Slik legger du til Google Kalender på Mac

Lurer du på hvordan du legger til Google Kalender på Mac?

Google Workspace er det beste valget for millioner, med tanke på at det tilbyr Gmail, Google Disk og Google Kalender gratis med mindre du ønsker å betale og få flere funksjoner ut av dem.

Så praktisk som det er, hvis du eier en MacOS-enhet, ville du bli litt forvirret over å vite at det ikke er noen Google Kalender-applikasjon tilgjengelig for Mac.

Du kan ganske enkelt gå til nettleseren din og åpne den derfra, men la oss innse det, er det ingen som har tid til det. Dette kan være litt av en situasjon hvis du for eksempel eier en Android-mobil og en MacBook.

Å opprette en begivenhet på Google-kalenderen din med telefonen din vises ikke i Apple-kalenderen til Macbook-en din, og du kan bare gå glipp av det hvis du ikke sjekker telefonen regelmessig … eller vil det?

I dette innlegget avslører jeg hvordan du legger til Google Kalender på Mac for å sikre at du aldri går glipp av en påminnelse.

Finnes det en skrivebordsapp for Google Kalender?

Google Kalender ble designet som en nettleserbasert app. Mens den har en app for Android og iOS, er det ingen skrivebordsklient for Mac. Dette betyr at hvis du vil bruke det, må du gjøre det på din foretrukne nettleser. Du kan gjøre det ved å skrive Calendar.Google.com på nettleserens adresselinje. Den kan også nås via Gmail-kontoen din.

Mens noen mennesker har det bra med å bruke nettleseren for å dekke Google Kalender-behovene, siden de allerede må ha appen på telefonene sine, trenger noen mennesker (som meg, duh) den rett på skrivebordet. Det gjør det mye enklere å få orden på virksomheten min. Heldigvis er det en måte å bruke Google Kalender på Mac.

  Slik bruker du Google Lens på iPhone

Les også: Google Workspace Individual: Alt du trenger å vite

Fordeler med å bruke Google Kalender med Mac-kalenderen

Hvis du er noe som meg, har du kalendere satt opp på mange forskjellige steder, inkludert skriblet i notatbøker, skrevet på post-its og begravet i tilfeldige apper.

Nå, hvis du også sjonglerer mellom Google Kalender og den innebygde Kalender-appen på Mac-en din, vil du gjerne prøve denne «løsningen» for å bruke dem sammen på Mac-datamaskinen. Å koble disse to kalenderne kan være en absolutt game-changer.

La oss sjekke ut noen av de mange fordelene ved å synkronisere Google-kalenderen med Mac Calendar-appen.

#1. Gå aldri glipp av en viktig dato 📆

Det er lett å dobbeltbestille deg selv ved et uhell eller gå glipp av en viktig dato når du bruker flere kalendere. Årsaken er at den aktuelle hendelsen var på Google-kalenderen din og ikke Mac-en din, eller omvendt.

Heldigvis, når du kobler sammen disse to kalenderne, dukker hver hendelse du legger til den ene automatisk opp i den andre. Det er som å ha en backup-sanger, som sikrer at du aldri går glipp av et notat.

Dette betyr færre ulykker og mer kontroll over hendelsene og oppgavene dine.

#2. Bli varslet om hva som er viktig 🔔

Varsler kan være en velsignelse og en forbannelse. De fleste ganger er de nyttige, men noen ganger er de rett og slett irriterende, spesielt hvis de kommer fra spammere.

Når du synkroniserer Google-kalenderen med Mac-kalenderen, kan du tilpasse varslene dine for å få akkurat den rette mengden varsler.

Enten du foretrekker et forsiktig ping en time før et arrangement eller et fullskjermvarsel som minner deg om det store møtet i morgen, kan du tilpasse varselstilen din ved å koble til disse kalenderne. Du må bare sette den en gang, og den vil harmonisere på tvers av plattformene. Ganske søt!

  10 ressurser for å lære forsyningskjedeanalyse fra bunnen av

#3. Spice Up Your Events ✨

La oss innse det: vi elsker alle litt tilpasning og personalisering. Det er som å gi kalenderen litt av din egen personlighet.

Når du synkroniserer Google-kalenderen din med Mac-en, blir hendelsene dine speilet, og det samme gjør alle de vakre fargekodene og ikonene.

  • Har du en treningsøkt? Sett inn en kul manualemoji.
  • Middagsdate? Kanskje en liten tallerken med hjerte-øyne-emoji.
  • Har en avtale? Bruk en koffert-emoji.

Å visualisere dagen din med farger og emojier gjør at kalenderen din ser mindre «blah» og mer «ta-da» ut! Dessuten er det en utrolig måte å raskt se og forstå hvordan dagen din ser ut.

Nå som vi vet fordelene med å synkronisere begge disse kalenderne på Mac, la oss lære hvordan du gjør det.

Slik legger du til Google Kalender på Mac

Du kan ikke legge til Google Kalender-appen direkte på Mac-en din, men du kan integrere den i Apple-kalenderen og synkronisere alle oppføringene dine. Slik kan du gå frem:

Trinn 1: Sørg for at MacOS og Apple-kalenderen er oppdatert. For å oppdatere Mac-programvaren, gå til Apple-menyen > Systeminnstillinger > Generelt > Programvareoppdatering.

Trinn 2: Åpne Kalender-appen på Mac-en og gå til Kalender > Innstillinger.

Trinn 3: Åpne Kontoer-fanen og klikk på + (Legg til)-symbolet.

Trinn 4: Du vil se en haug med alternativer; velg Google blant dem og fortsett.

Trinn 5: Deretter logger du på med Gmail-kontoen din og følger ganske enkelt trinnene på skjermen.

Trinn 6: Alt klart! Nå kan du gå til Kontoer-fanen og bruke alternativet Oppdater kalendere for å velge hvor ofte du vil at både kalenderen, Google og Apple, skal synkroniseres.

Derfra skal alle hendelsene eller oppføringene du markerer i Google-kalenderen også vises på Apple-kalenderen. For eksempel, her opprettet jeg en hendelse på Google-kalenderen min angående et møte med sjefen min.

  Gjenopprett permanent slettede bilder ved hjelp av Recoverit Photo Recovery

Som du kan se, vises den samme hendelsen også på min Kalender-app på Mac.

Det er imidlertid visse begrensninger for metoden ovenfor. Siden du ikke akkurat har Google Kalender på Mac-en, er det bare integrasjon; du går glipp av visse funksjoner som romplanlegging, e-postvarsler og opprettelse av nye Google-kalendere, for å nevne noen.

Det er imidlertid ingenting du kan gjøre med det. Den gode nyheten er at det er noen tredjepartsapper som kan gi deg flere funksjoner og fordeler for å strømlinjeforme oppgavene dine.

Alternativer til Google Kalender

#1. BusyCal

Du kan prøve BusyCal leveres via Setapp. Den tilbyr nyttige funksjoner, for eksempel et rent og fleksibelt grensesnitt, legge til gjøremål, enkle redigeringer og tilpassede varsler.

Min favoritt er den innebygde reiseappens tid. Anta at du nettopp har gjort en avtale hos din nærmeste Starbucks med en potensiell kunde, men du må også vurdere reisetiden. Denne innebygde reiseappen integreres med Macens posisjons- og karttjeneste og lar deg vite hvor lang tid det vil ta å nå reisemålet ditt. Ryddig!

#2. Skifte

Jeg anbefaler også å sjekke ut Shift, en administrasjonsapplikasjon for stasjonære datamaskiner, som er flott for noen som liker å holde ting organisert. Det hjelper deg å eliminere klyngen som er opprettet ved å ha flere apper og nettlesere åpne samtidig.

Den integrerer alle verktøyene dine for daglig bruk i én enkelt app. Med Shift kan du få tilgang til appene dine for sosiale medier (som Facebook og Instagram), meldingsapper (for eksempel WhatsApp og Messenger), Google Workspace-apper og arbeidsområdeverktøy (Slack, en av mange), alt fra én enkelt programvare uten å miste tilgang til dine foretrukne Chrome-utvidelser.

Bruk av dette smarte verktøyet kan gjøre arbeidsflyten din jevnere og gi mer produktivitet.

Avsluttende tanker

Google Kalender er en nyttig del av Googles økosystem, som kan strømlinjeforme alle funksjonene våre og få orden på våre daglige gjøremål, møtelenker, viktige datoer og alt i mellom.

Hvis du eier en Mac og vil bruke Google Kalender, kan de ovennevnte trinnene hjelpe deg med det. Hvis du vil ha mer, vet du også om noen ekstra apper for å få orden på virksomheten din.

Deretter kan du sjekke ut de beste AI-kalenderene for enkel møteplanlegging.