6 måter å tjene gratis Walmart-gavekort på

Walmart er en av de mest besøkte nærbutikklinjene i USA og verden. Millioner av kunder handler hver dag fra hyllene til Walmart. Butikken er også tilgjengelig på nett og kunder kan legge inn bestillingene sine hjemmefra. Shoppere kan tjene gratis Walmart-gavekort som de kan bruke på kjøpene sine. Disse gavekortene kan gi kundene rabatter på varer. En kunde kan tjene et gratis Walmart-gavekort på $10 for å få $10 rabatt på kvalifiserte varer. I noen tilfeller kan verdien av et gavekort være mye høyere, slik at en kunde kan tjene et gratis $200 Walmart-gavekort som kan gi dem en rabatt verdt $200. I denne guiden har vi detaljerte måter å tjene Walmart-gavekort på og utnytte dem best for å få de beste tilbudene.

Hvordan tjene gratis Walmart-gavekort

I denne artikkelen har vi vist de effektive måtene å tjene gratis Walmart-gavekort i detalj.

Hva er Walmart-gavekort?

Walmart-gavekort er unike gavekort som gir spesialtilbud til kjøpere. Et gavekort kan benytte seg av et spesialtilbud eller en rabatt på en bestemt vare. Millioner av shoppere bruker gavekort for å få store rabatter på hverdagshandelen. Walmart-gavekort kan brukes i Walmart-butikker, for online og offline kjøp. Det finnes ulike måter å få Walmart-gavekort på. Folk leter alltid etter nye måter og metoder for å få de beste Walmart-gavekortene.

Mange metoder kan brukes for å tjene gratis Walmart-gavekort. Imidlertid kan mange metoder ikke være riktige, og noen kan lure deg på nettet. Vær derfor alltid forsiktig når du prøver å få et gratis Walmart-gavekort. I de følgende delene har vi kommet opp med alle arbeidsmetodene for å få gratis Walmart-gavekort.

  Slik sletter du apper på iPhone

Metode 1: Delta i online undersøkelser

En av de enkleste måtene å få gratis Walmart-gavekort, for eksempel et gratis Walmart-gavekort på $10, er å delta i nettbaserte undersøkelser. Det er hundrevis av nettbaserte plattformer som tilbyr undersøkelser som kan nås av alle. Når en bruker fullfører en bestemt undersøkelse, blir de belønnet med forskjellige gaver og tilbud, for eksempel et gratis Walmart-gavekort på $200. Imidlertid hevder mange falske nettsteder og plattformer å belønne gavekort og andre spennende gjenstander i bytte for å delta i undersøkelser. Vær derfor alltid forsiktig med slike uredelige nettsteder mens du undersøker måter å tjene Walmart-gavekort på. Det er mange pålitelige og pålitelige nettsteder du kan bruke for å tjene disse gavekortene.

Metode 2: Tjen poeng mens du handler

Når du kjøper fra noen av de utvalgte butikkene, kan du motta shoppingpoeng og deretter tjene gratis Walmart-gavekort. Disse punktene kan hjelpe deg med å spare penger på utgiftene dine, samt gjøre deg kvalifisert for et Walmart-gavekort. Mange nettbutikker samarbeider også med Walmart og kan skaffe deg shoppingpoeng for hver gang du handler der. Dette er en av de beste metodene for å tjene gavekort samtidig som du sparer penger på kjøpene dine. Du kan sjekke ut ulike nettbutikker som har samarbeidet med Walmart og tilbyr shoppingpoeng på kjøpet ditt.

Metode 3: Bytt ubrukte dingser mot gavekort

Gadget til gavekort er et program lansert av Walmart Company. Dette programmet lar brukere bytte ut sine gamle mobiltelefoner, nettbrett, spillkonsoller, videospill og andre elektroniske enheter for Walmart-gavekort. Dette er en av de beste måtene å bli kvitt elektronisk søppel hjemme og tjene gavekort som et gratis $10 Walmart-gavekort. Du kan bytte nesten hvilken som helst elektronisk enhet som du ikke trenger mer for å få spennende gavekort, for eksempel et gratis Walmart-gavekort på $200. Prosessen for utvekslingen er veldig enkel, du kan bytte varer enten offline ved å flytte dem fysisk til en Walmart-butikk eller angi detaljene for de utskiftbare varene online. Du trenger bare å svare på noen få spørsmål om enheten du vil bytte til gavekort. Når varen er mottatt og akseptert av Walmart, får du gavekortet ditt. Dette er en av de mest effektive måtene å tjene Walmart-gavekort på.

  Utvikle applikasjoner uten koding med Bubble

Metode 4: Selg Amazon-gavekort

En annen metode for å tjene gratis Walmart-gavekort er ved først å få et Amazon gavekort. Akkurat som Walmart, driver Amazon også et utvekslingsprogram. Du kan sjekke verdien av en vare på begge nettstedene og deretter bytte. Hvis du får et bedre tilbud på Amazon, bytt varene dine mot et Amazon-gavekort. Da kan du selge disse gavekortene på vei opp for å kjøpe rabatterte Walmart-gavekort. Tusenvis av brukere bruker dette trikset for å få gode tilbud på Walmart.

Metode 5: Få Walmart-gavekort for skanning av strekkoder

Det er noen få apper og plattformer som gir gavekort ved å skanne strekkoder for utvalgte varer. Disse tilbudene er kun tilgjengelige for kvalifiserte varer, og du må sørge for at du har valgt riktig produkt. Du kan finne apper på nettet som gir deg gavekort for å kjøpe deres eller deres støttede produkter.

  Hvordan oppgradere til Ubuntu 21.04

Metode 6: Kjøp Walmart-gavekort med rabatt

Hvis du ikke får tak i de gratis Walmart-gavekortene, for eksempel et gratis Walmart-gavekort på $10, kan du prøve å kjøpe Walmart-gavekortene, for eksempel et gratis Walmart-gavekort på $200 til en rabattert pris. Flere nettsteder kjøper uønskede gavekort fra forskjellige personer og selger dem deretter til andre til rabatterte priser. Du kan sjekke ut mange slike nettsteder på nettet og utnytte dem best for å tjene gratis Walmart gavekort.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvor kan jeg bruke et Walmart-gavekort?

Ans. Et Walmart-gavekort kan brukes til å få rabatter på ulike shoppingvarer fra Walmart. Disse gavekortene kan kun brukes i Walmart-butikker.

Q2. Får jeg gratis ting fra Walmart med et gavekort?

Ans. Nei, et gavekort gir deg kun en fast rabatt. Når du søker om et gavekort er du berettiget til å få en rabatt verdt gavekortet.

Q3. Kan jeg få et Walmart-gavekort med rabatt?

Ans. Ja, mange nettsteder tilbyr gavekort til Walmart til sterkt rabatterte priser. Vær imidlertid forsiktig med uredelige nettsteder.

***

Vi håper denne veiledningen var nyttig og at du kunne tjene gratis Walmart-gavekort. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Hvis du har noen forslag eller spørsmål til oss, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet.

x