Hvordan konvertere PDF til Word-dokument (FULL GUIDE)

Microsoft Word er et av de mest populære tekstbehandlingsverktøyene som er tilgjengelig for både Windows 10 og macOS. Det er dessverre ikke gratis. Det gikk fra å være et engangskjøp til en abonnementsbasert app, noe som betyr at ikke alle har det. DOCX-formatet er ikke universelt. Du vil finne at det er mange apper som kan åpne en DOCX-fil, men å redigere dette formatet eller konvertere til det fra et annet er ikke alltid lett.

Konverterer ikke PDF til Word på riktig måte?

Microsoft Word kan konvertere filer til PDF, og det kan på samme måte konvertere en PDF-fil til DOCX-formatet. Microsoft Word garanterer ikke at det vil være i stand til å konvertere en PDF-fil til et Word-dokument. Dette er fordi ikke alle PDF-filer stammer fra Word-filer.

  Min erfaring nedgradering fra flaggskiptelefoner til Nokia X

Hvis du prøver å konvertere en PDF-fil til Word, men appen mislykkes, kan du prøve reparasjonene nedenfor.

Hvordan konvertere PDF til Word-dokument

1. Bruk Adobes online-konvertering

Adobes Acrobat-leser har ikke en filkonverteringsfunksjon, men Adobe har et offisielt online konverteringsverktøy som kan konvertere en PDF til en Word-fil. Hvis Microsoft Word ikke er i stand til å konvertere en PDF-fil til en DOCX-fil, bør du prøve det elektroniske verktøyet.

Besøk Konverter PDF til Word verktøy.
Last opp filen til verktøyet.
Når den er konvertert, klikker du på Last ned-knappen for å lagre.

2. Bruk en tredjepartsapp

Noen apper gjør det bedre å konvertere en PDF til et Word-dokument enn andre. Hvis filen som Adobes verktøy konverterte, ikke beholder formatet til den originale PDF-filen, prøv et tredjepartsverktøy.

  Hva skjer egentlig når du slår på datamaskinen?

Selv om det ikke er mangel på verktøy som kan konvertere PDF til Word, bør du prøve Nitro-verktøyet. Nitro har utviklet en av de beste stasjonære PDF-viserne, og den har et online konverteringsverktøy som fungerer veldig bra.

Besøk Nitro online PDF til Word konverteringsverktøy.
Last opp filen til verktøyet.
Skriv inn en e-post for å motta den konverterte filen.
Klikk Konverter nå.
Filen konverteres i løpet av sekunder, og den vil bli sendt til deg på e-post.

Konklusjon

Det er ikke lett å konvertere et dokumentformat fra ett til et annet. Formateringen som brukes, beholdes kanskje ikke alltid. Problemene med formatering kommer med layout (tabeller, bilder, former) og med tekststiler (overskrifter, avsnittsstiler, innrykk). PDF-filer er ment for å publisere dokumenter på nettet, og de kan ikke beholde formateringsinformasjon som DOCX-formatet gjør, og derfor vil det alltid være unntak fra en konvertert fil. Når det er sagt, er konvertering normalt alltid mulig. Hvis en app ikke kan gjøre det, vil det alltid være andre som kan.

  Hvordan oppgradere til Pop_OS 21.04