Hvordan gjøre streaming av Netflix enklere ved å bruke tastatursnarveier

Netflix er en flott strømmetjeneste som har tonnevis med innhold, fra favorittprogrammene dine til originalt innhold. Strømmetjenesten lar deg bruke visse tastatursnarveier, i tilfelle du er begrenset på musebruken din.

Det er forskjellige taster du kan bruke til å navigere på Netflix samt for å kontrollere showet eller filmen. Her er snarveiene du kan bruke til å kontrollere hvilket innhold du prøver å nyte.

Mellomrom eller Enter—Spill av/pause
F—Fullskjerm
Esc—Avslutt fullskjerm
Venstre pil – Spole ti sekunder tilbake
Høyre pil – spol ti sekunder fremover
Pil opp—Volum opp
Pil ned—Volum ned
M—Stum

  Hvordan lage og bruke Microsoft Teams-tagger

Disse enkle snarveiene vil gjøre det raskere og enklere å pause, spille av eller spole tilbake showene dine når som helst. Du kan også kontrollere volumet på (eller dempe) showet ditt for å sikre at du aldri går glipp av et minutt av innholdet ditt.

Hvis du virkelig ikke kan bruke musen til å utforske Netflix-nettstedet, er det en måte å bekjempe det også. Du kan bruke «Tab» og «Enter»-tastene for å velge showet ditt og deretter bruke «Esc» for å gå tilbake til søkeområdet du var i.

Fra startskjermen, bruk «Tab» for å komme til profilen til den som ser på, og trykk deretter «Enter» for å velge profilen din.

  Hvor du skal plassere ruteren for de beste Wi-Fi-hastighetene

Nå som du har profilen din åpen, tabulator over til du ser «Søk»-ikonet uthevet. Trykk «Enter» for å begynne å skrive det du vil se, og trykk deretter på den igjen for å søke etter filmen eller programmet.

Når søkeresultatene dukker opp, bruker du «Tab»-knappen for å markere programmet du vil se. For å velge det programmet, trykk bare «Enter.»

Nå som du har valgt showet ditt, vil du bruke de samme knappene til å holde musepekeren over «Neste episode» og velge den. Showet ditt starter, så len deg tilbake og slapp av.

  Adblock vs Adblock Plus – Hvilken fungerer best?

Disse hurtigtastene er en fin og enkel måte å navigere på Netflix-nettstedet. Du kan søke og velge et hvilket som helst program uten å måtte bruke musen. Legg til snarveiene for å kontrollere showet ditt, og du vil være fornøyd med hvor enkelt det er å nyte hver film du kan tenke deg.