Send et vindu til et annet virtuelt skrivebord i Windows 10

Windows 10 introduserte virtuelle skrivebord. Microsoft er ganske langt bak med å introdusere denne funksjonen siden både OS X og Ubuntu har hatt den i evigheter. Vi vet ikke akkurat hvor tilberedt funksjonen er; enten det er ute i sin helhet i den nåværende utviklerbygget, eller om det kommer mer med den endelige utgivelsen. Når det er sagt, er den nye funksjonen veldig velkommen, og vi håper mange tredjepartsapper vil bli utviklet for å hjelpe oss med å få enda mer ut av disse skrivebordene. Som virtuelle skrivebord på andre populære operativsystemer, kan du flytte apper mellom disse skrivebordene i Windows 10. Prosessen er mye mer raffinert i Windows 10 og gjør det enklere å sende administrer flere vinduer.

  Kan du bruke AirDrop på en Windows-PC eller Android-telefon?

For å sende et vindu til et annet skrivebord, må du legge til mer enn ett skrivebord. Det er ikke nødvendig at noen apper allerede er til stede på skrivebordet. For å legge til et skrivebord, trykk Windows+Tab. og klikk på legg til skrivebord-knappen. På den samme skjermen vil du se åpne vinduer for appene som kjører for øyeblikket.

Du kan dra og slippe et vindu på skrivebordet. Alternativt kan du høyreklikke på et vindu og velge «Flytt til» og velge hvilket skrivebord du vil sende det til fra undermenyen. Skrivebordene er navngitt som Desktop 2, Desktop 3, og så videre. Du forblir på samme skjerm, men vinduet flyttes til skrivebordet du valgte. Hvis du har andre vinduer å administrere, kan du fortsette å gjøre det. Hvis du har lagt til mange virtuelle skrivebord, vil det være lettere å flytte apper til dem fra denne kontekstmenyen.

  Hvordan fikse "No Boot Device Found" på Windows 10 (fullstendig veiledning)

Jeg er ganske overrasket over at dette alternativet ikke er tilgjengelig direkte på skrivebordet, noe som ville gjøre det enda enklere å administrere appvinduer. Du kan åpne en app på ett skrivebord, men vil sende det til et annet. og å kunne sende den til et annet skrivebord uten å forlate gjeldende skjerm ville være raskere. OS X lar deg ganske enkelt dra en app til et annet skrivebord, selv om det er tidkrevende å sykle til det høyre. Den fremhever ytterligere hvorfor denne metoden er bedre og at den bør fungere på skrivebordet.

  Slik ser du hvilke apper som bruker mikrofonen din på Windows 10