Hvordan lage en NFT på Cardano (ADA)

Å lage en NFT-samling er ikke lenger et forbehold for blockchain-teknologier. I dag, takket være mange brukervennlige plattformer, kan hvem som helst lage en NFT-samling, føre den opp på markedsplasser og tjene penger på salg og royalties.

Cardano NFT-er er de perfekte NFT-ene for nybegynnere. Den bruker en billigere, raskere og mer effektiv blokkjede enn Ethereum, den mest populære NFT-pregeblokkjeden. Så, uten forsinkelse, la oss lage en Cardano NFT.

Forbereder på å prege Cardano NFT

For å lage en Cardano NFT, trenger du en Cardano-lommebok finansiert med litt ADA. Du kan bruke hvilken som helst av de beste Cardano-lommebøkene på markedet, men i dette tilfellet vil vi bruke Typhon, en lett lommebok, for illustrasjonsformål.

 • Besøk Typhon Wallet-nedlastingsside og last ned utvidelsen for din foretrukne nettleser.
 • Installer utvidelsen og lag en ny lommebok.
 • Send minst 5 ADA til den oppgitte mottaksadressen.
 • Nedenfor er vår Typhon-lommebok finansiert med 5 ADA.

  På dette tidspunktet er du klar til å prege Cardano NFT-er, og du kan bruke hvilken som helst av NFT-pregeplattformene vi går gjennom.

  Hvordan lage Cardano NFTS på NMKR Studio

  NMKR Studio, tidligere NFT-Maker, er en populær Cardano NFT-pregeplattform. Det tilbyr et flott grensesnitt for preging av NFT-er.

 • Besøk NMKR Studio, opprett en konto og logg på. Du kan først bekrefte kontoen din hvis du vil tjene på å selge NFT-samlingen din. Det trenger du imidlertid ikke hvis du mynter for moro skyld.
 • Mens du er på dashbordet, klikker du på Lommebøker-fanen under innstillinger, og velger deretter Angi ny lommebokadresse.
 • Kopier Typhon-mottaksadressen din og lim den inn som lommebokadressen din på NMKR Studio. Send inn din nye lommebok.
 • Klikk på fanen NFT Minting og velg Opprett nytt prosjekt. Fyll ut informasjonsskjemaet, inkludert prosjektnavn, URL, beskrivelse, tokennavnprefiks og Twitter-håndtak. De fleste av disse detaljene er valgfrie. Last også opp prosjektbildet ditt, som vil bli brukt som banner for prosjektet ditt. Klikk på Neste.
 • På Policyskjema-siden kan du endre datoen for policylåsing til en du foretrekker. Hvis du preger flere NFT-er til samlingen din, velg en dato for policylåsing som lar deg fullføre upsrc=»https://wilku.top/wp-content/uploads/2023/07/1690779248_955_How-to-Mint-an -NFT-on-Cardano-ADA.jpg»/> En policy er en unik identifikator som definerer samlingens opprinnelige eier. Det forsikrer også kjøperne om at du ikke vil endre noe etter at den har blitt låst. Når policy-skriptet låses, kan du ikke sende inn nye NFT-er, brenne tokens eller gjøre endringer i samlingen. Klikk på Neste.
 • Sjekk metadataene dine. Ingen endringer er nødvendig på metadatasiden. Klikk på Neste.
 • På sammendragssiden bekrefter du at detaljene dine er i orden og klikker på Lagre prosjekt.
 • For å prege ditt første royalty-token, trenger du myntekreditter. Gå til profilikonet øverst til høyre og velg Kjøp myntegods. Angi mengden mynte du trenger avhengig av hvor mange NFT-er du skal lage, og klikk på Kjøp myntekuponger.
 • NMKR vil automatisk oppdage Typhon Wallet hvis den er aktivert i nettleseren din. For å fortsette, klikk Signer for å bekrefte betaling. Hvis du bruker en annen Cardano-lommebok, send den foreskrevne mengden ADA til den oppgitte adressen. Når betalingen er fullført, vent noen minutter til transaksjonen registreres på blokkjeden. NMKR-lommeboken din bør lese den nye mengden mynte du har kjøpt.
 • Gå tilbake til NFT Project Dashboard og klikk på Manage Tokens under Actions-kolonnen.
 • Klikk på Last opp og fest ny NFT.
 • Fyll ut beskrivelsesskjemaet og klikk deretter på Neste. Last opp NFT-bildet på Filer-siden. Filen blir automatisk lagt til IPFS-nettverket og tildelt en adresse. Klikk på Neste, deretter på Lagre NFT. Din NFT vil bli lagt til samlingen. Det vil imidlertid bli satt som en gratis NFT. Hvis du ønsker å gjøre din NFT tilgjengelig for kjøp, fortsett med neste trinn.
 • Klikk på NFT Minting for å åpne prosjektdashbordet. Klikk på Administrer prosjekt fra Handlinger-kolonnen og velg Angi NFT-priser.
 • Klikk på Opprett ny pris, og fyll ut prisskjemaet, dvs. antall NFT-er som skal selges, prisen og valutaen (ADA). Slå på Pris aktivert, og klikk deretter på Lagre. Du kan aktivere innbetalingsadressen din, hvor kjøpere vil sende betalinger når de kjøper din NFT. Andre betalingsintegrasjoner inkluderer; Multi-Sig lommebok, Fiat/Eth/Sol og NMKR Pay. Velg betalingsmetoden du synes er praktisk.
 • For å sjekke ut din pregede NFT, åpne NFT-token-grensesnittet ditt, klikk på Metadata fra fanen Handlinger og velg Vis metadata. Klikk på Vis på Pool.pm. Kopier og lim inn metadataene dine på Pools kodegrensesnitt, og din NFT vil vises.
 •   Reparer feilkode 130 Kunne ikke laste nettsiden Ukjent feil

  Etter å ha preget NFT-en din, kan du sende den til Cardano-lommeboken din eller liste den opp på Cardano-markedsplasser.

  Alternative Cardano NFT myntingplattformer

  NMKR, selv om det gir en flott plattform for Cardano NFT minting, er ikke det eneste nettstedet du kan bruke. Andre plattformer tilbyr de samme tjenestene midt i den økte populariteten til Cardano NFT-er. Dette mangfoldet i plattformer gjør det mulig for skapere og samlere å velge mellom.

 • JPG Store: I tillegg til å være en ledende Cardano NFT-markedsplass, tilbyr den et enkelt grensesnitt for mynting. For å prege, besøk JPG Store minting side, koble til lommeboken, klikk på Start Express Minting, og følg den gjennomarbeidede prosessen. Spesielt er JPG Stores pregeprosess mer grei enn NMKRs.
 • Cardahub: Denne plattformen utmerker seg gjennom sitt brukervennlige grensesnitt og støttende fellesskap. Pregeprosessen er også grei. Besøk Mintingside for Cardahub, fyll inn NFT-detaljene og last opp bildet. Du må koble til lommeboken og betale til mint. Cardahub støtter foreløpig bare Nami-, Gero-, Flint- og Yoroi-lommebøker.
 • Cardano kube. Dette er en annen flott plattform som tilbyr et økosystem for å bygge Cardano-prosjekter. Den har en mer restriktiv pregeprosess der du først må sende inn prosjektet for manuell gjennomgang. Hvis den oppfyller høykvalitetsstandardene som kreves, er den oppført på markedsplassen. For å prege, besøk Cardano Cube-prosjektinnleveringsside og fyll ut nettskjemaet.
 •   Hvor finner jeg gratis nettkurs for å lære noe nytt?

  Hver av disse plattformene tilbyr unike funksjoner og fordeler. Bruk den du foretrekker. Andre bemerkelsesverdige omtaler inkluderer Buffy Bot og Tango Crypto.

  Minting Cardano NFT er enkelt og rimelig

  De lave transaksjonsgebyrene og miljøvennligheten, som stammer fra Cardanos energieffektive proof-of-stake-konsensusalgoritme, gir mange fordeler ved NFT-utvinning sammenlignet med Ethereums dyrere og mer energikrevende bevis-på-arbeid-modell.

  Som skaper eller artist kan du enkelt og raskt gå fra null til å ha en hel NFT-samling oppført på toppmarkedsplasser uten å grave dypt i lommene dine. Så hvorfor ikke prøve det?