Hvordan fjerne vokal fra enhver sang ved å bruke LALAL.AI?

Elsker du å synge?

Har du noen gang hatt ideen om hvordan du kan fjerne vokalen til en sang, slik at du kan rocke den med stemmen din?

Vel, det er mulig nå, takket være moderne teknologi, for eksempel programvare for fjerning av stemme.

Selv om det aldri er perfekt å fjerne vokal eller instrumental fra en sang på grunn av visse kompleksiteter, har vi nådd langt for å oppnå fremragende resultater ved å utnytte avanserte teknologier som AI, ML, nevrale nettverk, etc.

Når det er sagt, kan lydkvaliteten bli forvrengt ved fjerning av vokal på grunn av ulike lydkompleksiteter som stereobildeseparasjon, frekvensspektrum og komprimering. Men hvis du har programvare for fjerning av vokal av høy kvalitet, kan disse problemene minimeres, og du kan enkelt skille vokal fra en sang.

Så, enten du vil fjerne vokal eller instrumental fra en sang for å lage karaoke-sanger, sangsampling, lage remikser eller noe annet musikkentusiaster gjør, kan en anstendig vokalfjerningsprogramvare som LALAL.AI hjelpe deg.

Før vi går inn på detaljene i denne programvaren, la oss forstå et par ting:

Hva er behovet for å fjerne vokal eller instrumenter fra sanger?

Folk har forskjellige grunner til å fjerne vokal eller instrumenter fra en sang.

Det kan være lurt å delta i en sangkonkurranse, eller vennen din eller familiemedlemmer er de som deltar i den. For dette kan det hjelpe å fjerne stemmene fra en sang du tror du kan lage. Du kan få tak i råfilen med kun musikk, og så kan du synge av full hals.

Verktøy som LALAL.AI kan også hjelpe deg med å fjerne visse bakgrunnsstøy fra sangen, slik at den ikke overdøver stemmen din mens du synger.

På den annen side vil noen ha lyst på instrumentalene som en gitar som spiller i bakgrunnen, og de ønsker å inkludere lydene i et album eller en presentasjon. På dette tidspunktet kan de skille instrumentalene fra en sang ved å bruke det samme verktøyet.

Videre er det mange andre scenarier der du kanskje må fjerne vokal eller instrumenter, som:

 • Sangøvelse vil kreve at vokalen fjernes fra en sang
 • Sangsampling kan trenge å beholde vokallinjer eller fjerne trommer for å hjelpe deg med å lage sampler som fungerer som basen for å lage nye spor.
 • Når du lager remikser og sangcovere, må du manipulere sanger
 • Lage karaokesanger for å ha det gøy med venner på en fest
 • Musikkforskning trenger også isolerende vokal og instrumental som brukes i en sang
  Google Keep – Les tekst i bilder, listeinnstillinger, papirkurv for notater

Så hvis du vil gjøre noe av eller alt dette, trenger du programvare for fjerning av stemme. Det er fordi å gjøre det manuelt kan være kjedelig eller kan virke umulig på grunn av mange lydartefakter. I stedet for å gå gjennom alle disse problemene, kan du utnytte en AI-drevet stemmefjerningsløsning som LALAL.AI.

La oss snakke om denne programvaren og hvordan den kan hjelpe deg.

Hva er LALAL.AI?

LALAL.AI er en AI-drevet musikkkildeseparasjonsløsning som tillater enkel, rask og nøyaktig stammeutvinning. Ved å bruke dette neste generasjonsverktøyet kan du enkelt fjerne vokal-, trommer-, bassgitar-, instrumental- og pianospor uten problemer eller tap av kvalitet.

Det er et perfekt verktøy for musikere, sangere, DJ-er, kreative fagfolk, produsenter og musikkentusiaster for å hjelpe dem med å gjenskape spor ved å fjerne vokal eller instrumenter fra forskjellige sanger.

Du kan finne mange verktøy for å fjerne vokal fra en sang, men du kan kanskje ikke fjerne instrumentallyder. Eller du kan ende opp med å bli frustrert når instrumentlyden som spilles i bakgrunnen har faseproblemer eller høres for tynn ut.

Men hvis du har LALAL.AI, vil du ikke møte slike problemer. Det vil hjelpe deg å fjerne vokal, instrumenter og andre lyder med letthet. Og hvis du vil ha en instrumentell lyd å bruke som bakgrunn for en video, kan du gjøre det uten problemer.

Hva er funksjonene og fordelene?

Her er noen av funksjonene og fordelene med LALAL.AI for å gi deg en annen grunn til at det kan være nyttig for deg.

Avansert teknologi

LALAL.AI er et eksklusivt verktøy for stammedeling bygget ved hjelp av de nyeste og kraftige teknologiene som kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML). Som et resultat kan du få jevne vokale og instrumentale spor i ønsket lydformat.

LALAL.AI utnytter et nevralt nettverk og mater det med tusenvis av sanger i studiokvalitet over måneder for å trene det. Utviklerne har brukt 20 TB med treningsdata for presisjon av høy kvalitet. Og dens avanserte AI blir smartere hver dag ved å utføre flere operasjoner for å gi deg mer raffinerte resultater.

Videre kan ML-algoritmene gjenkjenne sanger raskere og nøyaktig skille tilbakespor og vokal fra lydfiler som filmer, videoer, sanger eller podcaster.

Lett å bruke

Selv om LALAL.AI kan se komplisert ut hvis du går inn på teknologispesifikasjoner, er brukervennligheten akkurat det motsatte. Dette verktøyet er enkelt å bruke for alle med grunnleggende datakunnskaper. Den har et brukervennlig grensesnitt med enkle trinn for å fjerne vokal eller instrumentlyder fra enhver sang.

I tillegg har de inkludert en dra-og-slipp-funksjon for å lette prosessen enda mer. Eller du kan også velge å velge en fil fra enheten din. Derfor er innspill så enkelt som det blir.

Å trekke ut vokal eller instrumentalspor er raskere i LALA.AI som trenger bare noen få enkle trinn. I tillegg er det ingen lydforvrengning eller faseforskjell i lydsporene som irriterer deg. Alt du får er spor av høy kvalitet som du kan bruke hvor som helst.

  Python Tuple vs List: Likheter og forskjeller, forklart

Støtter flere filformater

LALAL.AI støtter flere filformater, for eksempel MP3, OGG, FLAC, WAV, AVI, MKV, MP4, AAC og AIFF. Det beste er at den støtter både lyd- og videofiler. Du kan også laste ned sporet i en rask behandlingskø.

En annen viktig ting er at LALAL.AI trekker ut lydspor i samme filformat og kvalitet som inndatafilen. Det er viktig fordi mange andre video- eller lydredigeringskodeker ikke klarer å gjenkjenne forskjellige filtyper, noe som resulterer i funksjonsfeil.

Så, når du legger inn et filformat, bør du vurdere FLAC eller WAV, da de kommer med større sjanser for klar lyd i stedet for MP3.

Inkluderer lydverktøy

LALAL.AI lar deg inkludere ulike lydverktøy i den. Det kan hjelpe deg å legge til flere lydelementer til lydskapingen din. Dette er også en fantastisk funksjon som kan være svært nyttig for deg, spesielt hvis du er musiker.

API

De har en brukervennlig API som du kan integrere sømløst med flere verktøy eller prosesser. Som et resultat kan du forbedre prosjektenes skalerbarhet uten å legge til mer kompleksitet.

Hvordan fungerer LALAL.AI?

Å fjerne vokal helt er fortsatt ikke mulig da det innebærer et høyt nivå av teknisk kompleksitet. Selv om det ikke er noen ideell måte, kan LALAL.AI gi den best mulige løsningen for å fjerne vokal eller instrumentlyder fra en sang.

LALAL.AI er en nettbasert applikasjon; derfor trenger du ikke å laste den ned på enheten din. Her er trinn-for-trinn-prosessen for å fjerne vokal fra enhver sang som bruker LALAL AI:

Trinn 1: Besøk nettstedet.

Besøk den offisielle nettsiden til LALAL.AI fra nettleseren din.

Trinn 2: Velg et behandlingsnivå.

På den åpnede nettsiden finner du en seksjon som ber om «Velg fil.» Men før du velger en fil, velg et behandlingsnivå. Det er tre behandlingsnivåer du kan finne under knappen – «Velg fil.» Disse behandlingsnivåene er: milde, normale og aggressive.

 • Mild: Det betyr et minimumsbehandlingsnivå, noe som betyr at det vil være noe forvrengning mellom stilkene. Du kan få et spor som inneholder noen feil fra det originale sporet blandet med de separerte sporene.
 • Normal: Den har et middels behandlingsnivå. Når du åpner nettsiden, vil normal bli satt som standard, noe som passer for de fleste brukstilfeller. Du vil få et spor med de fleste feilene rettet, men med noen uskarphet og kunstige elementer.
 • Aggressiv: Den har det høyeste behandlingsnivået oppnådd fra algoritmen for å gi ekstra presis og ren utgang. Den filtrerer feil med mer følsomhet.

Velg en av de tre basert på dine behov.

Trinn 3: Velg en fil

Etter å ha valgt behandlingsnivå, velg inndatafilen. Her kan du velge en fil fra datamaskinen din eller dra og slippe en fil i området som er markert med et piltegn.

  Slik bruker du funksjonen for deling av Google Meet

Fra rullegardinmenyen velger du en trinnseparasjonstype (vokal og instrumental, trommer, piano eller bass). Velg den basert på hva slags utgang du vil at sangen skal lage.

Trinn 4: Vent til magien skal skje.

La LALAL.AI laste opp din valgte lyd- eller videofil og behandle den. Det kan ta et minutt basert på filstørrelsen din.

Når sangen din lastes opp, kan du se et alternativ for å avbryte behandlingen. Det er nyttig hvis du har ombestemt deg eller valgt feil fil. Men hvis du vil fortsette, så vent.

Trinn 5: Lagre den behandlede filen

Når sangen er lastet opp 100 %, vil den være tilgjengelig for nedlasting som den behandlede versjonen i samme inndatafilformat.

De har også gitt muligheten til å forhåndsvise sporet på begge måter – vokal og instrumental. Nå kan du endelig laste ned filen. Men hvis du finner forhåndsvisningen utilfredsstillende, er det et alternativ for å starte prosessen på nytt.

Prissetting

LALAL.AI tilbyr prisplaner for alle, fra enkeltpersoner til bedrifter. Til å begynne med kan du gå for en gratis pakke og deretter oppgradere den hvis du finner verktøyet nyttig og drar nytte av flere funksjoner og fordeler.

De tilbyr fire prisplaner:

 • Gratis: Det koster $0 for 10 minutter med spor, 50 MB opplastingsstørrelse/fil, og ingen rask behandlingskø. Den støtter kun lydinnganger i MP3-, WAV- og OGG-formater.
 • Pluss: Det koster $20 for 300 minutter med spor, 2 GB opplastingsstørrelse/fil og en rask behandlingskø. Den støtter både lyd- og videofiler i MP3, WAV, OGG, FLAC, MP4, AVI, AIFF, MKV og AAC. Den er egnet for musikkelskere, sangere, nybegynnere musikere, etc., for å lage mashups, coverlåter eller for læringsformål.
 • Lite: $10 for 90 minutter med spor, 2 GB opplastingsstørrelse/fil og rask behandlingskø. Den støtter både lyd- og videofiler i MP3, WAV, OGG, FLAC, MP4, AVI, AIFF, MKV og AAC. Den er egnet for profesjonelle behov som å trekke ut stemmer, backtracks, filmeffekter, lage karaokesanger, etc.
 • Enterprise: Du kan benytte deg av denne planen ved å kontakte LALAL.AI. Det passer for store bedrifter med flere behov.

Konklusjon

Teknologi har gjort ting enklere, og berører nesten alle aspekter av livene våre. Hvis du er en musiker, sanger, DJ, musikkprodusent eller musikkentusiast som ønsker å fjerne vokal eller instrumental fra en sang, er LALAL.AI et godt alternativ. Den har eksepsjonell teknologi, brukervennlighet og en haug med nyttige funksjoner som hjelper deg med å finpusse en sang for å støtte din musikalske reise.

x