Hvordan fjerne blokkering av noen på Snapchat og legge dem til tilbake

I dag er alle sosiale medier eller meldingsapper opptatt av sikkerheten og personvernet til brukerne. Ved å bruke apper som Snapchat og Instagram kan du dele historiene dine og hverdagslige hendelser og chatte med andre mennesker rundt om i verden. Ettersom du kan få kontakt med venner eller kolleger sosialt eller andre personer fra hele verden, kan det hende at noen snakker til deg på upassende måte, irriterer deg eller mobber deg. I så fall har de sosiale plattformene blokkeringsalternativet, som Snapchat. Ved å bruke blokkeringsfunksjonen kan du blokkere personen som irriterer deg eller forstyrrer deg upassende. Du kan blokkere brukerne på Snapchat, som vil fjerne denne personen fra Snapchat-vennelisten din, og du vil ikke lenger kunne se den personen igjen. Hvis du har blokkert noen ved et uhell og ikke finner hvordan du kan fjerne blokkeringen av noen på Snapchat og legge dem til igjen, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Den vil veilede deg om hvordan du opphever blokkeringen av noen på Snapchat og legger dem til tilbake og hvordan du opphever blokkeringen av folk på Snapchat. Du vil også lære hvor og hvordan du finner alternativet for oppheving av Snapchat.

Hvordan fjerne blokkering av noen på Snapchat og legge dem til tilbake

Personen du har blokkert på Snapchat vil ikke kunne sende deg tekstmeldinger, ringe deg, vil ikke kunne se snapsene dine og vil ikke kunne se posisjonen din og kontostatusen din. Så hvis du nå vil fjerne blokkeringen av dem og ikke kjenner fremgangsmåten, les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som demonstrerer det samme på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

  Sletter Snapchat inaktive kontoer?

Er Snapchat-blokker permanente?

Nei, Snapchat-blokker er ikke permanente. På Snapchat kan du blokkere og oppheve blokkeringen av noen når du vil. Og det er ingen slik varighet at når du blokkerer en person, må du vente noen timer for å fjerne blokkeringen. Du kan umiddelbart fjerne blokkeringen av dem! Når du blokkerer noen på Snapchat, blir profilen deres skjult for deg, og selv om du prøver å søke etter dem, finner du dem ikke. Fordi de er på blokkeringslisten din, og hvis du blokkerer en person fra vennelisten din, blir personen fjernet fra listen. Og hvis du vil, kan du oppheve blokkeringen av dem og legge dem til igjen på vennelisten din. Nå vet du om Snapchat blokkerer permanent eller ikke.

Hvor er opphevingsalternativet i Snapchat?

Opphevingsalternativet i Snapchat er plassert i Innstillinger-menyen. Når du blokkerer brukeren på Snapchat, kan du ikke lenger søke etter den. Du må først fjerne blokkeringen, og deretter kan du søke etter personens profil. De blokkerte brukerne blir flyttet til din blokkerte liste. Derfra kan du oppheve blokkeringen av brukerne. For å komme til Snapchat-opphevingsalternativet, må du gå til profilsiden din > Innstillinger > Blokkert alternativ. I listen over blokkerte personer trykker du på x-ikonet ved siden av profilen til personen > Ja-knappen for å oppheve blokkeringen av personen. Det er der alternativet for oppheving av Snapchat er plassert.

Hvor lenge må du vente for å fjerne blokkeringen av noen på Snapchat?

Du trenger ikke vente i det hele tatt for å oppheve blokkeringen av noen på Snapchat. Hvis du har blokkert noen på Snapchat, kan du fjerne blokkeringen av denne personen når du vil. Det er ingen tidsvarighet for dette. Du kan blokkere og oppheve blokkeringen av en person så mange ganger du vil og når som helst. Dessuten er det ingen opphevings- og blokkeringsgrense som over en stund kan du oppheve blokkeringen av disse mange brukerne eller blokkere disse mange brukerne. Du kan legge til den ublokkerte personen som venn umiddelbart etter at du har opphevet blokkeringen, og det er ingen tidsvarighet for dette også! Nå vet du hvor lenge eller må du vente for å fjerne blokkeringen av noen på Snapchat.

  Slik øker du pennstørrelsen i Snapchat

Hvordan fjerne blokkering av noen på Snapchat?

For å vite hvordan du fjerner blokkering av folk på Snapchat, følg disse trinnene:

Merk: Du må allerede ha logget på Snapchat.

1. Åpne Snapchat-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Trykk på profilikonet øverst til venstre på skjermen.

3. Trykk på tannhjulikonet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

4. Sveip ned til bunnen og trykk på alternativet Blokkert.

5. Trykk på X-ikonet ved siden av ønsket profil som du vil oppheve blokkeringen.

6. Trykk på Ja-alternativet fra popup-vinduet for å oppheve blokkeringen av personen.

Slik fjerner du blokkering av folk på Snapchat.

Hvordan finner du noen på Snapchat etter at du har fjernet blokkeringen av dem?

For å finne noen på Snapchat etter at du har fjernet blokkeringen av dem, følg bare trinnene nedenfor:

1. Start Snapchat-appen på enheten din.

2. Trykk på profilikonet øverst til venstre på skjermen.

3. Trykk på alternativet Legg til venner.

4. Trykk på søkefeltet og skriv inn profilnavnet du har opphevet blokkeringen til.

5. Du vil se personens profil i resultatene. Trykk på Legg til-alternativet ved siden av profilen deres for å legge dem til som venn.

Slik kan du finne noen på Snapchat etter at du har fjernet blokkeringen.

Hvordan legge dem tilbake som venner?

For å vite hvordan du fjerner blokkeringen av noen på Snapchat og legger dem til som venn igjen, følg disse kommende trinnene:

1. Åpne Snapchat-appen og trykk på profilikonet fra øverste venstre hjørne av skjermen.

2. Trykk deretter på tannhjulikonet Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

3. Sveip ned til bunnen og trykk på alternativet Blokkert.

4. Trykk deretter på X-ikonet ved siden av ønsket profil som du vil oppheve blokkeringen.

5. Til slutt trykker du på alternativet Ja fra popup-vinduet for bekreftelse.

  Hvordan eksportere alle minner i Snapchat

6. Naviger tilbake til den Snapchat-profilen og trykk på Legg til-alternativet ved siden av profilen deres for å legge dem tilbake som venn.

Hvorfor kan jeg ikke finne og legge til noen som venn etter å ha opphevet blokkeringen?

Her er grunnene til at du ikke kan finne og legge til noen som venn etter å ha fjernet blokkeringen fra Snapchat:

  • Personen du leter etter har enten slettet kontoen sin eller har tatt en pause fra Snapchat, noe som resulterer i at personens profil ikke er synlig.
  • Det kan være en serverfeil som du ikke kan finne dem.
  • Personen kan ha blokkert deg på Snapchat.
  • Det kan skje at de har endret navn, brukernavn og avatar.

Hva betyr det når du ikke kan fjerne blokkeringen av noen?

Når du ikke kan oppheve blokkeringen av noen på Snapchat, betyr det:

  • De har blokkert deg tilbake, eller personen har slettet Snapchat-kontoen sin permanent.
  • Noen ganger kan dette være en serverfeil, nettverksproblem eller en Snapchat-appfeil eller -feil.

Hvis brukeren har slettet kontoen sin fra Snapchat, og hvis den personen var på blokkeringslisten din som du ønsket å oppheve blokkeringen, kan du ikke finne vedkommende på listen din. Fordi den slettede kontoens Snapchat-profil fjernes umiddelbart, kan du ikke se den. Det er hva det betyr når du ikke kan fjerne blokkeringen av noen på Snapchat.

***

Vi håper du lærte hvordan du opphever blokkeringen av noen på Snapchat og legger dem til igjen og hvordan du opphever blokkeringen av folk på Snapchat. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

x