tipsbilk.net

Hvordan holder det opp?

Dette er en oversikt på høyt nivå over Nexcess WordPress Hosting, som dekker funksjonene og den generelle avtalen for å hjelpe deg med å ringe riktig.

WordPress er go-to content management system (CMS) for de fleste. Det er enkelt, har utallige plugins for å gjøre alt, og et levende fellesskap for å foreslå løsninger på de vanligste problemene.

Men alt fungerer fint til de ikke gjør det, og akkurat i disse øyeblikkene virker det skummelt å komme ut av skyttergraver du aldri trodde fantes.

Derfor anbefaler jeg alltid administrert WordPress-hosting til folk som ikke er teknisk kunnskapsrike nok eller er for opptatt til å fokusere andre steder.

Nødvendig WordPress-hosting

Nexcess kommer fra Liquid web, en veteran i hostingbransjen. Dette tilbyr fullt administrerte WordPress-planer med førsteklasses støtte.

Noen av funksjonene inkluderer:

 • Automatiske WordPress kjerneoppdateringer
 • Daglige sikkerhetskopier
 • 1-klikk iscenesettelse
 • Gratis SSL
 • Optimalisert PHP
 • Nødvendig CDN
 • TinyPNG-integrasjon
 • Object Cache Pro
 • 24/7/365 støtte
 • 99,998 % oppetidsgaranti
 • Plugin ytelsesmonitor
 • iThemes Security Pro
 • iThemes Sync
 • Qubely Pro
 • WPMerge

Bare så du vet, er de fire siste på listen premium plugins som er inkludert gratis med hvert Nexcess-abonnement.

I tillegg kan man kreve gratis migrasjon og også velge 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du føler noe annet.

Hvordan komme i gang med Nexcess?

Dette avhenger av om du allerede har et WordPress-prosjekt eller starter på nytt.

I det første tilfellet er alt du trenger å gjøre å kjøpe abonnementet og kontakte Nexcess-støtte for å overføre nettstedet til deres servere.

Deretter legger du til det registrerte domenenavnet i Nexcess-portalen.

Deretter må du peke domenet ditt til Nexcess-navneserverne. Man kan spørre migrasjonsteamet om navneserverne og prosessen etterpå.

Dette avhenger imidlertid av domeneregistratoren din og inkluderer ikke noe mer enn å lime inn noen få linjer i DNS-postene.

  Bevegelsesbasert notatapp med tekst, bilde, talememo og påminnelse

I tillegg bør du ta hjelp fra registrarstøtten eller sjekke ut dokumentasjonen deres.

For nybegynnere kan man starte med å legge til et domene i Nexcess-dashbordet og følge prosessen som er angitt ovenfor.

Fordeler og ulemper: Nexcess WP Hosting

Noen få funksjoner gjør Nexcess bedre enn å velge billigere alternativer. I tillegg vil vi sjekke om noe mangler eller en deal breaker som kan vekke andre tanker.

Plugin Performance Monitor

Personlig føler jeg at den største fordelen med å ha WordPress-prosjektet ditt hos Nexcess er Plugin Performance Monitor.

WordPress-kjernen, bare-bones-installasjonen, er ganske sikker og lynrask alene. Men ting begynner å avta etter hvert som vi legger til innhold.

Disse justeringene kan inkludere bruk av tunge temaer, plugins osv. Plugin-ytelsesmonitoren løser disse problemene ved å presentere et klart bilde av virkningen av disse modifikasjonene.

Dette hjelper oss med å identifisere synderen slik at vi kan finne løsninger eller alternativer som passer våre behov best.

Visuell sammenligning

Visual Compare viser forskjellen mellom iscenesettelsen og den levende side ved side.

Dette vil få pluginene til å oppdateres automatisk i bakgrunnen hvis det ikke endrer utseendet dramatisk eller vente på godkjenning før du oppdaterer live-nettstedet.

Disse endringene gjøres på iscenesettelsessiden for gjennomgang og sparer deg for massevis av arbeid hver gang en plugin oppdateres.

iThemes Security Pro

En annen utmerket funksjon som følger med er iThemes Security Pro. Denne premium-pluginen baner vei for robust sikkerhet uavhengig av nettstedets størrelse.

Det gir mulighet for rollebasert kontroll for WordPress-teamet ditt, forhindrer brute force-angrep, øker påloggingssikkerheten og gjør mye mer du kan sjekke ut i vår iThemes Security Pro-gjennomgang.

Vennlig støtte

Det som trenger en spesiell omtale er deres raske støtte.

Jeg pinget salgsavdelingen deres to ganger for en forhåndssalgsprat mens jeg skrev denne anmeldelse av spesifikasjonsarket, og støttepersonen (Mr. Nolan) var rask til å svare.

I tillegg var dette ikke en av samtalene der lederne hørtes for salgssomme ut, og prøvde å avslutte avtalen med alle midler.

Samlet sett var svarene detaljerte, presise og oppførselen grei.

  Den beste måten å takle LastPass-sikkerhetsutfordringen på

Autoskalering og mer…

Autoskalering kan være en livredder ved å presentere et brukervennlig nettsted under kortvarige trafikkøkninger.

Hvert Nexcess-abonnement får 24 timer i måneden med gratis automatisk skalering. Deretter fakturerer denne tjenesten $0,10/minutt for hvert 30. minutt med et minimumsgebyr på $3 hvis den holdes aktiv.

Noen flere godbiter inkluderer:

 • iThemes Sync: Nyttig for å administrere flere WordPress-nettsteder.
 • Qubely Pro: Et premium-bibliotek med Gutenberg-blokker.
 • WP Merge: Databasesammenslåing uten å overskrive.
 • Nexcess CDN: Raskere levering til et globalt publikum.

Alle disse funksjonene (og flere) gjør at Nexcess skiller seg ut fra den gjennomsnittlige WordPress-verten. Ta hensyn til den alltid tilstedeværende støtten, og du har en vinnende kombinasjon av enkelhet og ytelse.

Kommer til noen «ulemper»…

Begrenset båndbredde

Denne vil fange oppmerksomheten til mange; som noen få av oss er vane med å se ubegrenset båndbredde.

Men praktisk talt er det ikke noe som heter ubegrenset i webhotell. Alt er begrenset med en klausul om rettferdig bruk. Og de oppførte båndbreddegrensene i Nexcess WordPress-planer er mer enn tilstrekkelig.

For kontekst utsteder WP Engine, en annen premium WordPress-vert, en båndbredde på 50 GB på startplanen sin ($ 20 per måned) og går opp til 500 GB for et abonnement på $ 193 per måned.

Tvert imot får du 2TB (~2048 GB) båndbredde med Nexcess sin introduksjonspakke til WordPress.

Enkelt sagt, begrenset båndbredde vil ikke være et problem.

Ingen langsiktige planer

Mens noen webverter (som A2-hosting) også har biennale og treårige abonnementer som tilbyr lukrative rabatter, stopper Nexcess på årlige nivåer.

Følgelig synker ikke prisen utover et visst punkt, og det ser dårlig ut (for første betaling) sammenlignet med noen av konkurrentene.

Bortsett fra disse mindre ulempene, anser jeg personlig Nexcess som en godt avrundet vert som skal vise seg å fungere gjennom hele abonnementets levetid.

Prissetting

Dette kan være forvirrende ved første blikk, spesielt med et midlertidig tilbud.

Så la oss sjekke det for introduksjonspakken, Spark.

Introduksjonsplanen er priset til $13,3 i måneden for de tre første betalingene. Etterpå er det $19 hver måned.

De årlige nivåene er mer rabatterte, og fakturerer $190 på en gang, som vil utgjøre $15,83 i måneden. Dette vil spare deg for to måneder på årlige betalinger uten tilbud (som på bildene) på månedlige nivåer.

  Slik bruker du en personlig møte-ID fra Zoom

Likevel vil de årlige betalingene spare deg for noen få dollar (om ikke hele to måneder) uansett.

Nødvendige alternativer

Nexcess er god til det den gjør; men du har noen flere alternativer å se etter.

#1. Kinsta

Kinsta har fullstendig administrert WordPress-hosting drevet av Google-skyen og dens ekspertstøtte. Grunnplanen er nesten dobbelt så dyr som Nexcess, men Kinsta har mange fans.

På grunn av de positive anmeldelsene over hele nettet, anbefaler jeg å prøve Kinsta WordPress-hosting hvis budsjettet ikke er et problem.

Likevel bør man merke seg at Kinsta-abonnementene er begrenset av antall unike besøk på nettstedet ditt, i motsetning til Nexcess.

#2. Trykkbar

Pressable tilbyr også skybasert WordPress-hosting med en besøksgrense på hver plan.

Dette er også en fullstendig administrert tjeneste for å hjelpe deg med å fokusere på arbeidet ditt med all hosting-hodepinen ivaretatt.

Interessant nok ble Pressable kjøpt opp av Automattic, hodene bak WordPress, WooCommerce, Jetpack, etc. Så dette er en WordPress-hosting av teamet WordPress, noe som gjør det til et attraktivt forslag.

Og fortalte jeg deg om Pressables 100 % oppetidsgaranti?

#3. A2 Hosting

Jeg er ikke i tvil om A2s Hosting-ytelse, da vi har testet WordPress på A2 delt hosting. De interne optimaliseringene var utmerket og leverte enestående ytelse.

Med Managed WordPress kan du forvente enda mer godhet og dens dedikerte støtte.

I tillegg tilbyr A2 Hosting proporsjonal refusjon for ubrukt tjeneste etter den første 30-dagers full refusjonen.

Totalt sett vil dette være min personlige anbefaling hvis Nexcess ikke er din kopp te.

Oppsummering

Nexcess-administrert WordPress-hosting er flott for prisen. De oppførte funksjonene virker utmerket, og du kan prøve uten risiko med dens 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Dessuten har alle de oppførte alternativene også retningslinjer for tilbakebetaling, og det er en vanlig praksis med de fleste webverter.

Til slutt vil jeg ikke forlate denne diskusjonen uten å nevne enda et alternativ for å være vert for WordPress–Cloudways.

x