tipsbilk.net

Hvordan forhåndsutfylle svar i Google Skjemaer

Hvis du sender ut Google-skjemaer som krever de samme svarene, kan du spare tid på svarene dine ved å forhåndsutfylle visse felt.

Noen ganger brukes et Google-skjema bare for å fange mening ved hjelp av en enkel undersøkelse. Andre ganger er et Google-skjema den foretrukne modusen for å spore arbeidsfremdrift og billettfullføring.

Enten du sporer fremgang eller trenger å fange opp andre repeterende oppgaver, kan du ha Google-skjemaet forhåndsutfylt før du sender det ut. Dette vil spare svarpersonene for tid og krefter, da de kan unngå å fylle ut hver oppføring i skjemaet hver gang det skal sendes inn.

  Hvordan kobler jeg min Droid Turbo 2 til datamaskinen

Slik forhåndsfyller du et Google-skjema med svar på spørsmål, før du sender det ut.

Slik setter du opp Google-skjemaet ditt med forhåndsutfylte svar

Hvis du har bestemt deg for å bruke Google Forms for bedriften din, kan det være en god idé å forhåndsutfylle Google-skjemaet før du sender det ut. Det er enkelt og kan gjøres med noen få klikk. Slik forhåndsutfyller du et Google-skjema, hvis du eier det – det vil si hvis du har opprettet det eller har redigeringstilgang.

  Java gRPC fra bunnen av
 • Åpne Google-skjema du har opprettet.
 • Klikk på menyen med tre prikker og velg Få forhåndsutfylt lenke.
 • Et nytt vindu/fane åpnes med en forhåndsvisning av skjemaet.
 • Velg svarene du vil ha forhåndsutfylt og klikk på Hent lenke-knappen nederst.
 • En kobling til det forhåndsutfylte Google-skjemaet ditt vil bli generert. Klikk på Kopier lenke.
 • Kopier denne koblingen til en tekst- eller wordfil, og bruk den til å sende inn svar til Google-skjemaet ditt for å spare tid når du samler inn informasjonen du trenger.
 • Hvis du ønsker mer kraft med spørreskjemaadministratoren din, er det flere flotte Google Forms-tillegg du kan se nærmere på.

    Hvordan overføre data til ny iPhone [6 Ways]

  Å fange data om gjentatte oppgaver er enklere med et forhåndsutfylt Google-skjema

  Å forhåndsutfylle et Google-skjema før du sender det ut er spesielt nyttig for å spore arbeidsordredata, der problemet ofte er det samme. Denne enkle metoden for å ha et Google-skjema forhåndsutfylt med vanlige, tilbakevendende svar kan spare deg eller arbeidsstyrken din for det kjedelige bryet med gjentatte valg.

  x