LinuxWindows

Hvordan installere PyTorch på Windows og Linux

I denne guiden skal jeg gå gjennom installasjonen av PyTorch på Windows og Linux, ved å bruke Anaconda til å administrere installasjonen av pakkene.

Installasjonen vil gjøres ved å bruke conda-kommandolinjeverktøyet innebygd i Anaconda.

PyTorch er et maskinlæringsbibliotek skrevet i Python og er basert på Torch-rammeverket. Den ble utviklet av Facebook og kan sammenlignes med Tensorflow av Google. Det er nyttig innen datasyn og naturlig språkbehandling og har blitt brukt av selskaper som Tesla for å utvikle autopilotprogramvare.

PyTorch er gratis og åpen kildekode, lisensiert under den modifiserte BSD, og ​​er under Linux Foundation.

Forutsetninger

For å følge denne opplæringen må du ha Anaconda installert på maskinen du jobber med.

Hvis du ikke allerede har det installert, vil denne veiledningen om hvordan du installerer Anaconda lede deg gjennom hele prosessen. Etter å ha fulgt denne veiledningen, kan du fortsette å installere PyTorch.

Installerer PyTorch på Linux

Som en god praksis kan du begynne med å oppdatere programvarepakker i Linux-distribusjonen. I mitt tilfelle bruker jeg Ubuntu og er egnet til å administrere pakkene mine, så jeg vil bruke følgende kommando for å oppdatere:

$ sudo apt update && apt upgrade 

Når du er ferdig med å oppdatere pakkene, gå til den offisielle installasjonssiden for PyTorch-nettstedet. Rull ned på siden til du finner installasjonsveiviseren som ser ut som den nedenfor:

  Slik oppdaterer du DirectX i Windows 10

Ved å bruke denne veiviseren vil du kunne klikke på de forskjellige alternativene for å gi systeminformasjon og preferanser, og i sin tur vil du få en kommando du kan bruke i terminalen din for å installere PyTorch.

Etter å ha oppgitt systeminformasjonen min, ser det slik ut:

Jeg valgte den stabile Linux-versjonen, og jeg vil bruke Conda til å administrere pakkene mine. Jeg valgte også å bruke PyTorch med Python fremfor C++/Java. Og jeg skal kjøre PyTorch på en CPU i motsetning til en GPU.

Nederst i tabellen er kommandoen jeg kan bruke til å installere PyTorch, men før jeg kjører denne kommandoen, vil jeg lage et virtuelt Anaconda-miljø kalt pytorch.

Virtuelle miljøer lar deg lage prosjekter og holde deres avhengigheter isolert fra avhengighetene til andre prosjekter, og forhindrer dermed avhengighetskonflikter. En av fordelene med Anaconda er at det hjelper deg å lage og administrere virtuelle miljøer enkelt.

For å lage et virtuelt miljø der Python-versjonen er 3.7, skriver jeg inn følgende kommando:

conda create -n pytorch python=3.7

Etter at miljøet er opprettet, vil jeg aktivere det ved å bruke følgende kommando:

conda activate pytorch

Når miljøet er aktivt, vil jeg kjøre kommandoen generert tidligere på PyTorch-nettstedet for å installere PyTorch.

conda install pytorch torchvision torchaudio cpuonly -c pytorch

Følg instruksjonene for å installere PyTorch. Når det er gjort, starter jeg terminaløkten på nytt for å tre i kraft.

  Slik viser du datamaskinens enheter fra Linux-terminalen

Nå for å verifisere at PyTorch ble riktig installert, skal vi prøve å importere den i det interaktive Python-skallet. Sørg for at du er i det virtuelle Pytorch-miljøet ved å bruke kommandoen:

conda activate pytorch

Når du er i det virtuelle Pytorch-miljøet, åpner du det interaktive python-skallet ved å skrive kommandoen:

python

Når skalløkten starter, skriv følgende kodelinje og trykk ENTER

import torch

Hvis Python kjører uten feil, var installasjonen vellykket. Men hvis du fikk en modul ikke funnet-feil, betyr det at noe gikk galt under installasjonen. Du kan prøve å installere den på nytt.

Installere PyTorch på Windows

For å begynne, på din Windows-maskin, søk etter Anaconda Prompt-programmet og åpne det. Det er her vi skal kjøre kommandoene.

Når programmet er åpent, skal vi lage et virtuelt miljø for PyTorch-installasjonen vår ved å bruke kommandoen.

conda create -n pytorch python=3.7

Etter å ha opprettet det virtuelle miljøet, kan vi aktivere det ved å kjøre følgende kommando:

conda activate pytorch

Når det virtuelle miljøet er aktivt, kan vi fortsette å installere PyTorch. Vi begynner med å gå til installasjonssiden for PyTorch-nettstedet. Deretter kan vi bla ned til delen av siden hvor denne installasjonsveiviseren er plassert:

  Slik bruker du curl for å laste ned filer fra Linux-kommandolinjen

Her velger vi systeminformasjonen vår, og veiviseren vil gi oss en kommando for å installere PyTorch. Jeg skal velge den stabile utgivelsen for Windows, administrert av Conda, brukt gjennom programmeringsspråket python, og kjører på en CPU. Som et resultat kommer bordet mitt til å se slik ut.

Deretter kopierer du kommandoen, limer den inn i Anaconda-ledeteksten og trykker ENTER.

Etter at installasjonen er fullført, kan vi bekrefte om den var vellykket ved å åpne det interaktive Python-skallet og prøve å importere PyTorch.

Så inne i Anaconda-ledeteksten, start en interaktiv Python-økt.

python

Etter at økten starter, importerer du PyTorch ved å bruke følgende kodelinje:

import torch

Hvis denne handlingen fullføres uten feil, var installasjonen vellykket.

Siste ord

I denne guiden installerte vi PyTorch på både Windows og Linux ved å bruke conda. Det er mulig å installere det via PIP som en vanlig PIP-pakke. I begge tilfeller valgte jeg CPU-installasjonen. Du kan imidlertid fortsatt bruke CUDA, som er et systemverktøysett utviklet av Nvidia som setter fart på treningen ved å parallellisere operasjoner på tvers av GPUer.

x