonet ved siden av Jeg ønsker å slette innholdet mitt permanent for å utvide rullegardinmenyen.

10. Kryss av i de to boksene som tilsvarer innholdet i kontoen din og trykk på Slett innholdet mitt.

Hvordan kan du permanent slette andre YouTube-kanaler fra telefonen din?

Det er ikke bare én klar måte å fjerne andres YouTube-kanal på. Det finnes imidlertid andre alternativer, for eksempel å ta kontakt med kanalens eier og be dem slette kanalen sin. Eller du kan rapportere kanalen til YouTube som spam for å ha upassende innhold. Følg trinnene nedenfor for å rapportere en kanal:

  Slik bruker du adblock på YouTube [Chrome]

Merk: Husk at innholdsprodusenten må bryte noen YouTube-regler for at denne metoden skal være anvendelig.

1. Besøk ønsket YouTube-kanal og trykk på ikonet med tre prikker fra øverste høyre hjørne.

2. Trykk på Rapporter bruker.

3. Fra Hva er problemet? skjerm, velg ønsket årsak og klikk på NESTE.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Hvordan kan du slette YouTube-kanalen din permanent?

Alt YouTube-kanalens materiale, inkludert videoer, kommentarer, meldinger, spillelister og historikk, slettes permanent når du sletter kanalen. Selv om det kan virke komplisert å slette en YouTube-kanal, er det faktisk veldig enkelt. Man kan permanent fjerne YouTube-kanalen deres ved å følge instruksjonene nedenfor:

Merk: Sørg for at du er logget på riktig Google-konto.

1. Besøk YouTube Studio-nettstedet og trykk på ikonet med tre prikker.

2. Deretter klikker du på skrivebordsside.

3. Trykk deretter på tannhjulikonet Innstillinger > Kanal > Avanserte innstillinger.

4. Trykk på Fjern YouTube-innhold.

5. Skriv deretter inn passordet ditt og trykk på Neste.

6. Trykk på Jeg vil slette innholdet mitt permanent.

7. Merk begge boksene og trykk på Slett innholdet mitt.

Kan du be YouTube om å fjerne en kanal?

Det er ingen måter du kan be YouTube om å fjerne en hel kanal. Men det er fortsatt en mulighet til å rapportere en video til YouTube, be dem om å fjerne den eller i det minste varsle skaperen om at det de gjør er støtende for oss eller skader oss på annen måte.

Hvor mange rapporter skal til for å slette en YouTube-kanal?

En fellesskapsadvarsel eller en opphavsrettsadvarsel er begge ansvarlige for at YouTube iverksetter tiltak mot en kanal. Videoen kan bli fjernet med bare én opphavsrettslig fjerningsforespørsel eller advarsel om brudd på retningslinjene for fellesskapet. I tillegg vil inntektsgenerering bli deaktivert etter tre slike lovbrudd i løpet av 90 dager, og kanalen og alt innholdet kan til og med bli slettet. Gjentatte overtredelser kan føre til at YouTube sletter kanalen.

Hvordan kan du slette YouTube-kontoen din uten å slette Google-kontoen din?

Du kan fjerne YouTube-kontoen din mens du beholder Google-kontoen. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det:

1. Start YouTube-appen og trykk på profilikonet ditt øverst til høyre.

2. Trykk på Administrer Google-kontoen din > Data og personvern > Slett en Google-tjeneste.

3. Skriv inn passordet og trykk på Neste.

  Slik legger du til brukere på YouTube TV

4. Fra listen trykker du på søppelikonet ved siden av YouTube.

Merk: Hvis du blir bedt om det, skriv inn passordet ditt og trykk på Neste.

5. Trykk på Jeg ønsker å slette innholdet mitt permanent.

6. Merk av de to boksene som tilsvarer innholdet i kontoen din, og trykk på Slett innholdet mitt.

Hvor lang tid tar det før en YouTube-kanal blir slettet?

Selv om det kan virke komplisert å slette en YouTube-kanal, er det faktisk ekstremt enkelt. Prosessen kan ta 2 til 4 dager å slette en YouTube-kanal. Noen brukere har imidlertid også rapportert at det tok 30 dager å slette kanalen deres.

Hva skal jeg gjøre hvis noen legger ut en video av deg på YouTube?

Hvis du ikke er komfortabel med at noen legger ut videoen din, kan du be opplasteren om å fjerne den fra kanalen sin. I samsvar med Youtubes YouTubes retningslinjer for personvern, kan du be kanaleieren om å få innholdet fjernet. Hvis du og opplasteren ikke klarer å komme til enighet eller hvis du føler deg ukomfortabel med å kontakte dem, kan du flagge videoen og rapportere den til YouTube.

En identifisert person, eller den personens juridiske representant, må sende inn klagen for at innholdet skal fjernes. Hvis du ønsker å bruke prosessen for personvernklage, må du sørge for at identiteten din kan identifiseres unikt i materialet. Når YouTube skal avgjøre om en person er unikt gjenkjennelig, tar YouTube hensyn til følgende aspekter:

  • Økonomisk informasjon
  • Hele navnet
  • Stemme eller bilde
  • Ytterligere personlig identifiserbare data
  • Kontaktinformasjon

***

Vi håper at du har lært om hvordan du sletter YouTube-kanalen på telefonen og sletter YouTube-kontoen din uten å slette Google-kontoen din. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x